måndag

Veckans horoskop:
Du studerar gärna människor och deras sätt att bete sig och dina studier kommer att lära dig något mycket intressant. Folk bryr sig faktiskt mer om hur du behandlar dig själv än hur du behandlar dem. Du tar riktigt väl hand om dig själv den här veckan, och det märkliga är, att ditt sätt att bete dig ger dig både kärlek och respekt.

Dagens horoskop:
Det är lätt att oroa sig i dag. Det tjänar ju ingenting till. Försök att koncentrera dig på annat.



I helgen så har jag varit sjuk. :( i måndags var jag i skolan en hel dag och sen hem och gjorde mig iordning för sen kom mille och Maria hit så vi gick ut och åt och de hade överaskningsfest för mig, trevligt.
Lördags så skulle vi på sexparty men som vanligt ställde Mille in så jag tog det bara lugnt och vilade, fixade i lägenheten och lite sådant. Igår så gjorde jag en tenta, fixade i lägenheten och sen var jag hos min nära vän cici, lika trevligt som vanligt. Den enda tjejen som jag verkligen kommer sakna från Ystad. Men vår vänskap kommer aldrig ta slut.
Idag ska jag upp till hbg, träffa Anna, till bibblan och sen förhoppningsvis hämta min nyckel så jag kan åka och titta på min/vår lägenhet. Ska bli kul, men ändå nervöst. :) En nystart kan man behöva ibland hoppas verkligen att jag kommer trivas där, men det löser sig. :) Nu ska jag till bibblan ha det bra. kram

Horoskop

Jag hamnade på en sida om horoskop idag, trodde verkligen inte att de skulle stämma så bra som de verkligen gör. Lite läskigt tycker jag. :) Har valt att markera det som stämmer. :)

Skorpion:
Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt.

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen.

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!

Oxen:

Oxar är mjuka, fredsälskande och fysiskt mycket starka. De är konservativa, oberoende och respekterar andra för vad de är. De kan verka oromantiska men hyser mycket kärlek för ett fåtal utvalda. Oxar är envisa och tålmodiga, agerar efter övervägda beslut och gillar ej förändringar. Deras envishet får dem att verka buttra och tröga och de ber aldrig om hjälp, även det skulle behövas stundtals.

Oxar är extremt dedikerade och når framgång genom eget hårt arbete och tar inga genvägar. De tar sällan risker utan satsar på långsiktiga investeringar som är mer trygga. Oxar innehar ofta positioner som är ansvarsfyllda och de gräver lätt ned sig i sitt arbete. Ofta är de mycket bra ledare då de är lojala, trygga och förhastar sig inte i svårare situationer. Men Oxar är även temperamentsfulla och kan tappa humöret totalt och ta till våld om så krävs. Håll undan tills Oxen lugnat ner sig! Oxar glömmer heller sällan en tjänst eller en otjänst.

Oxen har även en mjukare sida och är mycket måna om familjen och sitt hem. Stabilitet och lojalitet är honnörsord i en relation. Oxar anses inte vara romantiska och har svårt att bemästra kärlekens spel. De är inte spontana och tar mycket lång tid på sig att skapa en intim relation, men väl där så är de för evigt trogna.

Oxen passar bäst med tuppen, råttan och ormen. Oxen passar mindre bra med fåret och tigern


Veckans horoskop:


När du ger dig ut i okänd terräng, kommer du att känna dig osäker och lite utsatt.
Det här är mycket positivt för dig, för det visar dig vem du är under den där kamouflerade ytan av kläder,
tal och agerande som du är så van vid. Kamouflage fungerar bara i de omgivningar det är tänkt att användas i,
tänk på det.



5 dagar

Jag är så irriterad på UMU så blev jag bara runt skickad o sen helt plötsligt stängde dom, gör man så om man vet i växeln att ngn försöker kontakta ngn. :S irriterad, fan vill ju ha mina pengar.
Ganska trött på en kompis som alltid tar pojkvännen i första hand, visst man ska vara något mellanting men aldrig man ska strunta i sina vänner för då står man där helt själv.

Paniken har lagt sig lite för jag vet att jag har mannen i mitt liv, men klart lite rädd är jag men ser ändå framemot det och det kommer bli som det går. Har skrivit upp mig i bostadskön i Ystad också ifall att, men allting kommer lösa sig. Just nu väntar jag bara på att bli registererad hos UMU så att jag kan få mina pengar i really need them.

9 dagar kvar o livrädd

Kan säga att nu börjar panik komma, att jag flyttar om två veckor är anledningen. Att jag ska lämna min trygghet, vännerna som jag har här i Ystad o Skurup, lämna min familj. Flytta upp till ngt osäkert och tänk om han sviker sitt löfte även han säger att han inte kommer att göra det. Tänk om Elle lyckas förstöra mellan oss, tänk om.... tänk om..... jag vet att jag inte ska tänka så och att det är mitt eget beslut att flytta. Det finns fler jobb på andra sidan och fler killar om det skulle ta slut. Men ändå är jag helt panikslagen. Men jag kan inte backa ur nu. :S Känns som vi kanske flyttar tillsammans för tidigt, samtidigt som jag hade säkert haft denna panik om ett år. Jag kan bara se framåt och hoppas på att det blir bättre.

Jag och mannen hade ett mysigt samtal förrigår, jag klarade av att leva upp till SOA. Han blev ganska förvånad. :p saken var den att han måste jobba hela helgen eftersom han ska bli opererad, i vanliga fall brukar jag bli sur på honom när han säger det så han började direkt att förklara sig. så jag sa, men sötis jag är inte sur på dig tänk på din rygg bara. Han blev helt förstummad och visste inte vad han skulle säga, ganska roligt. :) Men jag är stolt över mig själv, att jag klarade av att leva upp till SOA. :) 

Jag hoppas på att skolan snart ger mig mitt betyg så jag kan få mina pengar.
Jag körde själv både i torsdag och igår, det var väldigt roligt. :)

Harry är helt full av energi idag tänk om jag också hade det. :) känner mig allmänt nere, men måste packa o så. suck

12

Naw, min lilla habibi är nerdrogad idag, men roligare att prata med honom nu. :p så det verkligen ska vara.
Jag har kommit fram till att jag inte behöver plugga 200% för att få csn, så jäkla skönt. Så nu blir det antagligen arabiska och två kurser inom mobbning samt att läsa om kurserna som jag inte klarat. Så blev 200% ändå, men nu kan jag iaf bestämma mig för om jag ska läsa arabiska eller kurserna inom mobbning, *hmm* känns som alla kan vara lika nyttiga så jag får väl kolla igenom kursschemat o kursplanen när jag får besked. Känner att två hundra procent är för mkt för mig.

Idag har jag ätit frukost med M o M, sen hem och packade och tvättade och ska snart iväg till C o äta middag, mysigt. :) Sen börjar den "nya" kursen imorgon. Så blir skola 8:15 till ett drygt. :(

Idag arbetade jag efter SOA, istället för att fråga min man argt varför han inte svarade igår. så skämtade jag till det och det blev mycket bättre och jag fick ett svar. utan att vi var ovänner. Så det känns bättre idag hoppas det bara håller i sig. Så jag har klarat att leva efter SOA en dag. :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen hem till C och äta och snacka av oss lite. :) ha en bra kväll...

13

Idag har jag gjort en tenta redovisning som vi blev godkända på, ganska irriterande när två stycken glider på andra i gruppen. Där satt jag o H och gjorde färdigt tentan efter H2 o J sa att vi skulle träffas halv nio o sedan kommer inte H2 o J förrän halv tio när vi ska ha tentan tio över tio. De gjorde ingen nytta, ganska irriterande o bad inte om ursäkt o såhär.  Skönt att vi bytar kurser nu. Sen kom jag hem fixade en tenta o skickade in den. Sen sov jag i en timme.

Idag har jag inte så mkt att skriva, funderar mkt på hur en kille kan vara så elak pga smärtan. Men jag får väl bita ihopa o hålla mig på avstånd. :S
Nej, nu ska jag laga mat.

Jo, jag ska börja arbeta med SOA, stanna, observera och agera. För att fåbort mitt humör, dvs att jag inte ska bli så lätt sur. Det kommer bli kämpigt men jag vet att jag kommer klara det. Jag ska hålla er uppdaterade. :)

14

Två veckor kvar tills jag får nyckeln till min lägenhet, verkligen blandade känslor. ska bli skönt o få komma bort från Ystad, men jag kommer samtidigt att sakna Ystad. Sen får jag verkligen hoppas att vårt förhållande blir bättre när vi bor tillsammans. Framkommer kurden mer i honom, så drar jag. Han får en månad på sig att bli bättre när jag har flyttat.

I helgen så hade jag utflyttningsfest med några vänner, sen har kannah varit här (katastrof). Förstår inte varför vi alltid bråkar när han är i Ystad, men aldrig i hans lägenhet. Sen idag var jag på sista terapin. Så nu har jag börjat avsluta grejor här i Ystad, så börjar fatta att det snart är slut i denna staden. Känns som sagt både skönt o lite sorgligt. Men det kan bara bli bättre annars hade jag inte flyttat. Visst inget som kan garanteras men måste testas.

I veckan så händer: ska träffa kompisar, göra sista tentan, börja en ny kurs, låna mammas bil lite :) måste köra själv även det känns läskigt. Sen till helgen ska jag ev till hbg, träffa Anna och kanske träffa kannah. Så får se. Måste iaf ha helt färdig packat till den 28e januari, eftersom jag har problem med min rygg så vill jag fokusera på flytten sista veckan.

Nej, måste försöka samla ork att fixa tentan.

20/1 2009

Då gjorde jag en fem års plan, upptäckte jag när jag kollade igen min blogg. Tänkte se vad jag har lyckats med. :)

Såhär såg den ut då:
Jag har kommit på min fem års plan. :)
Mål 1: snygg, smal, bra självförtroende och få mitt efterlängtade körkort inom ½-1 år
Mål 2: En bra man och flytta tillsammans med honom inom 1-2 år
Mål 3: Hus, barn och jobb inom 3-4 år.

Slutsats:
Mål 1: är uppnått då jag har gått ner 15 kg. Självförtroende har jag införskaffat. Och jag har äntligen fått mitt körkort. (tyvärr inte inom den tiden jag skrev, MEN viktigast att jag klarat det)
Mål 2: Uppnått, jag kommer flytta tillsammans med en bra man. Dock har det då gått två år och två veckor. :) så nästan inom mitt mål.
Mål 3: Ja, det kan jag inte säga ngt om än. :)


Nya mål:
Mål  1: jag ska gå ner mer i vikt. Börja tänka positivt. Inom ett år, dvs 2012
Mål 2: trivs bra och bo med Kannah, skaffa barn, hus med honom, 3-4 år, dvs 2014-2015
Mål 3: Klarar min utbildning,  om ett år, 2012
Mål 4: få jobb, inom ett år 2012

18

Igår var det en av de bästa dagarna i mitt liv, jag klarade äntligen körkortet. Jag kan knappt fatta det. Jag som kämpat i två år med det kortet klarade det på  första uppkörningen. Svårt att än i dag förstå att det verkligen är sant Känns som en dröm bara. :) men så nervös jag varit så klarade jag. :) Nu saknas bara en bil, för nu vill jag bara ut och köra. :)

Idag är det 18 dagar tills vi får nycklarna till vår lägenhet, kan knappt fatta det. Känns så osant, men ska bli väldigt spännande. :) Livet börjar äntligen vända. Så underbart. :)

Idag så ska jag snart till mina handledare hämta min tenta, sen fixa till den. Sen ska jag ha lägenhetsvisning kl fem idag. Så får se om jag är hemma eller inte.

21

Ja, om tre veckor åker jag upp och hämtar nycklarna till vår lägenhet. Blandade känslor måste jag säga, ska både bli skoj och lite otäckt men jag får hoppas på att det ska bli något bra av detta och att mitt liv kommer vända när jag flyttar.

Idag har jag haft skiftande humör, det var på topp fram till sex tiden idag sen dalade, kanske för min osäkerhet på min pojkvän kom in i bilden. Jag vet att han säkert har mkt att göra på jobbet, men ett sms kan man iaf hinna skicka till sin flickvän hoppas att han hör av sig sen. Känner mig deppig och orkeslös. det kliar fortfarande, stort blåmärke och känner av den. Måste ge det iaf tre månaders tid vet jag om. Så hoppas det blir bättre.

Igår kväll kom mamma hit vi pysslade i lägenhet, jag fick övningsköra och sen var vi och handlade. Idag har jag läst arbeten, övningskört och skulle egentligen pluggat men orkar inte. :S tack o lov att jag gjorde den nässtan klar när jag var i HBG, så får fixa till det sista imorgon. Gå till mina handledare på onsdag, fixa det sista på torsdag och åka in och lämna den. Så kommer min vecka se ut. :)

ha en trevlig kväll.

P-stav

Jag fick satt in min stav i fredags och har varit på sånt dåligt humör både i fredags och igår ska vi inte snacka om. Jag blev hur lättretlig som helst, riktigt jobbigt när jag försökte hålla humöret uppe för att jag inte förstöra min och mammas dag. Men jag berättade iaf för mamma hur det var. Idag är jag på bättre humör och känner mig glad. Så antagligen de ena sortens hormoner som börjar försvinna ur kroppen och ersättas bara av en. kanske mitt höga blodtryck också börjat lägga sig, Hoppas det iaf.

Idag smsade jag till min man och fick tillbaka God morgon Habibi (vilket betyder älskling) första gången han säger det ordet till mig, *glad* Nu kanske hans känslor börjat utvecklas, hoppas kan man alltid. För jag vill inte förlora honom, han är egentligen en bra man. Vi diskuterade även nyår igår, vilket kanske inte blev så lyckat men ibland måste man rensa luften. Men han bad om ursäkt iaf alltid ngt. :) Vi pratade om att vi båda är nervös för att bo tillsammans och klart att vi kommer bråka när vi bor tillsammans, men det kommer bli underbart också att få bo med den jag verkligen vill leva med. Jag är bara hel när jag är med honom. Vet att det kommer bli bttre att bo tillsammans denna gången eftersom är något fel pratar vi om det, och inte som när jag bodde med Mickey att han höll allting inom sig och sen slutade det som det gjorde. Får alltid höra från min kompis M: "vera du skulle aldrig vara tillsammans med en blatte och nu är du tillsammans med en och ska bo med honom".  Man ska aldrig säga aldrig :)

Idag ska jag skicka in min tenta och städa, eller städa är jag snart klar med. :) och njuta av att jag är på bra humör idag. :)

ikea

idag var jag och mamma på ikea och nu längtar jag ännu mer tills jag flyttar. :) hittade sängram, madrass och skåp så vi ska inte ha sängbord. Nu ser jag ännu mer framemot att flytta o få ha min man varje natt bredvid mig. Inte träffat honom på en vecka, riktigt jobbigt saknar honom som fan. Hoppas han kommer nästa helg.

jag blev klar med min tenta, så bara två kvar nu riktigt skönt. :)
Det gick bra att sätta in staven men jag svimmade på toan o var helt yr igår. :S men idag känns det bättre nu kliar det bara. Så hoppas att den fungerar o att mensen upphör.

har inte så mkt mer att sga tror jag :S mer än att mitt Ä har lagt av, ganska irriterande

irriterad

trodde att jag skulle få åka upp till hbg/Bjuv i helgen men det visade sig att jag hade kollat fel så har en stor tenta som ska in på måndag. F*N. jag som ville till Anna och sen få träffa min man. Saknar honom väldigt mycket. :( Hoppas att han kan komma till mig nästa helg iaf för då kan jag inte åka upp. Idag har jag städat i vardagsrummet o hallen, flyttstädat så nu är där fint. Så bara köket och toan kvar, de två tråkigaste rummen. Mamma kommer i helgen och ska hjälpa mig att göra fint nu inför hyresvärden kommer ner. Imorgon ska jag till skurup och köra. Sen på fredag blir det sätta in staven *aj* sen blir det plugga. Jag har iaf gjort nästan halva tentan färdig, så känner mig duktig. :)

Nej, nu ska jag påbörja köket innan Eva Ryberg börjar på tv:n. Ha det bra

halva körkortet

idag klarade jag teorin så himla skönt bara uppkörningen kvar. wiie :)

Tänkte sammanställa året med hjälp av dessa frågorna som jag hittade på Marias blogg.
Hur har året 2010 varit för dig? - Blandat, men mest åt skogen
Bättre än förra året? - Bättre hoppas jag
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? - Hag träffade min man
Har du flyttat under år 2010? - Nej, men början av detta
Har du hittat en ny låt som du älskar? - JA, många
Isåfall vilken? -
Har du kysst en främling? - Ja
KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? - Mest uppåt även hjärtat blev krossat två ggr men slutat bra iaf
Har du varit kär? - Jaaa, och är nu
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja, mina vänner, min dåvarande pojkvän och min familj
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nej

SORG & HÄMND


Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Ja, och lyckades :'(
Har någon i din släkt avlidit? -Nej inte år,vilket är skönt
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - Nej, men önskat
Varit i slagsmål? -Nej inte slagsmål med högljuda diskutioner

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? -ja, har jag gjort
Isåfall vad? - var med en gift man och bråkat med min nuvarande man
Har du skämt ut dig? - ja garanterat
Har du ljugit för en vän? - Vit lögn för att inte såra
Har du varit ute en hel natt? -självklart, lever livet men trött på det nu
Har du blivit tagen av polisen? - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja, min kompis

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - Ja, i underbara HBG
Har du förlorat en vän? - Ja :(
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - JA
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Ja
Har du ljugit för en bästavän? - Nej det har jag inte.
Har du haft en relation med en vän? Nej

Äntligen

fått hem mitt barn. :) har verkligen saknat min lilla Harry. Nu är nästan familjen samlade igen, saknas bara min man. :(

Pratade med mamma om flytten idag när hon var här o om visningen på min lägenhet. Innan har det inte känt som att vi ska flytta tillsammans, utan mer som en dröm. Men nu när man pratar om det så börjar man inse att nej men det är verkligen sant och det är snart, om 29 dagar får jag nycklarna. Känns som jag precis sade upp min lägenhet och nu är det bara en månad kvar liksom. Vart har tiden tagit vägen? kan säga att både jag och mannen är väldigt nervös för tat flytta tillsammans, hur det ska gå, om vi kommer bråka mycket och såhär. :S

men jag vet också att det kommer bli lättare att bo med min pojkvän än när jag bodde med mitt ex, eftersom mitt ex vågade aldrig diskutera. Jag o kannah sätter oss och pratar ut om allting, bråkar o sen löser vi det hela så jag tror o hoppas att det kommer bli lättare att bo med honom för jag vill verkligen att han ska vara mannen i mitt liv. Orkar inte med fler pojkvänner och han säger själv att han är den rätte för mig så vi får väl se. Hoppas jag kan uppfylla mitt nyårslöfte till honom bara. :S

Känner mig helt slö idag förstår inte varför många måsten men ingen energi, hatar sådana dagar.
Jag fick faktiskt två rosor på nyårsaftomn. ;) en av mannens söta kusin och en av min "lillebror". så gulligt. :) fick träffa min "lillebrors" flickvän, verkade som en trevlig tjej fakiskt. o blev förvånad att alla satt o snackade svenska på nyårsafton. i like

Hemma igen

Då var jag hemma igen, väldigt tråkigt. :( men men hade inget annat val. Jag har haft en helt underbar vecka hos min man, med mina vänner och min man. Vi har kommit varandra närmare och jag vet att det är han jag vill leva mitt liv med. Så jag hoppas verkligen att det blir så också. Om exakt en månad får vi nycklarna till vår lägenhet, måste säga att jag är väldigt nervös för hur allting ska gå men det ska bli skönt och få komma på plats. Få komma närmare mina vänner och min nya familj. Jag känner mig aldrig ensam där för jag vet att jag alltid har folk omkring mig och att mannen kommer hem på kvällen. Det bästa av allt. :) Denna månaden består av körkort, tentor och att  packa jag hoppas att allting kommer gå riktigt bra. :)

Hade en bra nyår även slutet inte blev det bästa men det löste sig idag.

RSS 2.0