Årets sista dag

Jag kan börja inleda att jag såklart fortfarande är sjuk känner av febern. :S och det kliar i halsen men jag tycker förkyldningen har börjat lägga sig, tack o lov. Är så trött på att vara sjuk fjärde dagen nu ju. :(

Igår blev det shopping med Emma, mysigt. :) jag hittade en del som vanligt tur att jag sparat sommarlönen. :)

Idag blir det städa så lungt jag kan, sen kommer johannes vid fyra sen ska vi iväg klockan sex. så fullt upp, men jag lär hinna. Jag har tom pluggat idag, duktigt. :)

Så vad har jag för nyårslöften?
Att jag ska bli smal, lycklig och trivas med mig själv. Träffa nya vänner och umgås med de få jag har.
Jag vet så mycket att 2010 kommer bli bättre än detta året, detta året har inte varit ngn höjdare visst det har ju haft sina stunder men det kan bara bli bättre. Så ut med det gamla och in med det nya. Jag tänker iaf inte ta mer skit och bli sårad mer det är slut med dert nu.

Så Gott nytt år på er alla som läser

sjuk :(

Så typiskt att man ska bli sjuk nu, feber, ont i halsen o förkyld. Men det är väl pga all stress.

Min jul var bra jobbade, sen kom pappa o hämtade mig sen hem till skurup och sen iväg till Bjärred och träffa släkten men det var mkt trevligt. Fick träffa min mosters nya kille och han var verkligen trevlig. :) på natten var jag o mamma i kyrkan, mysigt.
Juldagen var vi hemma o hämtade harry sen tog vi det bara lungt och sen kom min bror på kvällen.
Annan dag jul var jag och mamma och shoppade blev en dyr shoppingtur men jag fick tag i allting som jag behövde.
Igår åkte jag hem och sen kom mysiga Mickey hit. :)  Så det har varit en lugn och fin jul, skönt att komma hem. :)

Idag har jag bara slappat och försökt bli frisk, fick sjukanmäla mig. Imorgon ska jag också ta det lungt. På onsdag blir det förhoppningsvis shoppingtur med Emma och sen är det nyår. Så fullt upp men jag hoppas verkligen att jag blir frisk måste hinna plugga också.

Nej, nu ska jag fixa ngt att äta. kram

massa massa snö

Ja, helgen blev lite förändrad pga snön. I fredags var jag på stan, städade, fixade här hemma och sen kom Mickey hit på kvällen, med chips då är han mer än välkommen, skämt. :) men det var riktigt mysigt att vara i famnen som jag älskat i fyra år. Så vi såg ensam hemma 1 o 2, sen sov vi. Igår var det jobb och sen skulle vi till öja men det blev inget pga snön så jag plockade undan lite, myste med harry, slappade och somnade tidigt, skönt. Idag har jag jobbat ingen som plogat vägarna vid tio så det var svårt att köra till jobbet, men vi kom iaf. Sen kom ingen kund förrän 12, så det var verkligen ingen rusning som vi trodde. vi har gått förlust flera hundra tusen pga snön, men man kan bara skratta för det är rätt ironiskt. Sen har jag bara slappat, har så himla ont i min rygg. :( men bara fyra dagar kvar sen får jag vila i tre dagar och fira jul. :)

Så det har varit en förändrad helg, men sånt som händer. Iaf glad att vi har snö mer julstämning då. Så får se om jag kommer iväg till jobbet imorgon. :S Hoppas men ändå inte, förlorar ju pengar på att vara hemma. :S

nej, nu ska jag diska och sen göra varm choklad.. Ha en fortsatt trevlig söndag.

Snart jul

Nu har verkligen julstämning hållt i sig några daga, både pga jobbet och att det ligger snö på vägen. Det var verkligen inte lätt att cykla till jobbet idag, jag är rädd för att trilla och få diskbråck igen, eftersom jag då kunde blivit förlamad om det var en disk lite längre ner så är det inte konstigt att jag är rädd. Bryr mig inte om ifall folk tycker jag är tramsig, ha er egen åsikt för er själva men så är läget.

Igår jobbade jag till halv sju och sen hem och lagade mat och sen sov jag. :p var verkligen helt slut. Idag jobbade jag till två och sen har jag inte gjort mkt vettigt, är vekligen helt slut. Är van vid att sova till nio och sen helt plötsligt måste man upp tifdigt, visst et är roligare nu även jag får ont i ryggen och chefen har blivit bättre.

Jag är ledig imorgon då ska jag plugga, övningsköra och kanske ner en sväng på stan. Tänkte jag skulle gjort teoriprov nu men känner att min hjärna är helt slut, så bättre göra det imorgon.

I helgen är det jobb och Öja som gäller, så sju arbetsdagar kvar innan det är julafton.

Nej, nu ska jag försöka laga mat. ha det nra

Första jobbedagen

Det var trevligt att jobba idag faktiskt, mer än vad jag trodde. Har fått stå och göra grupper hela dagen och det blir likadant imorgon. Chefen snackade lite och skojade idag, förvånad men bra att det vänt hoppas det håller i sig bara. Vi lyssnat på julmusik från åtta till ett idag då chefen tydligen tröttnade och stängde av musiken. *ler* men jag förstår honom, men blev svårare att arbeta då. :) Jag har så ont i ryggen idag måste verkligen börja simma nästa  år, det är ett löfte. O så är tanken att jag ska börja dansa, nu har jag all tid i världen.

Ja, Marita du har rätt, men jag vet att många kompisar inte har tid med en eftersom de har pojkvän. Visst jag kan förstå till viss del men man ska aldrig glömma bort sina vänner. Känns inte å roligt att sitta helt ensam, men skönt nu när jag jobbar. Men men jag vet att det lär vända.

Nu ska jag fortsätta med maten

2 veckor som singel

ja, idag har jag varit singel i två veckor och mycket har hänt på dessa två,tre veckorna. Både negativt och positivt, men jag ser inte bakåt längre jag ser framåt. Klart jag saknar kärlek det kan jag inte förneka, men som sagt det kommer gå bra jag lär komma över det. Jag har Malin så vi är iaf två som är singlar. :P nej, men som sagt om ett tag kommer jag säkert tycka att det är skönt.

Idag har jag pluggat läst all literatur, skönt. Sen har jag bakat pepparkakor och bakat sorters julgodis så nu är allt joulbak över, både skönt o tråkigt jag älskar att baka. :) sen har jag tvättat väldigt skönt. Det är faktist roligt att tvätta. Nu har jag väldigt ont i ryggen så väntar på att det ska gå över så jag kan hänga upp sista påsen tvätt.

Imorgon går jag på jobbet, jobbar nu tre dagar i sträck. Försöker tänka positivit, bara tio dagar och en massa pengar. :p men klagar chefen så går jag direkt.

Jag hoppas att Angelo och Leo kommer hit ngn dag i veckan och så ska mickey komma.

Angelo, tänker på dig gubben finns alltid för dig.

Det ska bli roligt på nyår för jag får Johannes med mig, love you.

Nytt mål

Ja, han gick tillbaka till sin fru, vad ska jag säga. Visst jag blev ledsen, men sen är det hans val och hans förlust. Men har kommit på att jag ska vara singel och utan sex ett halvår, så får vi se hur det går., Men jag tror det kan vara nyttigt för mig  för då har jag bara mig och Harry att tänka på och jag har chans att hitta den personen jag verkligen är. visst fick mycket hjälp av matte, men jag ger inte upp jag ska trivas med mig själv. Kärlek ska inte vara viktigt för mig. Jag har mina vänner och en underbar familj, jag har harry och någonstans att bo de sakerna borde jag se istället för att längta efter kärlek, så detta kan bara vara nyttigt mål. :)

I helgen har jag shoppat med en falsk vän, hon är borta ur mitt liv nu. Sen bara sappat.
Lördag var jag på stan, städade och träffade Angelo och Leo, mycket trevligt. :)
Idag har jag pluggat hela dagen, tittat på några serier, men känns ändå bra jag är nästan klar med all litteratur till första uppgiften ska jag bara göra en powerpoint och skriva om debattinlägget kvar, sen en tenta till men det ska säkert gå. :)

I veckan så ska jag plugga, övningsköra, jobba fem dagar, till Öja och leva livet. :)

Ha en bra kväll

nionde december

Min kompis sa att jag kommer inte klara av att vara singel året ut, men vad ska vi slå vad. Vet att jag 'är dålig på att vara singel, men denna gången vet jag att jag lär klara det ett tag. Så sagt till matte att vi inte kan träffas denna månden, det är väl inte fusk? *skrattar* Bara 23 dagar kvar tills det är nytt år och jag jobbar större delen så jag ska allt visa dig. :)

Idag har jag varit på elgiganten, fick en annan mobil för samma pris men det var bra det med. så trött på min rosa telefon så nu är jag ägare till en nokia. Och vem tror ni att jag ringde när jag stod där med beslutångest? jo, just det Mickey. :) men vi är vänner så det kändes rätt att ringa honom.

Idag har tiden gått väldigt skönt och jag mår betydligt bättre idag, skönt att vara själv o få ha det precis som jag själv vill.  Så mkt har hänt idag har övningskört på trafikskolan och det gick väldigt bra, mycket beröm och att jag nu ligger där som jag skulle legat med kenth enligt kenths papper, så det är bra att det går framåt. vill bara ha det efterlängtade kortet men vet att jag lär få det förr eller senare. :)

Resten av kvällen blir det plocka undan lite, sen kommer mickey hit. Sen sova tidigt så jag kan göra klart en uppgift imorgon och sen blir det julbord på pizzeria imorgon med jobbet kan säkert bli trevligt. :)

Ha en bra kväll. kram
Uppdaterar för din skull, Marita du är väl typ den enda som läser. :)

Försöker

Jag försöker njuta av att vara singel det går till en viss gräns. Men känner mig ändå ensam, både skönt och tråkigt. Jag saknar ngn som får mig att pirr i magen och som skickar gulliga sms som jag fick i en vecka, men jag vet också att det tiden lär komma någon gång. Fick höra idag att pappa börjar känna sig gammal och vill snart bli morfar/farfar, jo då känns det bättre eller inte. Jag längtar självklart efter barn, men jag vill ändå vänta tre- fyra år till, så det får bli min brors uppdrag, men vi får väl la se.

Igår kom Mickey hit och lämnade lite saker, det känns väldigt bra att vi kan vara vänner. O jag fick en del bra kompelmanger, det kändes lite som att det passar nu och inte innan när vi var tillsammans, men det kanske blir vi igen vi får väl la se. Hörde att min kusin och hans flickvän köpt hus, verkligen glad för deras skull, tycker bra om henne. Men saken är det att de har gjort precis som jag och Mickey. De flyttade tillsammans, det fungerade inte så det gjorde slut flyttade isär. Höll kontakten, var kompisar, träffad ingen annan och blev kära igen. Så vem vet jag kanske upplever samma sak, men då vet vi båda saker som vi måste reda upp först.

Fick även vet en annan glad sak idag att en släkting träffat en ny snubbe, verkligen glad för hennes skull. Det glädjer mig extremt mycket att just denna släktingen har träffat en ny, så glad jag blev när jag hörde det.

Annars idag så har jag kört till vellinge blomman, handlade sista julklappen *skönt* sen körde jag till en annan liten affär ute på landet, sen hem och bakade lussekatter och kolakakor, glömde bort mandelmusslorna :p men det har varit en riktigt bra dag och jag mådde riktigt bra. Berättade saker för mamma om matte som jag kanske inte borde ha berättat, men känns ändå extremt skönt att hon vet om detta. Finns bara tre alternativ med matte, men jag hoppas på att det blir ett bra. :p

imorgon ska jag till elgiganten och skälla lite, sen till bibblan, sen hem och plugga sen övningsköra på kvällen.
Torsdag blir det PLUGGA
fredag: shopping
Lördag: träffa Angelo, kan bli mysigt. :)
Söndag: plugga

Jobbar typ hela jul och nyår :( inte så jätte glad, men pengarna lär sitta fint. Så detta har varit en händelserik dag iaf. :)

Första helgen som singel

ja, vad ska man säga den blev en katastroff. Visst jag hade väldigt trevligt i fredags med natha och nea. Lördagen blev verkligen inte som jag tänkt mig, hade kunnat ha trevligt men dumt nog väntade jag på en kompis som aldrig kom. Grymt besviken ja.
Idag var mina föräldrar här vi fixade i min lägenhet så nu är här bra. Satte upp ljusslinga så det lyser rejält, julstämning. Fixade med mina persienner. Men mådde väldigt dåligt igår, saknade partner och såhär jag vet att det kommer igen. Jag kommer att hitta ngn när tiden är inne men det var en jobbig helg men nu är den slut. Vad händer då i veckan?

imorgon: plugga, köra och baka julgodis
tisdag: hem till föräldrarna och baka
onsdag: plugga
Torsdag: träffa en vän och köra
fredag: shoppa :d
lördag: antagligen krogen :p
söndag: slappa

så fullt upp i veckan och måste plugga en massa också, så det lär bli en bra vecka :)
nu ska jag fortsätta titta på filmen god natt kram

singel

Trodde faktiskt inte att jag skulle må såhär bra när vi gjorde slut som jag gör. Det är skönt att vara singel och bara eller nästan bara tänka på sig själv. Kan dock inte få en person från skallen, men men det är en annan historia. Jag vet att när jag är redo så kommer jag träffa en ny kille som respekterar mig för den jag är, men så länge ska jag njuta av mig själv, mina vänner, min familj och koncentrera mig på skolan, arbetet och körkortet. Jag har en del att fixa ändå. :) ska bli skönt att få må bra och trivas med sig själv, vilket jag insett först nu är väldigt viktigt.

Förra veckan var väldigt händelserik, önskar lite att jag kunde tillbaka tiden tills i lördags och ändra en del saker men samtidigt ångrar jag inte det. Gjort är gjort och jag hoppas jag får ha den killen i mitt liv ändå.

Mina vänner betyder extremt mycket för mig ska ni veta om ni inte redan har förstått det. Jag är lyckligt lottade när jag får ha er i mitt liv.

Nu ska jag plocka undan lite och sen kommer natha och nea, lekdags. :)
Ha en bra dag alla få som läser min blogg.

RSS 2.0