sommar?

Då är vi inne i juni månad snart mitten av månaden tom. Sen sist har jag varit mycket och festat i kära Helsingborg, älskar verkligen att festa där. Man blir avslappad och vågar verkligen att dansa av sig helt underbart. Sen bor ju pojkvänen i Helsingborg så. Trodde aldrig att man kunde hitta kärleken ute på disco men tydligen hade jag väldigt fel. Men tar en dag i taget så får man se vart allting slutar. :) Annars är det snart dags att börja sommarjobba, börjar jobba på lördag var på jobbet en timme idag och lärde mig det nya kassasystemet, måste säga att jag älskar verkligen att stå i kassan. :) Så kommer bli intressanta 35 arbetsdagar.

I sommar så ska jag umgås med mina vänner, göra spontana saker, jobba, träffa pojkvännen och hans vänner och förhoppningsvis åka utomlands innan skolan börjar, hoppas verkligen det. Underbart. :) Så kommer bli en intressant sommar.

Sanningen kommer alltid fram och jag har börjat se vilka som verkligen är mina sanna vänner, dumt nog har jag trott bättre om vissa som visat sig att jag hade fel, men men.

Älskar mina underbara vänner, ni vet vilka ni är. Tycker om min lilla pojke.

RSS 2.0