En månad

Firar en månad med pojkvännen idag, tyvärr får vi inte träffas men så är det när han ska bo två timmar bort. *snyft* Saknar honom väldigt mkt, inte träffats på över en vecka blir galen. Visst ett förhållande är imte alltid lätt, men vi har löst allting genom att prata. Har nog aldrig pratat så mkt med någon pojkvän som med Samir. Fort vi blir sura pratar vi o blir vänner igen, istället för att gå runt o vara sura på varandra, i like that. Visst vi bråkar inte mkt men ändå. Han har redan träffat pappa vilket jag anser gick väldigt bra. :)

Imorgon är det min sista dag på jobbet, väldigt skönt o få vila upp sig men innebär också att sommaren snart är slut. *snyft* Imorgon skulle jag o min kompis till Hbg festivalen, men helt plötsligt kunde inte hon. Men jag åker upp igen har fler vänner i LA, HBG som vill träffa mig o framför allt få krama min lilla pojke. :)

Annars har jag mest träffat vännerna, badat, jobbat väldigt mkt. Det är väl lite kort uppdatering nu ser jag bara framemot helgen. PARTY.

Ha det bra kram

vart?

Vart tog sommaren egentligen vägen? Tyckte inte det var så länge sen jag skrev och nu har jag bara 13 arbetsdagar kvar, visst sommaren är långt ifrån slut men ändå. :) Har gjort en del saker med mille, varit i Helsingborg, fått åka lastbil, varit mkt i Malmö och busat, varit ute på disco i Malmö, varit i Göteborg med mina töser, varit och badat, varit på stan. Spontana saker som man bestämmer sig i sista sekund vad man ska göra som ofta jag och mille gör. Varför planera. :)

Bytade ut pojkvännen mot en bättre kille, till en av hans bekanta men men sånt som händer. :p Han är lite sur, men men bryr mig inte. Ibland tittar man tillbaka på förhållande och verkligen undrar vad f´*n såg jag i honom, varför var jag med honom egentligen. Visst jag ångrar inte någon av mina ex, ett bara. Men jag har lärt mig mycket av dom som jag bär med mig in i nästa förhållande. Så inget är bortkastat. Som det ser ut nu så flyttar jag snart från Ystad, underbart. Vill bara bort och kunna koppla av i staden där jag bor, vilket jag inte kan i Ystad.

Nej, nu kommer mille snart så vi kan gå o bada. Sen som vanligt. *pust o stön*
Stina: hör av dig när du är i Ystad.

RSS 2.0