Återigen måndag

Ja, helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men så blir det ibland. Fredags var jag ute på stan o letade efter present till min kusin annars tog jag det bara lungt. Jag trodde M skulle komma, men han fastnade i stt städande istället. Men men. Lördags åkte jag hem till föräldrarna där jag bara tog det lungt och sen åkte vi till min kusin som fyllde år. Första gången på många år var alla kusinerna samlade så det var riktigt trevligt att få se alla. Där är verkligen aldrig en lugn minut tanken på att min kusin är alltid helt uppspelt, så jag var helt utslagen när jag kom tillbaka till föräldrarna på kvällen så tog min bok och läste lite innan jag somnade. Söndags hämtade min andra kusin Emma och hennes pojkvän mig så körde vi till Tomelilla lämnade deras katt sen till ystad visade min lägenhet sen tillbaka till mina föräldrar kastade i mig en macka och sen var det dags för kören. Det var roligt att vi kommit igång igen även vi sjöng en julsång, eller nynnade rättare sagt. vi ska tydligen ha julkonsert första advent, ni är välkomna som vill komma och lyssna. :) sen hem kändes både sorgligt o skönt att komma hem igen. Drack en liter energidryck och blev helt knäpp sen. :S har aldrig hänt förut, men nu vet jag ännu mer att jag är med rätt kille. Blev glad när han ville köra till mig elva på kvällen för jag var rädd, betydde mycket. Älskar verkligen honom o det börjar bli bra mellan oss men det finns en del kvar. Men allting kommer lösa sig som Malin <3 säger.

Idag är jag hundvakt, mamma kom och lämnade henne vid nio tiden. Sen ska hon hem imorgon, men skönt att ha henne här. Tyvärr ser man att hon börjar bli gammal. Men men ska ut o gå en sväng med henne nu innan jag börjar på maten, om hon vill vakna. Tycker hon mest sover. Ni skulle sett så sur harry blev när han fick syn på fanny imorse. Jag undrar verkligen hur det ska gå sen när jag både vill ha katt och hund. :) den lille skiten har verkligen humörsvängningar och bestämdhet.

Ha det bra

Till min kusin Emma

Tack för att du lyssnar på mig och alltid finns där för mig. Jag vet att vi inte haft så bra kontakt innan men jag är glad att vi har det nu. Du fanns i rätt tid och fick mig att må bättre idag. Nu ser jag ljuset på min framtid. Jag ska bli lärare på ett eller annat sätt. Jag vet att jag kan lita på dig och det jag säger stannar i förtroende. Samma gäller dig. Finns här för dig med även du inte märkt det. :) Hoppas du får en bra dag på stan.


Idag ska jag till skatteverket, köpa godis och sen umgås med josse. Imorgon till boan och Mickey. Söndag börjar kören.
Jag var ute och körde idag halv åtta och jag må säga att det gick riktigt bra faktiskt, det tyckte han också. Glad att jag bytade från en morsgris till en man som kan sin sak. Känns som jag är okänd i Tomelilla nu. :S

ska gå nu. Ville bara skriva att min kusin betyder mycket.

tänkte uppdatera

Tänkte uppdatera vad som hänt i mina mål som jag skrev när jag flyttade till ystad i januari..


Jag har kommit på min fem års plan. :)
Mål 1: snygg, smal, bra självförtroende och få mitt efterlängtade körkort inom ½-1 år
Mål 2: En bra man och flytta tillsammans med honom inom 1-2 år
Mål 3: Hus, barn och jobb inom 3-4 år.

Mål 1: Jag har gått ner i vikt och ska gå ner lite mer. Jag har fått lite bättre självförtroende och har utvecklats som person men där är en bit kvar. Jag har fått tid för uppkörning o uppskrivning, så förhoppningsvis har jag det också snart.
Mål 2: Jag och Mickey har utvecklats väldigt mycket i vårt förhållande och kan prata, skämta, ha trevligt tillsammans och vi kan prata mer öppet om vårt förhållande. Så jag tycker att det har gått väldigt framåt även jag ibland är negativ. Förhoppningsvis bor vi tillsammans snart som han säger när tiden är mogen lär vi flytta tillsammans.

Det har nu gått ca lite mer än sju månader sen jag skrev mina mål.

Fullt upp

Förra veckan pluggade jag och hade tentan på onsdag, ingen kommentar. Sen efteråt gick jag en sväng på stan och tittade lite på fesivalen. Torsdagen var jag och J på stranden, men det blåste för mycket så vi var där bara två timmar. Därefter cyklade jag till ica och handlade och tog det bara lungt sen. Fredag stod jag och bakade halv nio på morgonen, :) sen på kvällen var jag och fem kompisar ute på krogen och sen barabar. Där jag träffade på K som tydligen skäms för han försvann nästan direkt han såg mig. *haha* Inte jag som gjort ngt fel iaf. Lördagen så åkte jag till pojken vid två tiden då vi bara snackade och sen åkte vi på kräftskiva kl sex. Det var trevligt. Mickey visade vår kärlek öppet, det var länge sen han gjorde det sist. Där var en tjej som kände mig men jag kunde inta placera henne så jobbigt. Men jag kom på det efter en timme. *skämdes* Men ska fika med henne på måndag så ska bli trevligt, aldrig fel med nya vänner. Speciellt inte som bor i ystad., Söndags var jag hemma vid halv fem då jag o harry bara slappade.

Igår åkte jag direkt till skurup när jag vaknade. då jag och mamma åkte in till Malmö, gick på min skolan och hämtade ut böcker, handlade på maxi och gick o satte oss vid vattnet o fikade. var en sväng på jysk och mobilia. Roligt att göra saker med mamma.Idag ska jag o harry åka till skurup så han får vara ute lite till innan sommaren är slut. Sen ska jag och mamma köra lite också. Imorgon ska jag o harry bara slappa sen övningsköra hem. Torsdag köra på bilskolan halv åtta på morgonen, tidigt. :S sen inget mer planerat. Fredag förhoppningsvis träffa Mickey o lördag boan o rasta harry på gården. Söndag börjar kören igen. Om jag inte ska träffa Mickey i helgen ska jag fira min kusin så får se vad det blir.

Nej, får väl gå och pyssla med mina blommor, duscha o packa. jobbigt när man inte alls känner sig kry haft ont i halsen o febrig sen i söndags. :S
Ni får en bra dag. kram
O Marita jag fick inget svar på ditt sms det var bara tomt.

Semester

Ja, det blev semester underbara sådan, önskar att jag kunde backa tillbaka tiden men tyvärr kan man ju inte det.
Förra söndagen hamnade vi i Blekinge då bilen gick i snder. Mickeys pappa kom upp med en ny rem men man var tvungen att lufta hela motorn för att kunna byta rem så vi fick tälta på bensinmacken. Trots mitt dåliga humör och jag ville hem för allting var förstört, så gav inte Mickey upp. Tur var väl ändå det. Så han satte upp tältet klockan elva på kvällen och grillade. Sen sov vi eller försökte sova där, men det gick inte så vi fick lägga oss i bilen. Sen kom hans pappa morgonen därpå och sen tog det bara tjugo min så var alting fixat. Sen körde vi till Blekinge skärgård och det är ganska stort så vi bestämde att vi ska dit ngn helg istället. Sen körde vi upp till Kalmar gick runt där och hälsade på min kusin, trevligt. sen körde vi över till Öland, tog lång tid innan vi hittade ett vandrarhem men vi hittade ett för 700 kr inget jag rekomenderar. Sen körde vi ner och tittade på Långe Jan och grillade vi tio tiden. Sen tillbaka till vandrarhemmet myste och sov.

Dagen därpå skulle vi spelat minigolf men det regnade extremt mycket så vi körde vidare. Körde till Västervik var där en stund, regnade tyvärr där också. Sen körde vi vidare till Gränna tittade på polkagristillverkning, tittade runt mysig stad/by faktiskt. Sen hittade vi ett vandrarhem vid en sjö, litet tre rum bara och så bodde damen längst ner. Men det var väldigt fint så vi var där ganska tidigt på kvällen, fixade mat och sen myste vi. Dagen därpå körde vi till Jönköping gick runt där och sen körde vi vidare till Trollhättan och gick på saab museumet, tittade på slussnarna och vattenfallet. sen körde vi till Vänersborg och jag kände igen mig, de har byggt en arena precis vid min skola. Lite saknade jag faktiskt att bo där, men hade jag bott kvar där hade jag tex inte träffat Mickey. Det åskade rejält när vi gick där. Påvägen till Trollhättan träffade vi på snö och rejält stora hagellkulor. Sen hittade vi ett vandrarhem i Göteborg, kvibergs vandrarhem och stugby ett vandrarhem som jag varmt rekomenderar riktigt fint och inte speciellt dyrt. Så vi var där när det var ljust ute då vi gick och åt på restuarang, tittade på tv och myste.

Dagen därpå körde vi tillbaka till Trollhättan åkte linbanan 35 meter ovanför luften, ganska fint. Sen gick vi på ngt exprementarium. Därefter körde vi till Varberg där vi tältade. Tittade på fästningen och gick runt i stan och så vidare. Gick och lade oss tidigt, men gud vad kallt det var på natten. Dagen därpå körde vill till Ullared <3 helt underbart och billiga kläder så det blev ett ganska dyrt besök. :S men jag köpte inget onödigt må jag säga. Jag har pluggat en del i bilen för det var ganska drygt att sitta så pass länge i bilen och sista dagen fick jag "panik" satt och tramsade mig och ville bara komma fram ngn gång. Efter Ullared körde vi hem. Så det har verkligen varit en helt underbar semester, med en underbar kille. Har sett många av hans goda sidor och förstått varför jag älskar honom. Vill verkligen tillbaka till den tiden, vill vara i hans närhet för där känner jag mig glad och lycklig, vilket jag inte gör i denna ensamheten. Men jag vet att det kommer vara vi ett bra tag till så jag lär få bo med honom igen.

Igår var vi och firade pappa, 55 år så han börjar bli gammal. :) Så tog han upp att han ville ha barnbarn, men han får vänta minst tre år till om jag får bestämma. Idag har jag varit på willys, mickey kört hem *snyft* sen har jag försökt plugga så gott jag kunnat.

Älskar och saknar verkligen killen i mitt liv.

En dag kvar :)

Ja, imorgon är det sista dagen på jobbet ska bli riktigt skönt att slippa det där stället och speciellt chefen. Så imorgon  ska jag fira med kyckling, kroketter o bearnansås och sen godis och film, måste verkligen fira. Fast jag fattar inte vart tiden tagit vägen egentligrn. Visst några dagar har man kännt usch vad klockan går sakta, men nu när man tittar tillbaka på det så har faktiskt tiden gått riktigt fort och skönt är väl det. Har extremt ont i ryggen och fötterna idag. Fick kommentaren idag av chefen ja just det du slutar imorgon. Men jag tycker att du har jobbat väldigt bra. Så för att vara snäll fick jag ju säga att han kunde ringa om de behövde mig, kan jag så kan jag liksom. Men jag tror inte att han kommer att ringa så jag är ganska lugn.

Idag kom kate förbi en snabbis och hälsade på mig, har verkligen saknat henne. En nackdel med att sluta jobba att man kommer sakna alla. Kommer sakna Nelly, Kristina, Christina och Kate, men vi ska träffas ngn gång igen hoppas jag.

Ikväll blir det faktiskt tro det eller ej plugga och bara ta det lungt. sitter vid msn så tänkte då kan jag lika bra plugga också :)

Jag och Josse var o såg wallander igår på stortorget och Henning Mankell var också där, första gången jag ser honom så det var riktigt roligt.

Annars händer inte så mycket, blir tydligen semester verkar det som. Mickey fixar o donar med bilen för fullt. :)

ska dra nu ha det bra

Fyra dagar kvar *jublar*

Får börja med att svara till Johanna och Marita: Ja, det är skönt att bo själv. Göra vad man vill, ha det hur man vill och ingen annan att ta hänsyn till mer än min lilla söta Harry. Men jag vill också känna mig älskad och så vidare, men jag tror som ni säger att min tid lär komma den med. Jag behövde bo själv för att utvecklas, bli självständig. Och det har jag ändå blivit. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att bo själv. Jag var skräckslagen att jag skulle bo själv och det kunde jag inte klara osv. Men jag hade underbara vänner som försökte övertala mig att jag klarar det. Och det gör jag faktiskt. Som sagt min tid lär komma den med, frågan är bara när.

I helgen så jobbade jag och sen i lördags var jag på tjejkväll i Skurup, mycket trevligt. Igår jobbade jag och sen tog jag det bara lungt, behövdes. Idag vaknade jag med migrän och mensvärk och vet att vi bara städar på jobbet om måndagar så jag ansåg att jag gjorde bättre nytta hemma. vilket jag har gjort då jag har läst en halv bok, Dysthe.. *suck*

Och så har jag läst väldigt mycket om Bella och Edwin, den boken är verkligen bra. Förutom Nelly, när ngn berättar vad som ska hända. roligt att läsa då. NEJ. Arg på dig.

Resten av veckan blir det jobba, kanske plugga lite och läsa om Bella och Edwin. Sen till helgen ska jag övningsköra på bilskolan och mamma ska åka med, kan bli intressant. sen blir det förhoppningsvis semester i Sverige några dagar. Hoppas verkligen det, men det lär väl inte bli ngt. Blir isf inte förvånad. Nästa vecka ska jag få min sista lön om han inte klyddar som vanligt. Men först genomlida fyra dagar på jobbet och bara en dag av dessa ska jag träffa chefen . skönt

Jag har egentligen ett bra liv jag har en familj och släkt som älskar mig och bryr sig, jag har underbara kompisar som verkligen ställer upp till hundra procent. Jag har det "bra" ekonomiskt då jag kan ta hand om mig och Harry, har en fin mysig lägenhet som jag trivs väldigt bra i, jag har framtidsplaner, jag är framförallt frisk och inga sjukdomar förutom min jobbiga migrän. så jag har ett bra liv förutom att jag just NU inte är så lycklig inom kärleken. Men ärligt har jag inte varit singel så länge om man kollar på hela mitt liv så jag vet att där kommer finnas ngn som kommer ta mej med storsteg när jag är redo för det.

Nu ska jag fortsätta att läsa.

RSS 2.0