onsdag, 7

Jag hade en mycket bra helg må jag säga. I lördags gick jag på boan medans Mickey jobbade, därefter hamnade vi i Malmö där jag köpte en videokamera. Som jag längtat efter, men nu vet jag inte längre om jag verkligen vill ha en men men. Sen till Tomelilla och sen tillbaka till Ystad. Söndag var vi i snogeholm, sen hem till mina föräldrar.

Måndags jobbade jag sen tittade vi bara på film.
Igår så jobbade jag och sen körde vi till Tomelilla för att äta kebabtallrik, lite onödigt men men sen tillbaka till Ystad o ut till saltan där vi spelade lite minigolf och fotograferade.

Idag har jag jobbat och nu sitter jag här i min ensamhet och mår fruktansvärt dåligt må jag säga. Jag har mått så bra hela veckan och verkligen kännt mig älskad, men nu när jag är själv usch det är verkligen hemskt. Något av det hemskaste jag har gjort, avskyr verkligen det. visst det kan vara skönt, men jag är inte personen som vill bo själv. Speciellt inte när alla (eller nästan alla) ens kompisar bor med ngn eller har barn. Jag då? när ska min tur komma? När ska jag få lov att vara lycklig? När ska jag få bo med ngn som älskar mig`? När ska jag få skaffa barn? Just nu känns det som svaret är givet: ALDRIG. Men vad kan jag göra inte så mycket, bara att leva med det att jag kommer få vara ensam resten av mitt liv. Jag vet Malin att du tror att jag snart kommer få bo med ngn, och jag hoppas av hela min själ att du har rätt.

Nu ska jag gå o laga middag till mig.

Fredag *ledsen*

Jag förstår inte vart denna veckan har tagit vägen, den har bara sprungit iväg. Blir ledsen o mår dåligt för jag vet att jag snart måste tillbaka till det hemska jobbet, visst tio dagar kvar men det är mycket faktiskt. vill inte dit ngt mer, hade gärna slutat nu men men vad ska jag göra. :(

I onsdags så var jag flittig städade och pluggade hela dagen. Möte sen Jane halv sex och gick o handlade mat och sen hem till mig och spelade spel. Jag anser att kiosken i Norra promenade han blivit mycket dåliga jag tyckte ändå att de var ganska okej innan, men nu sjönk de dramatiskt i mina ögon. Vid åtta kom Mickey hit, mysigt. då vi bara myste.

Igår körde jag på bilskolan, satt med bonniers trafikskola och sen åkte jag till skurup där mamma hämtade upp mig och sen körde vi in till Toftanäs. Det har verkligen blivit stort där och många affärer. Därefter körde vi en sväng till ikea. Så jag handlade totalt igår en stor tavla, trä skärebrädor, skor, en himla massa till Harry o lite sådant.

Idag har jag slappat, varit och handlat på Åhlens sparade 1080 kr räknade jag ut, så verkligen ingen dålig affär må jag säga. Sen hem lämnade allting sen iväg till ica och handlade mat till ikväll. Nu sitter jag här o trodde Madde skulle komma men tydligen inte för hon har inte hört av sig som vanligt. :S

Börjar bli trött på att det alltd är jag som ska fråga mina kompisar om vi ska träffas. Så nu tänker jag inte fråga ngn på ett bra tag, vill ni träffas så får ni faktiskt fråga.

ska ringa mamma nu o sen antingen plugga eller spela lite sims. vi får se

tisdag

Då var det redan tisdag, jag har pluggat, varit på jysk, öob, rusta och netto. Fick cykla hem med en stor tvättkog i flätad korg det var inte så lätt och gud vad jag fick ont i armarna men men jag kom hem iaf.
Sen har jag pratat med min trafikskola och bokat i en massa tider, så det blir nog ingen resa i sommar. *ledsen* Men jag känner mig verkligen inte redo för att köra upp det datumet och det sa jag så fick jag bara kommentaren men vill du inte köra då, Men det handlar ju inte om om jag vill köra eller ej det handlar ju om att jag inte är redo. Men men ska snacka med Lasse på torsdag när jag ska köra.

Då är det tänkt att M ska komma imorgon, ska bli skönt. :)

Idag fyller min lilla plutt två år jag fattar verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Den har gått så himla snabbt. Två år bara sprungit iväg.

Nej, nu ska jag nog fixa lite middag och sen plugga en timme. Sen blir det lite godis o film :)


Min lilla Harry. :)

lite sen uppdatering

Fredags så var jag en timme på stranden, det var kallt i vattnet och mycket tång så det blev ett dopp och sen hem igen. Därefter kom A in vid två tiden då vi gick en timme på öp torget och tittade på internationella street market, ingen höjdare må jag säga. Sen köpte jag smörgåstårta som inte alls var god, men men. Sen tog jag det bara lungt. Lördags jobbade jag sen kom Mickey hit, vi körde till sandskogen och gick en timme och sen hade vi filmkväll, mysigt, Dock missade jag slutet eftersom jag somnade lite irriterande. Igår jobbade jag och sen kom mamma och pappa då vi körde till stranden och grillade och sen hem till mig och satt på ballkongen och fikade. Idag vaknade jag vid halv nio :( fick gå upp för jag var så hungrig så jag höll på att spy, sen städade jag och nu sitter jag här o tar dagen som den kommer. Inget planerat mer än att jag måste plugga några timmar. Det är väl så mina dagar har sett ut sen sist. Har äntligen semester nu så underbart hade iofs varit skönare o slutat helt från stället, men jag klagar verkligen inte att jag har en vecka ledigt och sen är det bara tio dagar och sen slutar jag. :D Då blir det plugga, omtenta, fira pappa och förhoppningsvis utomlands.
M ska komma o bo här onsdag till onsdag, nervöst men det ska bli spännande och få en känsla om jag kan tänka mig att bo med honom igen eller inte. Visst en vecka är kort tid anser några men man får faktiskt en känsla o sen kan man om det går väl öka det sen i höst.

torsdag

Igår kom jag hem kastade i mig en skål flingor och sen var det allsång i norra promenaden, det var faktiskt riktigt trevligt må jag säga.
Idag vaknade jag vid nio för grannarna snackade högt. :( sen var jag på olssons basar o sen handlade jag på willys och sen hem och städa och sen till sjöbo marknad vid fyra. Där S mötte mig och vi gick där i fyra timmar, det räckte gott o väl. Tiden gick riktigt snabbt men man märkte på slutet att man höll på att bli galen på alla människor man ville bara komma fram.
Skulle ha gått med N o hennes pojkvän o hans kompis också, men hon struntade totalt i oss o henns pojkvän var så mycket viktigare än sina kompisar, blir så irriterad på sådant. Tycker verkligen inte om sådant. Pojkvän o vänner ska vara lika viktiga o är man med båda kan man inte strunta i den ena det fungerar inte.

Imorgon ska jag ev till stranden och sen international street market sen kanske sjöbo marknad med mamma.

Sen jobba i helgen sen ledig en hel vecka så himla skönt. :) Så tolv arbetsdagar kvar det ska jag nog överleva.

Har sån beslutångest vad jag ska välja till hösten om jag ska välja no 1 som är mer inriktad på jorden eller no 2 som är mer inriktad på kroppen. Men tror nog att det blir kroppen.

tisdag, 13

Nu är det bara 13 arbetsdagar kvar sen slipper jag skitet ska bli så skönt. Det är verkligen så att nej men det kan jag inte hjälpa henne med för det är inte jag som får skäll. Blis så förbannad. Kan man inte hjälpa varandra på jobbet? vet att jag har två st som står bakom mig, men många är så barnsliga. Blri helt knäpp, men men bara 13 arbetsdagar kvar om jag inte får sparken imorgon, Lång historia. Mej spelar det faktiskt ingen roll om jag får sparken eller inte kan jag säga.

Igår så kom mamma in här efter mitt jobb så körde vi till stranden o åt. Sen övningskörde jag ute på österlen sen hamnade vi hos M drack kaffe där. Sen körde vi hem så var hemma vid elva igår så det var typ sängen direkt. Idag kom jag hem o känner mig helt utmattad. :S så det får väl bli att ta det lungt o titta på allsång på skansen. Ska på allsång imorgon här i ystad ska bli roligt. :) o sen är jag äntligen ledig två dagar. :D

ska gå igen nu har inte så mycket att säga. kram

söndag, 15

Det var riktigt trevligt igår vi blev sju st som det var sagt. Vi träffades hos mig och sen gick vi till Restaurangen vid Saluhallen. Mycket god Entricoe kan jag lova er. Det var trevligt o sen gick vi hem till mig, drack, snackade, sjöng singstar så det var som sagt en mycket trevlig kväll även jag blev irriterad en gång, men då gick jag ut i köket och lugnade ner mig och sen var det trevligt igen.

Idag har jag kännt mig allmänt dålig, inte bakfull utan mer febrig, ont i halsen o snuvig. Så jag hoppas inte att jag blir sjuk.  Så jag har bara tagit det lungt, tittat på film, spelat på datorn, varit ute o gått i 40 min och sen ännu mer slappat. :) Pratade med N idag och hon ska ta min sista vecka. Jag blev helt överlycklig och en börda lyftes från mina axlar. Blev så glad att jag ska krama henne igår. Tack så hemskt mycket N. Du ska veta att det betyder väldigt mycket för mig.

Saknar min lilla påg, men jag hoppas att vi snart träffas. Vet inte om jag ska gå på sjöbo marknad eller tomelilla marknad, men men vi får se vad tiden utvisar. Kanske kan gå på båda om jag ändrar tvätttid för jag har en veckas semester sen. Fem arbetsdagar och sen en hel vecka ledigt, så underbart.

Nej, nu ska jag gå.

Lördag

M kom igår och vi pratade ut och löste allting känns det som. Varför kan han inte berätta från början att just nu är mitt liv rörigt så det är ingeting mot dig så du vet istället för att jag ska gå runt o må dåligt. Men jag vet nu att det är mig han vill ha. Vi pratade om den veckan då vi ska bo tillsammans som det ser ut nu så blir det både när jag är ledig o jobbar, det är perfekt för då ser man om det passar även om jag är "hemmafru"  och om jag jobbar så får man in båda delarna så jag hoppas verkligen att det blir av men han verkade mycket mer positiv till det nu än vad han har gjort förut. Han har väl börjat inse nu att han kan förlora mig. Men nu känner jag faktiskt att jag tom kan lita på honom, mer än vad jag hade kunnat göra innan. Så vi får se vart detta slutar.

M körde mig o hjälpte mig att sätta in halva min lön, skönt. Sen har jag gått på stan i två timmar :) köpte frukt o grönt o en kjol. I storlek xs *förvånad* men lite roligt ändå. :) går åt rätt håll iaf.

Nu har jag det tråkiga kvar att städa hela lägenheten, tråkigt men avslutas med något roligt när tjejkvällen börjar. Jag har inte planerat så mycket utan tagit det mer som det kommer för en gång skull så vi får se hur det slutar.
Hoppas ni får en trevlig lördag för det ska jag fortsätta att ha.
kram

HELG

Äntligen helg så himla skönt. Få vila upp sig o känna att man gör ngt annat än bara jobbar. Idag fick jag o K jobba ute packa upp allting o ställa i ordning där o så. Jag blev så irriterad först så packar jag upp alla x-bollar och sen kommer S o säger att de ska vara utan plastet. Så jag går o pratar med lillchefen, ja det ska de o gärna stå på fat. Jag glömde säga det. Så förbannad jag blev så ner med allting flytta runt på en massa blommor för att få ihopa fyra fat, ta av plastet på sådär 70 x-bollar o sen upp med de på faten. Så dålig stil, känns verkligen inte som ngt lagteam där utan alla jobbar enskilt. så tråkigt. Saknar läraryrket. :P

Naww, just nu har harry dragit ner sin filt från buren o lägger helt utsträckt o med huvudet mot väggen, ser extremt sött ut. Älskar den kaninen, han är mitt allt. Den bästa killen man kan ha i detta livet. :)

M smsade mig idag o bad om ursäkt o att hans liv var jätterörigt o att han saknar mig. Jag svarade inte. Nu har jag börjat vänja mig vid att det är jag o Harry bara.

Ikväll blir det bara att snart laga mat, sen slappa. Imorgon som sagt tjejkväll där vi nu blir 7 pers, så det ska bli riktigt roligt. söndag är det övningsköra o äta hos mina föräldrar. Så jag har inte tid för pojkvän. :P Idag var mamma o pappa o hälsade på på jobbet. Harry fick ju godis av pappa, men tydligen var det fel sort för han har ätit lite o sen inget mer o harry brukar äta upp sån direkt.

Nu ska jag påbörja mina pannkakor. see yaa

en dag kvar :)

Idag fick jag min lön i kontater :S kändes inte alls tryggt att cykla hem med så många tusen kronor. Men men. Först fick jag kommentaren men du skulle ha sagt ngt, ja men lätt för mig att veta att han är glömsk. Känns som allt man gör där är bara fel, vill verkligen få det överstökat. Idag fick jag jobba ute helt ensam, visst skönt. Men när det kommer fyra stora vagnar med blommor och d'är är ganska fullt där ute. Jaja, vad gör jag av alla blommorna och ingen som kom ut och hjälpte mig eller ngt. o i denna stormen, blev så frustrerad till sist. Men men 6 dagar kvar sen en veckas ledighet. Eller ännu bättre en dag kvar sen är det helg. ÄNTLIGEN.

Mickey skulle ev komma idag men han har inte hört av sig och är inte inne på msn. Tanken är: varför ska jag alltid höra av mig? Han lovade att bättra sig, men jag ser verkligen ingen förändring. Känslorna finns där för honom, men frågan är hur länge jag kommer att stå ut.

På lördag är det tjejkväll vi blir ca sex pers. Kommer bli väldigt roligt må jag säga. :) sådant behöver man sen förhoppningsvis ska vi ut sen på kvällen så det blir väl Bara bar och där är Angelo och hans kompisar också så det kan bli en spännande dag. :P
Jag funderar dock på att dra till boan först på dagen, men ja vi får väl la se.

Nej, nu ska jag snart gå o duscha. Så man får bort all smuts från kroppen, nackdel med att jobba. :P Det är ganska roligt för att typ alla lärare på mina två praktikplatser kommer och handlar. :)

onsdag, 17

Ikväll kom mamma då vi snackade en del, gick en promenad, fixade på balkongen och fikade. Det var väldigt trevligt må jag säga. Jag pratade med Mickey i luren idag, jag som ringde men vi hade en del att snacka om så det var skönt. Fast han var med natha, tyckte inte om det. Men hon vet att vi fortfarande är tillsammans märkte jag så då är jag säker på att hon inte försöker ngt. Men ja, tilit.

Idag har jag jobbat ute igen, väldigt skönt faktiskt. Jag lade en lapp hos chefen om att han sagt att jag skulle få min lön den 3e och att jag behöver den så vi får väl la se om jag får den snart, hoppas verkligen det. Fick veta att jag har 20% rabatt på jobbet, tack för den informationen men det är som vanligt man får inte reda på ngt där, Visst bra med pengarna. men jag är såå trött på det stället vill verkligen bara sluta där. Men som sagt jag får bita ihop de 17 återstående dagarna.

Nej, nu måste jag gå o lägga mig om jag ska orka jobba imorgon.
Ha det bra kram

Positivt besked

Dagen har faktiskt gått ganska snabbt idag, skönt. :) Fick jobba ute hela dagen idag så underbart och slippa veta att chefen kan se en utan jobba i min egen takt, vilket då går mycket fortare så jag hann med väldigt mycket idag och tjejen som jag hjälpte blev väldigt glad. Jag stod där ute plötsligt kommer chefen ut med sin kalender så jag tänker åh nä, nu är det kört. Så sa han att de veckorna jag frågade om inte passade utan jag kunde välja på v 29 och 30 eller den sista veckan. Så jag tog v 30 och den sista veckan. Så skönt det ska bli att vara ledig lite fast måste plugga, men det ska bli skönt att kunna göra det i min egen takt. Så först jobbar jag nu åtta dagar och sen ledig en vecka och sen jobbar jag tio dagar till. Sen slut, så det ska bli skönt. Bara min lön som jag måste säga till honom om. :S *hmm* tycker inte om detta att man måste jaga honom. Men men.... Jag har så ont i ryggen idag, så det ska bli skönt när man kommer ut och går en sväng för då försvinner smärtan.

Hur ska man kunna bygga vidare på ett förhållande om sin partner inte ens kan berätta vad som är fel i hans liv. Jag fattar inte, men detta håller på att rinna ut i sanden det känner jag på mig. Visst han skrev hej babe och inte bara hej men men vi får väl se. Jag vet att jag älskar honom, men jag vill att det ska bli bra mellan oss isf. För annars kvittar det hur mycket jag älskar honom.

Jag pratade med mamma innan och fick veta att pappa köpt godis till Harry. O pappa som låtsas att han inte tycker om Harry. Men det var pappa som passade o låg ute hos Harry förra sommaren när jag o M var på semester. O det är pappa som köper godis till honom, så han tycker nog honom iaf. :) vem kan inte tycka om mitt charmtroll. Han har verkligen en egen personlighet trodde inte att kaniner kunde ha det. Inte som han iaf. :) Snart blir min bebis två år, jag börjar bli gammal. :(

Nej, måste göra min pannkakor nu men ni får ha en bra tisdagskväll.

dryg måndag

Jag är extremt trött, ont i ryggen, mensvärk, trött på det dryga jobbet o irriterad på chefen. Så det sagt :)

Jag vill bara sluta på det jobbet, vill att tiden ska gå snabbt så jag slutar någon gång men nej tiden ska gå jätte sakta. :( Pratade med chefen idag så fick jag svaret det borde du veta att du inte klarar jobba och plugga samtidigt. Hur ska jag kunna veta det om jag aldrig har jobbat samtidigt som jag pluggat förut? så sa han bara att han inte trodde att det skulle gå, men han skulle titta på det imorgon. Jag måste verkligen vara ledig de två sista veckorna, att han inte kan fatta att min utbildning är viktigare än det jobbet. Vet inte vad jag ska göra annars. Men Jane sade att det skulle lösa sig så jag hoppas att hon har rätt.

Och nu vet ni anledningen till det. :)

Förhoppningsvis bara 17 dagar kvar, men det är lång tid kvar. :( visst det var femtio från början så ska väl inte klaga men ändå. Bara att bita ihop och försöka stå ut. I värsta fall får jag börja sjukanmäla mig lite. Jag tar en dag i taget.

Måste snart ut och fixa lite på ballkongen och äta lite smultron. :) Hoppas ni har det bra.

Ännu en jobbedag

Det var riktigt trevligt med släkten igår, min bror kom till och med blev lite chockad faktiskt. Men det var härligt att få vara i närheten av släkten igen. Min moster frågade om M inte skulle komma. Så jag svarade inte henne så sa hon okej  jag fattar vi ska inte prata om det. Hon verkligen förstår en, är glad att jag har henne som moster. Den andra mostern struntar ju i en.

Idag har jag jobbat, städat på harry och ska snart se mamma mia för fjärde gången och äta godis. :) Han är så snygg i mamma mia så aldrig fel att se den filmen. Jag har köpt sån dietshake så ska dricka det som lunch, för jag är ändå inte hungrig mitt på dagen så då kan jag lika bra dricka något sådant nyttigt. O ta tag i min o Janes motion. :) Går så bra. :)

Idag har M skickat två sms och skrivit till mig på msn två gånger, men jag har inte svarat honom. Vet inte om jag ska, känner bara att jag behöver vara utan honom ett tag. När två gamla släktingar är sjuka, jobbet och oro för omtentan och om chefen går med på min ledighet gör mig tillräckligt orolig behöver jag inte oroa mig för M också. Det är för mycket skit i mitt liv just nu, varför kan jag aldrig få lov att vara lycklig? nej, alltid ngt som ska hända. Men pratade med A igår och jag ska försöka kämpa vidare för honom.

Nu är det bara förhoppningsvis 18 arbetsdagar kvar. Hoppas chefen går med på att jag slutar den siste juli, måste verkligen det för att klara omtentan. Jag kan inte jobba till den 16e och sen ha omtentan den 18e. Jag trodde verkligen att jag skulle klara av att plugga och jobba samtidigt, men det gör jag inte. Är verkligen helt orkeslös när jag har jobbat. Är hemma halv sju, lagar mat o äter färdig halv åtta då orkar man inte sätta sig ner och plugga. Ni får hålla tummarna för mig imorgon.

Älskar er mina närmaste vänner.

ont i ryggen o mår dåligt psykiskt

Igår så gick jag ner på stan, satt en stund på ballkongen, fixade med blommorna, städade på harry och åkte sen på em till mina föräldrar så jag fick gjort ngt iaf. Idag har jag varit och jobbat precis kommit hem och om en timme kommer familjen och släkten, kan säkert bli trevligt.

Jag vet inte längre vad jag ska göra mår dåligt pga M. Han har inte hört av sig sen jag var på stranden med Marita, tycker att det är så dåligt. Frågan är glömmer han bort mig, passar jag bara när han känner för det eller vad är det egentligen frågan om? Jag vill inte ha det såhär. Jag grät mig till sömns inatt för nästan alla jag känner bor med ngn och är lyckliga. Visst jag bor gärna själv ett tag till, men jag vill känna kärlek inte bara hej ska vi ha sex. Det fungerar inte längre. Visst jag kan inte flyga på rosa moln alltid, och vi flyttade tillsammans när vi fortfarande var nykära. Men kan man verkligen använda det som en borförklaring när han beter sig som en idiot. Jag orkar inte länge till, visst jag får erkänna att jag är lite rädd för att bli helt ensam och aldrig få uppleva kärlek längre. Men att fortsätta må dåligt pga kille, nej tack. Då är jag nog hellre själv faktiskt så får mina kompisar stötta mig igenom detta. För jag vet varken ut eller in längre, jag vill känna kärlek o uppskattning inte vara ngt som man kan ta fram vid behov. Jag vet att jag måste verkligen tänka igenom detta och kanske sluta hoppas på att det kommer bli bra, vilket jag har hoppats på nu i snart ett halvår. Visst han har sagt de tre magiska orden, men det räcker inte. Jag är kanske väl krävande jag vet inte, men jag vet att jag vill må bra.

Jag vill verkligen be mina närmaste vänner: Marita, Emelie, Angelo och Malin om ursäkt att jag tjatar ut ur om detta.

Får gå och fixa lite så här kan se ordentligt ut första gången släkten kommer.

Fredag

Det gick bra att spela minigolf det var roligt och sen åt vi glass. :)

Idag har jag tvättat och städat och nu vet jag inte vad jag ska göra. Blir snart galen, hatar att sitta hemma en ledig dag och inte ha ngt att göra speciellt när man vet att man jobbar sen i sju dagar i sträck. :S Blir inte att träffa E, men jag är inte förvånad. Hon gör likadant varje gång vi ska träffas så ställer hon in det i sista minuten. Hon skyllde på mensen så dålig bortförklaring. Väldigt snällt av henne, ska jag alltid ha en plan B hädanefter vi bestämmer ngt.

Vill göra ngt men vet inte vad, inte roligt att ligga på stranden själv o speciellt inte när man inte kan bada pga alger. Har knappt några vänner i stan och de som finns är och jobbar. Jaha, vad ska man då göra. :( Förhoppningsvis kommer mamma o pappa hit sen men vad ska jag göra fram tills dess. :S Får iaf snart ta och göra ngt att äta till lunch och städa på Harry. Lär bli en tråkig dag detta. :S

20 eller 27 arbetsdagar kvar. Måste prata med chefen på måndag. *nervös*

sol o bad (27)

Idag har jag städat lite grann och tittat på våra bästa år. Sen kom min kompis Marita hit så fick vi gå till apoteket eftersom jag blivit av med min solkräm, så går det när man flyttar. :S Så dyrt med solkräm, 95 kr för en tub. Men men den hälpte väl sådär, har bränt mig ändå o i huvudet men hade kanske blivit värre om jag inte använt den, sånt vet man aldrig. Sen gick vi till stranden och självklart kom det en liten skur då, många stack hem då men vi gick i vattnet istället. Men så fint hav om jag bortser från de blommande algerna så var det fint inga stenar o så. Så det är skönt att man bor fem.tio gångavstånd till en strand. *härligt* Så vi var där fram till fem. Det var roligt att träffa dig och nu för det inte dröja flera månader till nästa gång- Men det sade vi sist också. :( Minst två ggr innan jag slutar arbeta, anser jag. :P

Nu ska jag snart iväg och spela minigolf med Jane, kan säkert bli roligt även jag inte är så pigg på det. Men men man får passa på att göra saker nu när man väl är ledig. Imorgon blir det tvätta och sen kanske träffa mamma och sen kommer Emma och vi ska äta tacos på kvällen. *mums*

Marita, jag ska lyssna på dig och låta det gå ett år. Jag hoppas på det bästa. Glad att jag har dig som vän, även jag kom med en dum formulering :) men jag uppskattar din ärlighet, vilket killar oftast också är. :)


RSS 2.0