Migrän, 28

Vaknade med migrän imorse gick upp o allting snurrade men jag tog ändå min kur och hoppade på att det skulle bli bättre, konstigt nog ville jag till jobbet idag. :S inte likt mig. Men jag spydde och så, så nej det var att gå o lägga sig igen och vaknade klockan elva. Då var det lite bättre klev upp och lagade kaffe satte mig och harry på ballkongen, härligt. :) sen har jag planterat och fixat med blommorna på ballkongen och försökt tvätta fönstren. Så tiden har verkligen sprungit iväg idag. Hemskt.

Har tittat lite på resor nu tills jag och mannen ska iväg. Billigast är just nu Cypern *glad* det datumet vi ska åka, men vi får se längre fram vart det blir. bara jag kommer härifrån en vecka, innan omtentan så får ta och plugga hårt nu innan o på resan. Hoppas på att chefen går med på att jag är ledig den veckan, ska höra med honom imorgon eller nästa vecka. Ni får hålla tummarna för mig. Jobbar imorgon och sen ledig två dagar och sen arbeta i sju dagar, men men det börjar gå neråt nu iaf. Chefen frågade igår om det var ett yrke för mig, nej sa jag jag håller mig till mina barn. :) O sen att jag får så ont i ryggen av att jobba där. Så sa han ja det är viktigt att du står rätt så du blir över 40 år. Härligt när han är på det humöret iaf.

Ser verkligen framemot resan med pojken min, fast vara utan min bebis en vecka hur ska det gå? :S

Årets första dopp (29)

Idag efter jobbet cyklade jag och N och tog några dopp, det var riktigt skönt efter att man har varit så varm och svetten bara runnit av en. Fel att jobba i ett växthus på sommaren, men men bara 29 dagar kvar sen är det äntligen över. Men 29 dagar känns som en evighet, men men bara att bita ihopa. Hade extrem ångest innan idag o ville verkligen inte dit.

Chefen var på bra humör idag och gav lite beröm och sade att vi kunde ringa om det var ngt. Annars brukar han typ bara säga hej då. Där är en på jobbet som aldrig säger hej då när hon går, mer än till en. Jag tycker att det så dålig stil kan man inte säga hej då, det är bara två ord. Blir så irriterad på henne. Likadant att det är som ett enskilt arbete istället för ett lagarbetet. Som förra veckan så vattnade en tjej så tog hon en paus så frågade jag om hon var klar, nej sade hon. så sa jag kan du säga till när du är klar. Innan dess hade "lillchefen" sagt att ett bord skulle spolas av. När denna tjejen är klar vevar hon in slangen, snacka om enskilt arbete. Samma sak "lillchefen" sa till denna tjejen vad som skulle göras även det var jag som gjorde den uppgiften, Blir så irrterad på sådant och det blir ju bara dubbelarbete. Som K sa, tänk att du bara är här sex veckor till. Jag hoppas verkligen att tiden går snabbt.

Nej, nu ska jag göra annat o hoppas på att migränen är borta imorgon.

söndag :( 30

Det var trevligt att han kom i onsdags ändå. Sen i torsdags kom mamma och vi gick på stan, handlade hem lite mat osv. Sen köpte jag en transportbur till Harry så nu kan han åka med mig bort. :) Mysigt. så vi åkte med hem till Skurup och harry myste där ute på gräsmattan och sen lekte han lite med fanny. Fredags så körde jag med den nye bilskolan, fick veta ett o annat så nu kanske utbildningen tar längre tid pga Kenth, fattar inte att han kan göra så mot en elev. sätter hela bilskolan i skiten ju. Men skönt att jag äntligen insåg att jag var tvungen att byta.

Sen gjorde jag inte så mycket, mer än på kvällen åkte jag o Harry till M. Mysigt. :) Där vi tog det lungt o myste.
Lördags satt jag och Harry ute på gräsmattan och där kan harry springa utan koppel så han trivdes riktigt, jag blev verkligen glad av att se honom så lycklig. Efter M hade slutat jobba gjorde vi baguetter och sen körde vi upp till Åhus för att köpa glass :) sen hem igen och grillade och vid halv tolv på natten bakade vi kladdkaka och sen gick vi o lade oss. Han sade att han älskar mig. :) Jag blev glad och nu i helgen har allting kännts så rätt igen, som att vi är en liten familj. :) Så nu börjar det äntligen vända på den fronten, verkar det som. Idag har jag varit på riskutbildning 1 vilket var väldigt lärorikt. Sen var jag på stranden en o halv timme och nu ska jag göra pannkakor, så det har hänt ganska mycket på dessa fyra dagarna. Men det har varit extremt skönt att vara ledig så mycket. Verkligen sett framemot denna veckan, men nu är den redan slut. :( Jobbar måndag till onsdag och helgen denna veckan, vill verkligen inte dit. *ångest*

onsdag 30

Då var denna veckan slut, så extremt skönt tycker jag :) Äntligen helg så jag kan vila upp min rygg, har extremt ont. :( bara inget onödigt händer min kära lilla rygg.
Gårdagen gick extremt sakta, trodde aldrig att den skulle ta slut. På kvällen var jag ute och gick med J och snackade en massa som vanligt, trevligt värre. Hoppas vi kan umgås förutom att gå också. :)
Idag har tiden gått ganska snabbt ändå tycker jag, med sura minner från annat håll men det blev bättre sen. Men jag kan förstå varför nu efterhand om hon bara hade sagt det också, men men...
Nu kommer snart Mickey, blandade känslor angående det vet inte vad jag ska göra med honom. Vet inte om jag ska stanna eller gå, vet inte vad jag vill. Jag vet gumman Emelie att jag ska följa mitt hjärta, men när hjärtat inte vet vad gör jag då?

trodde inte att man kunde hata en mäniska så mycket som jag gör. mina kompisar vet vad jag snackar om.

Nu kom M så får väl gå. see yaa

måndag 32

Jag träffade J igår, vi var ute och gick och snackade extremt mycket i 1½ timme, men det var verkligen trevligt. Hoppas på att få lära känna henne bättre för vi är väldigt lika. Hon heter det jag heter i mellannamn och sen det jag heter, heter hon i mellannamn. tycker jag är lite komiskt :) så kanske meningen att vi ska bli bra vänner, men skönt att få några vänner här i stan.

Hade en bra arbetsdag idag, tro det eller ej. Vi var bara fyra pers på jobbet så jag fick jobba ute hela dagen. Brände mig så jag ser ut som en halv tomat. :) och det var skönt att gå i sin egen takt o ingen som sade gör det och det. Så det uppskattade verkligen och tiden gick betydligt snabbare. Så bara 19 timmar kvar sen är jag ledig. Så det ska bli skönt.

Nu ska jag diska och sen äta lite glass är tanken :) så vi får väl se. Men ha de bra

söndag 33

Fredags så kom mamma tidigt på morgonen och vi åt frukost tillsammans och sen var vi iväg så vi kunde fixa lite på min balkong. vid ett tiden kom M och sen bara tog vi det lungt och sen vid sex tiden stack vi ut till Skårby där det var midsommarfest. Väldigt trevlig sådan och det var roligt att träffa sina gamla kompisar som man inte snackat med på några år och lärde känna en ny brud, så det var nice.

Idag har jag jobbat, tiden gick faktiskt fort idag tack o lov skönt när sådant inträffar. "Bara" tre arbetsdagar och sen är jag ledig till måndan därpå. Så lite glad att äntligen slipper jag jobba måndag till fredag för det är sååå drygt. :)

Annars har väl inte så mycket hänt i min lilla värd. Ska laga sjömansbiff, bearnansås o kroketter nu och sen duscha och förhoppningsvis träffa J. Annars blir det ut och gå en liten runda.
Men men hoppas ni hade en trevlig midsommar. See yaa.

Onsdag, 35

Då är det 35 arbetsdagar kvar, lång tid fortfarande. :( Ska inte jobba sista veckan för jag tjänar för mycket så får försöka få chefen att inse det och då blir det istället en vecka semester, veckan därpå omtenta, veckan därpå UPPKÖRNING... :D Var på möte idag på min nya trafikskola och fick veta att de i Tomelilla inte är så bra att många bytat.

Lördags så kom A och M hit, jag ensam med två killar,. :P men jag överlevde och hade faktiskt skoj. Får vi snart göra om. :) Så vi drack och spelade monopol från åtta till fyra på natten så lide sliten o trött på det var man men A ville fortsätta hela tiden, till sist gav jag upp. Söndags blev förstörd, så jag fick spela sims 3 på balkongen och ta det lungt. Men jag och M snackade ut om oss iaf och allting blev löst. *skönt* Nu vet jag vad han vill och förhoppningsvis visar han snart en förändring annars bye bye.

I veckan har jag jobbat och sen bara kommit hem och ätit och slappat. Hinner inte med så mycket. sista arbetsdagen imorgon o sen ledig två dagar och sen på det på söndag o jobba fyra dagar. Så bara att bita ihop dessa 35 dagarna, det är ju verkligen inget yrke jag vill ha. Eller kanske för det är samtidigt roligt o hade man bara haft rätt arbetställning, med fat som man kunde hissa upp så hade det varit bättre. Men men jag kan väl inte säga så mycket som bara sommarjobbar där.

Nej, får väl ta tag i disken så det blir gjort. :S

lördag 38

Då var det lördag, jag hade rätt om att dagarna skulle vara hektiska. Fick stå i kassan hela dagarna både torsdag och fredag och det får vi egentligen inte. men vad gör man när de sparkar en precis innan studenten, väldigt osmart anser jag. Fast chefen är som han är. Jag fick faktiskt beröm av chefen och han är känd för att bara ge kritik så när jag berättade det för en på jobbet så höll hon på att svimma. :) Annars har jag inte gjort så mycket, man kommer hem äter och sover så ser min vardag ut.

Idag så tvättar och städar jag. Sen så kommer ev K, A och A hit så vi kan dricka lite och snacka en massa skit. :) Vet inte om M kommer hit. Antar att han är sur för jag inte svarade på hans sms igår, men jag kände verkligen inte på det efter att han bara skrev okej så fort jag berättade något roligt för honom i torsdags, tog illa åt mig av det faktiskt. Ska vara på hans villkor är så irriterad på detta.

Och jag har bytat trafikskola så nu är körkortet ännu närmare än vad det var med Kenth. Visst kankse kommer sakna våra små samtal men jag vill verkligen ha kortet nu. Har tom fått veta när jag ungefär lär köra upp, men det berättar jag inte för någon eftersom om jag inte klarar det så vet ingen om det. Blir lättast så.

Imorgon blir det förhoppningsvis skurups marknad beror helt på vädret.

Ska gå nu ha en bra dag. kram

tisdag kväll 41

Igår gick väl dagen ganska fort, och sen när jag kom hem fick jag sms från M som frågade om jag var hemma så han kom hit och myste med mig, helt underbart. Jag hade tydligen saknat honom mer än vad jag trodde. :S Men får träffa honom på lördag igen. *längtar* Har jag något att se framemot denna veckan. Jag har mått bra i vårt förhållande nu i över en månad, verkligen skönt. :) men jag vet att jag vill leva med honom. Och han vill leva med mig, klart han vill. :P
Men nu är det bara tre dagar kvar sen är det helg, men dessa tre dagarna är nog hektiska.  Det är bra att det är mycket att göra på jobbet för då går tiden ännu snabbare. Men jag har börjat komma in i det nu och allting går snabbare och jag är inte lika trött på kvällarna och inte lika ont i kroppen, så det är ju bra. Går åt rätt håll iaf. :)

Jag har inte så mycket att säga, mer än att jag saknar mina kompisar.

söndag 49

Fredagen gick faktiskt ganska snabbt må jag säga och jag var på bra humör hela fredagen för jag visste att jag snart skulle vara ledig. :) På kvällen tog jag en bok och gick och lade mig i ett riktigt varmt bad, härligt :) sen lagade jag god middag och sen bara slappade, spelade lite sims. :P Så det blev en bra fredag.
Igår var jag väldigt seg men sen kom jag igång städade lite, sen åkte jag till mina föräldrar övningskörde i två timmar och dessutom var vi inne i en affär, price outlet. Där jag hittade en munkjacka och ett par capribyxor, det jag var ute efter. :) sen körde jag och mamma till molle och ungarna och grillade och hade trevligt. Hann precis med tåget på kvällen, när jag tryckte biljett kom tåget så lite panik men det löste sig. :)
Idag ska jag städa färdigt, till öob, rusta och ica. Förhoppningsvis gå en runda också men jag ska ju gå till öob o rusta så det räknas väl som motionera. :)

Sen är det en hektisk vecka framför oss, nu eftersom det är student på fredag här i Ystad så lär vi ha väldigt mycket att göra, men det är bara roligt att stå i kassan om där är mycket folk. Sen går chefen på semester på torsdag. *skönt* Nästa vecka lär också bli en hektisk vecka eftersom då är det midsommar men sen är det nog en lugn sommar. :) Räknat ut att jag jobbar för mycket så måste tala med chefen. *usch* kan han inte lära sig att räkna istället. :S Jag hade inte brytt mig egentligen men eftersom jag sagt en summa till skattemyndigheterna och jag får inte tjäna mer för csn så måste jag vara petig med mina tider.. Hoppas att han förstår mig.

Nej, nu ska jag få tummarna ur röven och sätta igång lite musik och städa. :) Hoppas verkligen inte att smhi har rätt om att det ska bli regn idag. Det får mer än gärna regna nästa vecka, för då blir det "bara" 22 grader i växthuset, men när man väl är ledig vill man ha fint väder.
Ha en bra söndag. kram

torsdag, 50

Blandade känslor om jobbet, ont i ryggen varje dag men benen har jag inte lika ont i längre efter att jag började att gå i mina gröna fula gummitofflor istället. Men jag har extremt ont där i svanket där jag hade diskbråcket för några år sedan. När jag skulle resa mig från toastolen så knäppte det till. Blev lite rädd o tänkte direkt ryggskott. Man har så dålig arbetsställning på jobbet. Jag får städa, sätta upp blommor, rensa bland blommor vilket jag anser är ganska tråkigt. Min huvuduppgift är att stå i kassen vilket är roligt. Chefen o lillchefen är väl sådär. Chefen säger alltid det negativa aldrig det positiva och dessutom är han extremt seg. Fortfarande inte fått ngt schema o anställningsbevis vilket han skulle ha fixat till första dagen, dålig stil.

Imorgon är det sista arbetsdagen och sen är det två lediga dagar., försöker tänka att det bara är tio veckor och en dag kvar sen är det slut, men det känns så himla länge. Fick tack o lov jobba en vecka mindre för han tyckte att jag skulle behöva vara ledig den veckan som jag har omtentan, tack o lov. Så sista arbetsdagen är den 16e augusti som är flera mil bort. :(

Känns som man kommer hem, äter, tittar lite på tv och sover. Jag hinner inte göra så mycket annat. :S Visst kan vara skönt att slippa tänka på mitt förhållande så mycket, men lite mer tid hemma hade inte varit fel. När ska man hinna träffa kompisarna, städa o sådant. *hmm* tur att jag inte har några planer för helgen. :)

Nu vet jag att läraryrket är mer min stil faktiskt, ser verkligen framemot att få bli färdig lärare o förskolelärare. Bara tre terminer kvar. Hoppas tiden går lika snabbt som dessa fyra terminerna. Jag ser framemot mitten av juli då jag får veta vilka kurser som jag får läsa till hösten, jag hoppas verkligen på tredimissionellt (eller hur det stavas) hantverk och no på distans.

Det är alla mina tankar, snabb sammanfattning: låt dessa 10 veckor o 1 dag gå SNABBT.

RSS 2.0