torsdag

Vi letar fortfarande efter lägenhet, men jag ger inte upp. Jag vet att vi kommer att få en innan året är slut, så vi får se. Ska upp till min underbara man imorgon och vara där i helgen, ska ut och fira mig på lördag med mina älskade töser och min älskade Johannes. Tacos i vår lägenhet och sen ut och röja i Helsingborg kommer bli en underbar lördag, och en underbar helg. Denna gången finns det ingen som kan förstöra vårt förhållande, även mitt ex försöker få tillbaka mig.

Denna veckan så har jag mest pluggat, umgåtts med mille och Maria, kört på trafikskolan, varit på en mycket intressant studiebesök på hörseltjänsten. Veckan har dock gått fort som möjligt. I söndags fick mannen träffa min familj, vilket gick mkt bättre än vad jag trodde. Var väldigt nervös, men kändes att han var välkommen till vår familj. Tyckte det var viktigt att de fick träffa honom innan vi flyttar tillsammans så det inte blir: jo, förresten detta är min pojkvän. 

Det var väl en kort uppdatering, helt orkeslös som vanligt men får ta tag i städningen nu. Ha en trevlig helg gott folk för det tänker jag ha.

En månad

Nu har jag och Kannah varit tillsammans i en månad och två dagar, är verkligen lycklig med denna killen på en helt annan nivå. Jag har bott hos honom en vecka och det var verkligen underbart. Trots att han jobbar tolv timmar om dagen så fick jag iaf sova bredvid honom. Jag känner mig verkligen hemma i Helsingorg och vi letar för fullt efter lägenhet i Helsingborg och vi ger inte upp. Jag vet att jag vill bo med honom, även några kanske tycker att det är för tidigt.

Jag har haft en jobbig höst, men nu börjar det lösa sig. Allting löser sig någon gång så det gäller att se det positiva i allt som händer även när det känns som mest skit. Jag är glad att jag har en sån underbar familj, vänner och pojkvän som stöttar mig och alltid finns för mig. Utan er vore jag nog inte mycket.

Jag har börjat rensa i min lägenhet, så tråkigt och så tänker man men det kan ju behövas senare men gäller verkligen att vara hård.  Vill ta med mig så lite som möjligt när jag flyttar. Får tänka på de tre pojkarna som ska hjälpa mig att flytta. o han ska ju också få plats med sin saker. Hmm. :) Hoppas verkligen att vi får lägenhet snart, men kommer kännas sorgligt att lämna mitt hem för här har jag ändå bott i två år. :S

nu är det serien vänner som gäller. :) på återseende

RSS 2.0