En trött hundvakt

Ska börja berätta om helgen.
Fredan var väldigt roligt hos min klasskamrat, vi åt gott, lekte, snacka en massa skit, sjöng singstar, åt godis mm, En mycket trevlig kväll så jag hoppas det blir av igen. Lördag och söndag jobbade jag, första dagen var det usch nej låt mig slippa men andra dagen kändes mer okej, men jag får se. Skulle helst vilja slippa det men samtidigt behöver jag pengarna men samtidigt är det dålig kommunikation dit så får se.

Lördags träffa jag även M även vi inte gjorde så mycket för jag var ganska sliten.
Igår var jag i skolan sen hämtade jag hunden Fanny och så åkte vi hit och gick med F o J till stranden, men F ville bara sätta på Fanny hela tiden så det var inte så lyckat. Sen kom vi hem så satt jag bara o tittade på film och Fanny låg och snarkade. :)

Idag kom J vid åtta och väckte mig, kul men lite tidigt. Sen satt vi och snackade till tio. Då jag gick ner på stranden med Fanny så hon fick springa av sig. Sen hem åt lunch, iväg och körde i 45 min sen upp till affärerna handlade och hem igen, sen lagade mat, sen ut och gick med Fanny i 50 min och sen tittade jag på dumbo. SÅ ganska fullt upp idag men ganska skönt.  Resten av kvällen blir det att titta på film och koppla av. Fanny ska åka hem imorgon :( hade kunnat ha henne här resten av veckan, men ska försöka prata till så jag kan ha henne några dagar då och då. :)

Hoppas ni haft en bra dag, kram

Fredag

Om jag ska göra en kort sammanfattning på denna veckan, går ganska snabbt :)
jag har varit i skolan, städat två ggr, varit ute och gått varje dag, varit på kursutvärderning, ätit våfflor med mina föräldrar, planterat blommor på balkongen, varit på stan med J och bara tagit det lungt.

Idag ska jag till en kurskamrat där vi ska fira att kursen äntligen är slut :)
Sen blir det jobba i helgen och träffa M, även ut och titta på earth hour här i stan.


skriver mer en annan dag.

Glad idag

Det med att jag skulle få resultatet efter sex timmar har jag ingen aning om att jag ens skrev :) jag var nog väldigt frånvarande igår :D men jag har inte fått besked än, men jag hoppas att jag blir godkänd även det inte känns så.

Idag så har jag varit riktigt duktig har fixat i köket två timmar, städat i lägenheten och varit ute på promenad. Jag mätte mig runt midjan och upptäckte att jag var under mitt midjemål :D jag har gått ner 12 cm sen jag flyttade hit, fattar inte hur det gick till. :) men blir att sätta upp ett nytt mål. :)

Nej, nu ska jag titta på tv och kanske plugga lite. Ha en fortsatt trevlig dag

usch vilken irriterande helg

Helgen var verkligen en katastroff, länge sen som jag kände mig så oälskad av ngn som i helgen. Men jag hoppas att du kommer lära dig en läxa och inse att jag inte är en leksak.

Förra veckan gick snabbt som vanligt. :) Vet knappt vad jag gjorde. I fredags var jag hos natha några timmar, det var trevligt och hennes dotter växer som bara den. Det är då man inser att jag börjar bli gammal. :P Sen kom jag hem och tog det lungt och myste med Harry.
I lördags så var jag och mamma på handledarkurs så nu kan jag snart övningsköra med henne ser verkligen framemot det för tydligen kan inte min körlärare ringa mig och boka in tider, blir så irriterad. Sen efter den kursen började allt det hemska, ni som känner mig vet vad jag menar.

Idag är det dags för sista tentan i denna kursen, får hoppas på att det går bra. Jag satsar bara på godkänt och jag är godkänd i de andra delarna så hoppas jag blir det i denna med men det får jag vänta om ca sex timmar.

Annars i veckan så ska jag ut o handla vårjacka, äta våfflor med familjen om inte klassen bestämmer att vi ska fira att kursen är slut och sen jobba i helgen som jag fortfarande inte vet hur jag ska komma dit. Hem är inga problem, får försöka övertala ngn att köra mig.

Nej, nu ska jag dra. Hoppas ni haft en trevligare helg än vad jag haft.

Lite allmänt nere idag

Ja, då har det snart gått tio veckor och nu är snart denna kursen slut. Både skönt, iom att jag inte trivs i min grupp och för att jag är extremt skoltrött men sen har det ändå varit roligt. Jag hoppas att jag fortsätter spela gitarr lite då och då. :)

Jag vet inte vad det är med mig, känner mig orklös och allmänt nere idag och ser livet bara passera utan att jag får så mycket gjort. :( Men men så är livet ibland.

I helgen så var jag först hos Mickey fredag till lördag, sen var jag på jobbintervju sen körde vi hem till mig och sov här till söndag- Då jag åkte iväg på kör. Så det har verkligen varit en trevlig helg och snart är det dags för helg igen, fattar inte vart tiden tar vägen. Igår hade jag bott här i två månader, kan knappt fatta det. :)

Det har blivit bra mellan mig och Mickey igen, är verkligen lycklig och jag älskar den killen. Jag hoppas att jag får behålla honom resten av mitt liv.

Jag hade tenta igår igen och det gick bra. Hade en förra veckan och ska ha en på måndag sen är det kursutvärdering på onsdan. Annars har inte så mycket hänt, fått lite mer ordning på min lägenhet nu nice.

Nej, nu ska jag göra annat. Men skriver mer en annan dag ha det nice

Ny månad

Då kommer det jobbiga att tänka tillbaka på vad man har gjort-. :)
Salstentan gick nog bra, det kändes så iaf återstår att se om två veckor när vi ska få beskedet. Men jag skrev allt jag kunde och gjorde mitt bästa.
På kvällen kom Mickey då vi åt räkmackor, åt chips o dippa och tittade på film och bara myste.
Söndagen så åkte vi till hans mormor och sen såg vi After Dark. Jag tyckte att de var väldigt bra och gratis är aldrig fel. :D men jag kunde haft roligare sällskap men men. :P

Förra veckan så tog jag det lungt, körde på bilskolan och lite sådant. I helgen så var jag i Skurup och sov där en natt sen hade jag kör hela söndagen från nio till två så jag var ganska trött efteråt men det gick bra. Vi sjöng i kyrkan så fick vi veta att det var två dop och högmässa. När vi kom dit och började sjunga upptäckte jag att det var Sannas dotters dop. En tjej som jag gick i samma klass som på högstadiet som jag först var vän med och sen bråkade vi väldigt mycket. Jag trodde aldrig att jag skulle gå på hennes barns dop och jag trodde att jag skulle få barn förre henne, men men får se till att fixa det snart. :D
Sen kom Mickey på kvällen, trevligt.
Nu ska jag fortsätta att titta på tv.
 kram

RSS 2.0