25 dagar till jul

Idag vaknade jag och sen fick jag sms av mille om jag vill ha frukost hos Maria så det var bara att knalla upp till Mille, snackade med henne en timme o sen gå vidare till Maria. Vi åt gott och sen körde vi på en liten shoppingtur till Willys, mitt gamla jobb, Netto o Rusta. Så har fått inhandla lite mat vilket känns väldigt  bra. Snackade mycket o hade skoj, verkligen saknat dom två. Men är mer motiverad att flytta nu än vad jag varit innan allting kommer bli bra och jag kommer att komma nära min älskade. En dag i taget. Bara 62 dagar kvar tills vi får nycklarna ser verkligen framemot det. Har hittat en massa på ikea osm jag vill inhandla. :)

Resten av kvällen funderar jag på att baka lite julgodis. :) Kommer bli en mysig jul även vi får en massa snö. Ska upp till hbg på fredag hämta ut en bok, få ett par skor som mannen ska köpa till mig, till Väla och sen blir det party på kvällen och sen på lördag ska jag baka lussekatter med tjejgänget i hbg. Så kommer bli en mysig helg det här :)


1 advent

Idag är det första advent som jag firat helt för mig själv. :) Jag hade mysig frukost och tände det första ljuset. Sen har jag bara tagit det lungt och sen varit på julskyltning, mysigt nu har jag verkligen fått julstämning. :) Frågan är bara vad jag ska handla till madde och min bror, suck :) Funderar på om jag ska baka julgodis denna veckan eller nästa vecka, i fjor hade jag mycket över så fick kasta. :S Det blir iaf mozartkulor som jag även gjorde i fjor, vit ischoklad ska även göras sen ska jag se om jag hittar något mer gott att göra. :)

Sista julen i min lägenhet och fått mina pengar, så nu ska jag göra det bästa av situationen och göra det extra mysigt. :) Så trots allt haft en lugn och skön helg med skumtomtar, julmust och värmeljus. :)

I veckan så?
Imorgon blir det teori och köra
Tisdag blir det träffa Marita och sen till föräldrarna
Onsdag blir det plugga och teori
Torsdag blir det köra och träffa Mille
Fredag blir det antingen åka upp till hbg o hämta en bok eller så blir det att vina med Cecilia
Lördag blir det julbak med mamma
Söndag förhoppningsvis träffa mannen.
Så får se hur mycket som verkligen blir av denna veckan och andra små måsten också.

Nu dags att göra annat,. ha det bra

Julklappar

Har fixat julklappar till mina föräldrar nu bara min bror o madde kvar, vet inte alls vad jag ska köpa till dom. Svårt....

Jag är verkligen ingen distans människa, gud vad jag hatar det. Vill vara i hans närheten varje natt. Jo, jag vet att jag får det snart. Det konstiga är att jag klarade av att inte träffa mitt ex på över en månad utan att vara "desperat" av honom, men med min man så är det helt annorlunda. O sen att vi kan snacka om allting, vi kan skämta, "elaka" skämt också, vi kan prata om allting. Det har jag inte kunnat med ngn annan kille, får då har dom alltid blivit sura. Men men 65 dagar kvar sen får vi nycklarna. Trodde att han skulle kommit inatt med sin/vår kompis men för mkt snö så jag ville inte att dom skulle köra ner. *ledsen* Men men hoppas på att han får ledigt någon dag i veckan så han kommer ner då.

Idag har jag bara tagit det lungt, vilket jag faktiskt tyckte att jag behövde. Har varit lite barnslig o spelade eller byggde på sims. *skrattar*

Jag tyckte att det var konstigt att här inte var så juligt än, men kom på sen att ojdå jag har glömt gardinerna. Vad då tankspridd. :p
Som vanligt så kom inte Emelie idag iheller, egentligen borde jag inte vara förvånad. Men verkligen glad att jag har tre tjejer som kan ev hjälpa mig att flytta, eftersom henne kan jag inte lita på. Mycket skit har jag tagit i mina år, men nu är det slut med det. Kan folk inte både ge och ta kärlek/vänskap så är det slut. Jag vet att jag är värd mycket bättre.

Nej, får väl snart krypa ner i sängen och längta tills på tisdag då Marita ska komma och sen på onsdag kommer mannen sa han iaf.

God natt kram

Teorin

Då var de proven klarade och nu återstår bara det sista, uppkörning o teoriprovet. Sen har jag mitt efterlängtade körkort. Vi har satt som mål att jag ska ha det innan jag flyttar, körningen känns väldigt bra bara parkeringen som jag är lite osäker på. Men jag kan bara göra mitt bästa. :)

Igår så körde jag, satt och skrev teoriprov och sen träffade jag Stina och hennes lilla son, verkligen roligt att få se er Måste göras om innan jag flyttar. :)

Idag har jag skrivet teoriprov, sen hem packat en låda, julpyntat och ska snart ut med en massa sopor när det blivit mörkt. :p egentligen måste vi sortera så därför smyger jag istället. :p Annars idag blir det mest att ta det lungt.
Fick knappt sova inatt pga Harry. Förstår inte hur en sån liten skit kan göra så mycket oväsen av sig, suck. Hördes som att han försökte riva lägenheten och han var ändå inne i sin bur, *suck* och jag måste ha honom i hallen eftersom det är så kallt i köket, suck. :(

Veckan har verkligen gått fort. Emelie skulle kommit idag och varit här hela helgen, men som vanligt ställde hon in men hopps hon kommer imorgon. Annars vet jag en som flyger i taket. Tänker inte ta mer skit från en massa människor. Vänskap är som kärlek handlar om att ge och ta.

Nu ska jag fortsätta med annat, ha det bra.

Deppig?

Jag har verkligen ingen ork att göra ngt idag o sen har jag väldigt ont i ryggen idag, åhh blir galen. Men har iaf fått städat och tvättat idag. ska bara tusen måsten till idag. :S Och trodde mannen skulle ringa och berätta vad läkaren sa men nej.

Det har kommit snö idag och fortsätter att snöa, jag undrar lite när man kan börja julpynta. :) kanske lite väl tidigt nu. :)

Så resten av dagen måste bestå av mejla skolan, diska, hänga upp tvätten, plugga teori så egentligen inte mycket saker men just att hitta orken igen. Om jag inte orkar nu hur ska det då gå med en större lägenhet. *haha* :D
Fast då får mannen också hjälpa till, han kan inte tro att han ska bo där gratis. :p

Nej, nu får jag väl sparka mig själv i rumpan och ta tag i lite grejor.

Allmänt trött

Känner mig bara allmän trött på allting, har skickat ut allting till kursen nu och har rensat i köket. Så fått saker gjorda, men nu finns ingen ork kvar och ingen glädje kvar. Beror nog på att det regnat fyra dagar i sträck nu. Harry ligger helt utslagen bredvid mig, så gulligt. :) sånt som ger ens hjärta glädje. Kommer verkligen bo med två underbara killar sen, längtar. :)

Jag har blivit erbjuden en lägenhet idag också, suck nu får dom ge sig :p Får man en så ringer massa. :) De kunde ringt innan ju.

Så funderar på att börja packa en låda nu så jag får ner lite i förrådet. Måste packat det mesta till den 20e för sen är det tentor som gäller fram till mitten av januari, sen börja ny kurs. Så bättre att ta så mkt osm möjligt nu.

Imorgon ska mannen iväg och få besked om han måste opereras, lite orolig. Men det kommer gå bra. Kom på en bra sak igår med hans bästa kompis, att min man o hans flickvän kan ut och festa så kan vi sitta hemma hos mig och ha det trevligt. :) Tyckte jag lät som en bra ide nackdel med att hans kompis är intresserad av mig. :S hmmm.
'
Nu ska jag gå o försöka hitta lite glädje. Ha det bra. Kram

Duktig

Jag har verkligen blivit duktig på att uppdatera nu :)
Morgonen började med att jag har ringt till fyra olika okända människor, jag som verkligen hatar att ringa okända människor men det gick faktiskt bra. *stolt* Sen ringde en ang en trea som var ledig. Nu ringer alla när jag redan har fått en lägenhet. *suck* Men men så länge jag får sova bredvid min man så är jag glad. Fick pratat med hyresvärden om att jag skulle flytta, skyllde på min man. Men kändes sorgligt så ska skicka ett julkort till honom med min uppsägning. Men känns skönt o ha gjort det, har trivs bra här i två år men varit väldigt ensamt och livet måste gå vidare.

Resten av dagen blir att gå och posta brev, titta när eleverna klär granen och sen måste jag plugga både till dövkursen och till körkortet. Tycker tiden bara sprungit iväg idag, igår gick den så långsamt. :S Hoppas jag hinner med alla dagens måsten bara.

Nu ska jag gå o göra mig iordning, men kanske uppdaterar ikväll annars får ni ha det så bra. Ni få som läser min blogg. :p
kram

Söndag

Idag är det 72 dagar kvar tills jag får nycklarna, men vi kommer inte flytta in förrän den sjätte så blir några dagar extra men men vad ska man göra. :)

Idag har jag rensat förrådet och så kom vaktis så fick veta att det är tre st som flyttar ut från mitt trapphus, ganska många tycker jag. Men men vad ska man göra. kändes lite sorgligt att säga att jag kommer flytta ut. :S men innan dess ska jag ha tagit körkort så måste verkligen bruka allvar med teorin nu, den enda som är kvar sen kan vi boka uppkörningstid. Så hård pluggning nu denna månden jag inte har ngn skola i Malmö. Teoriprov varje dag i stort sätt.

Sen när jag rensat färdigt passade jag på att bada, kommer ju bara ha dusch sen. Men kom på att jag inte badat sen i somras så ofta använder jag mitt badkar.

Jag undrar verkligen hur livet kommer bli sen när vi flyttar. Trodde ju aldrig att jag skulle kunna bo med en kille från annan kultur tanken på vad jag varit med om. Men man kan inte dra alla över en kant.

73

Det var verkligen underbart att få träffa mannen inatt, men saknar honom väldigt mkt redan. :( Hatar verkligen distans nr man vet hur fin kille man egentligen har. Blir inte lättare av att grannen flyttar idag då vill man bara flytta, men gick ner med min resväska i förrådet och då blev det nej fan jag vill verkligen inte flytta, behöva rensa där. :S

Idag har jag träffat mamma, varit ute o kört, handlat, umgåtts och haft det riktigt trevligt. :) Men märks att jag bara sovit fyra timmar för jag blev ganska grinig. :S Resten av dagen så blir det snart middag, sen titta på tv och mysa med harry och sen sova väldigt tidigt, kan behövas. :)
Hoppas ni alla där ute har en underbar helg. :) kram

74

Kom på mig själv med stavningen, väldigt dålig av en svensklärare så får in o uppdatera: :)

Idag var jag uppe o skrev kontraktet, hade inte berättat för min pojkvän att jag skulle komma upp. Så efteråt gick jag in på hans jobb o bad att få prata med honom i en min. Han lyste som en sol när han såg mig och  hela tiden jag var där o han blev glad när jag visade kontraktet, min dröm har gått i uppfyllelse. Ser verkligen framemot att få ha honom bredvid  mig varje natt....

Annars har jag träffat Anna idag. lika trevligt som vanligt. :) förhoppningvis börjar allting lösa sig nu, i hope so. :)

Nu ska jag fortsätta titta på idol. kram

Nu är min man påväg till mig, underbart även jag är skit trött. Jag låg i sängen hade mobilen bredvid mig på ljud och han hann ringa fyra ggr innan jag svarade, vad då trött. skäms :) märks att jag inte sovit på hela veckan för jag har oroat mig. Har en liten Harry som tydligen glad att mannen kommer hit snart. :) Har aldrig sett honom så glad för någon människa innan. Han går tom till mannen istället för till mig och det är verkligen illa. :) Hoppas verkligen att Harry kommer trivas i Landskrona och att han inte blir som när vi bodde i Tomelilla. Fast förstår att Harry inte trivdes där... Nu kommer mannen om en halvtimme så dags att göra sig lite vacker. :)
God natt till er andra.

En vecka senare

Vi bråkade återigen i söndags eftersom han sa en del dumma saker på fyllan. Men först nu har han insett att det är vårt beslut om vi ska skaffa barn eller inte så vi får se vad som händer i framtiden.

Sen sist har jag börjat skolan igen i Malmö, har hamnat i en bättre klass denna gången och känner att jag vågar ta den platsen som jag förtjänar i en klass. Jag har bättre självkänsla nu också så det påverkar väl också. Annars sen sist så har jag inte gjort så mycket. Jag har träffat kompisar, pluggat, umgås med mamma, blivit överaskad, träffat mannen och det viktigaste fått en lägenhet. :) så ska upp på fredag och skriva på pappren. *glad*

Så 76 dagar kvar tills vi flyttar tillsammans. Ska bli spännande men ändå lite rädsla över det hela.

Så det gick på typ en månad att få lägenhet, nu är det bara väntan och fixa allting som har med flytten att göra. Har lektioner imorgon och sen inget förrän den 21e december, så har en del att hinna med då för sen kommer en massa tentor och julen. :)

Nu ska jag baka chokladbollar. Ha en trevlig kväll. kram

Trött

Blir så trött på CSN, hållt på och hattat en hel månad nu för jag ska få mina pengar. Tur att jag studerar i Örebro som verkligen är till stor hjälp, de verkligen vill hjälpa en och är rädda om sina elever. Mer än man kan säga om Malmö. Men snart så, nu har jag bevisat mina pengar så nu kommer jag få CSN hoppas jag på nästa vecka. Så jg kan börja leva och fortsätta söka lägenhet. Ger verkligen inte upp.

Hade en mysig helg som vanligt i Helsingborg. Träffade Pernilla, sen åkte jag till Anna färgade mitt hår, snyggt blev det. :) Sen bråkade med mannen och tillbaka till Hbg när han lyckades övertala mig och insett att han gjort fel. Sen tog vi det bara lungt mysigt. Underbart. :) Sen i lördags sov jag o sen ner till hans jobb och åt gratis mat :) sen träffade en killkompis, sen tillbaka till mannens lägenhet. Sen ringde Anna så ner till stan igen och träffade henne och en kompis. Sen hem igen vid halv nio. Då jag kom på att jag inte ätit mer än en gång på hela dagen så det var att smsa mannen att han skulle ta med mat hem. :)

Igår så tog vi det lungt, bara han o jag. Första gången det bara är vi i hbg annars är alltid ngn med oss. O jag åt kycklinglever för första gången verkligen inte gott. Men nu har jag smakat iaf.

Fick veta att vi kanske inte kan vara tillsammans så länge till pga hans mamma. Jag hoppas verkligen att hon ser till sin sons bästa och inte att jag har en annan religion. Vill verkligen leva med honom. <3

Nu ska jag laga mat. Nu har det gått 29 dagar.

Trött

Blir så trött på CSN, hållt på och hattat en hel månad nu för jag ska få mina pengar. Tur att jag studerar i Örebro som verkligen är till stor hjälp, de verkligen vill hjälpa en och är rädda om sina elever. Mer än man kan säga om Malmö. Men snart så, nu har jag bevisat mina pengar så nu kommer jag få CSN hoppas jag på nästa vecka. Så jg kan börja leva och fortsätta söka lägenhet. Ger verkligen inte upp.

Hade en mysig helg som vanligt i Helsingborg. Träffade Pernilla, sen åkte jag till Anna färgade mitt hår, snyggt blev det. :) Sen bråkade med mannen och tillbaka till Hbg när han lyckades övertala mig och insett att han gjort fel. Sen tog vi det bara lungt mysigt. Underbart. :) Sen i lördags sov jag o sen ner till hans jobb och åt gratis mat :) sen träffade en killkompis, sen tillbaka till mannens lägenhet. Sen ringde Anna så ner till stan igen och träffade henne och en kompis. Sen hem igen vid halv nio. Då jag kom på att jag inte ätit mer än en gång på hela dagen så det var att smsa mannen att han skulle ta med mat hem. :)

Igår så tog vi det lungt, bara han o jag. Första gången det bara är vi i hbg annars är alltid ngn med oss. O jag åt kycklinglever för första gången verkligen inte gott. Men nu har jag smakat iaf.

Fick veta att vi kanske inte kan vara tillsammans så länge till pga hans mamma. Jag hoppas verkligen att hon ser till sin sons bästa och inte att jag har en annan religion. Vill verkligen leva med honom. <3

Nu ska jag laga mat. Nu har det gått 29 dagar.

Äntligen frisk

Äntligen frisk igen, första dagen som jag är på benen igen väldigt skönt måste jag säga. Har i stort sett bara sovit hela veckan och letat lägenhet och som sagt klippt mig. Var faktiskt i skolan igår ikväll också lite duktig får man vara ibland. *ler*

Idag har jag varit på trafikskolan, skrivet teoriprov och diskutterat uppkörning, wiie äntligen. :)
Sen har jag tvättat och plockat undan i min lägenhet. Måste dessutom packa idag ska åka upp till min underbara man, min underbara Anna och träffa min nyfunna vän Pernilla i helgen, så kommer bli en mysig helg. Får sova med två killar, lite mindre skoj men men får iaf vara i närheten av min fina man. Men det är för han tycker att det är jobbigt när jag åker hem, då kan han inte vara i sin lägenhet på några dagar. Naww. :)

Imorgon ska dessutom söta Anna hjälpa mig att färga håret. <3

Sökt lägenhet i 25 dagar, suck.
Uppdaterar mer efter helgen ha det nice. kram


En månad

Nu har det gått en månad sen vi tog beslutet att söka lägenhet tillsammans jag undrar verkligen hur lång tid det kommer ta innan vi får en. Hade bara fastighetsbolagret gett oss rätt information hade vi haft lägenhet nu, ganska irriterande men vi ger inte upp. Vi kommer att få en, frågan är bara när. Vet att jag vill leva med kannah och att allt kommer bli bra den dagen vi flyttar tillsammans. Om nu Gud finns ger han oss snart en lägenhet, men måste ha hoppet kvar.

I fredags så var jag ute med några kompisar och träffade självklart på mitt ex som återigen försökte få tillbaka mig. Men verkligen insett hur glad jag är att det tog slut mellan oss. Han är 23 år, men beter sig som fem år. Går inte att prata med killen utan att han blir sur. Sen sårade en av mina kompisar och mitt ex mig rejält så jag blev riktigt ledsen. Men tur att jag hade Anna med mig och sen fick träffa söta Nazze och Kannah. En del vänner växer man från. Lördags åt jag frukost med en nyfunnen vän från min mans jobb och sen åkte jag hem. Sov en timme, städade och sen åkte jag till mina föräldrar åt middag där, hamnade på en fest med folk jag inte sett på några år sen in till malmö kl 1 på natten och mötte upp min man som sov hela resan till Ystad wiie så rolig han är. :) Sen åkte han hem i söndags. Förstår inte att det känns jobbigare när han lämnar mig än tvärtom. Kan säga att jag är lika kär nu som jag var första veckan och känner mig extremt trygg med honom. Kunde tom sova med honom redan första natten, vilket aldrig hänt förut inte ens med mina vänner. Så känns verkligen speciellt, han är en fin kille med ett mycket fint hjärta. Nackdelen är att han jobbar så mkt, men som sagt blir bättre när vi bor tillsammans.

Denna veckan är jag sjuk men ändå försökt plugga, har varit och klippt mig och försökt varva ner vilket är stort problem för mig.
Blev en liten längre uppdatering nu, ska bli intressant och se hur lång tid det tar att få lägenhet i Helsingborg. Men drygt att vänta på besked. Just nu har det gått:

24 dagar sen jag började leta efter lägenhet.

RSS 2.0