En underbar helg

Måste säga att jag hade en mycket trevlig helg, fredags var jag i Malmö och träffade Anna. Sen hem på trevlig middag hos Maria, med Mille och Thomas. Sen i lördags upp tidigt och åkte till Sofiero med mamma, min moster och min kusin. Trevligt, men aldrig mer att jag åker på sådant. :p sen hem om i tjugo min gjorde mig i ordning och sen iväg på kräftskiva med sju personer. Mycket trevlig kväll. Hade tom med min gamla kärlek och han beteede sig bra för en gång skull-. Folk kan förändrats, även han försökte få mig men då gick jag. Jag har en och det räcker gott och väl. Sen hemma vid tre på morgonen, sen upp igen vid tio gjorde mig iordning och åkte på barnkalas. Måste säga att det var trevligt men skönt att vara hemma idag. Så idag blir det slappa, iväg och köra och sen kören i kväll, mysigt. Imorgon börjar skolan men kommer bli roligt ska läsa religion och pedagogik A, undervisningen av elever med dövhet/blindhet. Sånt jag brinner för. :) kanske jag kommer förstå Samir bättre också. :p

Kan skriva att min kompis pappa har blivit bättre om det är någon som undrar, härligt. :)

Jag har dessutom börjat ta tag i mitt liv och insett att fly är inte lösningen på ens problem, det är bättre att ta tag i dom. Jag har tom lyckats få pojken att snart flytta ner till Ystad. *glad* Igår hade vi faktiskt två månaders dag, inte illa. :p visst vårt förhållande har inte varit en dans på rosor, men vi ger inte upp. Kärleken är stark och jag vet att några vänner har helt emot vårt förhållande men det är vårt beslut. Annars är det körkortet snart färdigt :p och utbildningen som tar mkt tid. Försöker träffa vännerna så mkt jag kan, men idag orkar jag inte med ngn om jag får säga så. :p När folk skaffar partner ser man vad de verkligen är för vänner. Hellre få sanna vänner än många falska vänner. Älskar er, tack för ni alltid finns för mig.


Tacksam

Måste säga att jag är väldigt tacksam över att jag får ha min familj och min släkt så nära mig som jag har. Pratade med min kompis idag som har familjen och släkten nere i sitt hemland och hans pappa ligger på sjukhuset och väldigt sjuk. Jag kan inte fatta hur jobbigt han har det eftersom jag har min familj och släkt så nära, men jag kan tänka mig hur jobbigt det är. Speciellt när han inte kan åka ner till sitt hemland utan att bli dödad. Jag hade aldrig klarat av att ha det så., Finns så mkt jag vill göra för dig sötnos, men finns inget jag kan göra mer än visa att jag finns för dig. Du finns i mina tankar.

Jag kan knappt flytta utanför Skåne utan att tycka att det är jobbigt att vara långt ifrån min familj och släkt. Då kan jag ändå åka ner när jag vill. Nej, tycker synd om dig sötnos....

Idag har jag varit med mille och så har jag varit ovh bokat festlokal till min 25 års dag så nu är det på gång. Många tankar i huvudet just nu skolan, körkortet och festen samtidigt som jag hela tiden måste tänka på mitt förhållande, eftersom folk vill förstöra mellan oss bara för att få mig i säng. Vilket de aldrig lär lyckas med, men tyvärr tror jag att det kommer lyckas sära på mig och min älskling. Fattar inte hur folk tänker speciellt när den ena har flickvän också. Jag är så arg och ledsen samtidigt. Jag vill inte förlora min älskling eftersom jag älskar honom. Men hur länge ska jag orka ha det såhär? Speciellt när han inte kan lita på mig. :( Tvungen att lätta mitt hjärta lite, åter till 2½ men.

regning söndag

Så tråkig med en regning dag och verkligen inget att göra, hatar sådana dagar.

Sen sist så har jag varit på HBG festivalen vilket verkligen var roligt. Få se Timbuktu och mina kompisars band Billy, väldigt trevligt och framför allt en underbar helg med mina vänner. Älskar er. :) Träffat mina vänner både i Skurup, Landskrona och Malmö. Letar lägenhet för fullt utan resultat men men jag ger inte upp. Jag ska härifrån.

Tack Johannes för jag fick låna din säng hela  förra helgen, love you. Kommer sakna dig när du flyttar.

Helgen som var träffade jag släkten på pappas sida, blev mycket bättre än vad jag förväntade mig, Tyvärr kunde inte pojken vara med pga sitt jobb, men sånt jag får ta. Vi spelade brännboll och jag var en duktig domare :) sen grillade vi och spelade kubb, roligt :)


Saknar min lilla pojke väldigt mycket. :( fem dagar tills jag får ligga i hans håriga famn. <3

RSS 2.0