Fredag

Jag har varit sjuk sen i lördags men nu börjar jag äntligen bli frisk så skönt. :) Bara lite snuvig, men men.
Även denna veckan har gått extremt snabbt, både skönt o inte skönt. Bråkade med M i måndags, eller bråk och bråk. Så inte lika spännande att åka på semestern längre. Men som du säger Marita, går en buss kommer en ny även man ibland inte kan förstå det. just nu letar jag efter lite nya vänner, det är plan A. Annars i veckan så har jag tagit det lungt, mamma varit här, övningskört, fått inpuls sak gjort, blev väl ganska nöjd men en ny vän funnen iaf. :) men blir nog snyggt när det väl är klart. Resten av veckan blir det stan, städa, tjejkväll, packa, kör, köra och sen Köpenhamn på måndag, Känns som det är fullt upp nästa vecka men bara roligt.

Måndag till onsdag köpenhamn
Torsdag göra det sista på min inpuls, köra och träffa Marita.
Fredag fira mig med familjen
Lördag på haloween fest känner bara en lite halvt, men men kan bli spännande ändå. :) så ja, fullt upp men roligt och dessutom ska båda uppgifterna in på torsdag. Är helt klar med den ena och sen den andra är jag nästan klar med, väntar bara på en artikel.

Lite uppdatering av mitt liv.

Ja, jag är dålig på att uppdatera

Jag får väl göra det nu då. :)
Förra veckan var jag sjuk, pluggade, träffa N, träffa Marita och lite sådant.

I veckan hände kanske en bra sak, jag började snacka med en speciell person. Det är inte själva den speciella personen som är bra  (eller det är inget fel på denna personen men men) utan att jag NU äntligen har insett att livet är för kort för att må dåligt. Varför ska jag egentligen gå runt och må dåligt? Tycker inte om det, orken försöker, folk blir lidande och speciellt mig själv. så nej, nu är det slut med att må dåligt. Även om mitt förhållande inte blir bra, så vet jag pga denna speciella personen att det finns andra som vill ha mig och att jag kommer hitta ngn som älskar mig och bryr sig om mig för den jag är. Som sagt livet är för kort för att må dåligt, jag har mått dåligt nu över ett år. Nu är det slut. visst jag vet att jag och denna speciella personen aldrig (fast mirakel kan ske) lär träffas. Men huvudpoängen är att jag ska må bra. Jag trivs med att bo själv, kunna göra vad jag vill och så vidare. visst jag önskar ibland att jag också hade ngn att tillbringa min tid med och speciellt när man vet att alla vännerna har ngn. Men det lär komma, jag är bara 24 år jag har hela livet framför mig. Så en dag jag är deppig får ni skälla på mig så mycket ni vill. :P Det finns en poäng med allting som händer i vårt liv. Jag har äntligen vaknat till liv, pga denna speciella personen. När ens pojkvän behandlar en som skit så ska man backa undan för nej varför ska jag ta en massa skit, det är jag som bara lider. Han lider ju inte. Så från o med nu så är det dags att vara glad och må bra.
Tack vore min speciella personen vaknade jag upp. Får väl erkänna att jag tycker om denna speciella personen som vän, men att jag skulle bwhöva möta honom för att vakna upp.


Jag lär behöva mina riktiga vänner nu, men jag vet att iaf två av mina riktiga kompisar alltid lär finnas där. Malin och Marita, ni betyder mycket för mig och glad att jag har er i mitt liv.

Måndag

Det gick faktiskt riktigt bra på jobbet. Onsdagen kände lite vad gör jag här egentligen. Men torsdag var rolig och mycket att göra så vi får väl se. Antagligen lär jag jobba alla helgon och vid jul också, men vi får se. Får bara jobba nio dagar till. Där var bättre stämning kanske var det för att chefen inte var där. Alla tackade mig när jag gick så det var skönt att de uppskattade att jag var där. Det betyder mycket.

I helgen så fredagen tog jag det bara lungt, lördagen kom M så vi var på wallander loppis, myste, tittade på tv, spelade lite tv-spel, körde en runda och så vidare. Söndagen var jag på kör från nio till tre, helt död efteråt. Men det gick bra på gudstjänsten och nu är vi full gång med att sjunga julsånger.


Idag har jag pluggat, slappat och kört på bilskolan gick faktiskt bra idag.
Nu ska jag fortsätta att titta på tv. kram

Ångest

De ringde till mig från mitt sommarjobb o måndags och behövde hjälp där, egentligen vill jag inte men aldrig fel med pengar och tackar jag nä denna gången så kanske de aldrig ringer igen. Men jag vill verkligen inte just nu ångrar jag att jag sa ja. Jag vantrivdes där så himla mycket i somras, visst det ska bli roligt och träffa alla kolleger igen, men ändå. usch. Tack o lov är inte sommarchefen där utan en annan som jag kom väldigt bra överens med. Så vi får väl se ska jobba där sex timmar idag och sen 9½ dag imorgon, men men vi får hoppas att tiden går fort.

I fredags var jag bara hemma. lördags kom M hit och söndags var jag på kalas sen fick jag F med mig hem så det har varit mycket motion både måndags och igår, härligt. :)

Nej, nu får jag snart gå o laga lunch, gå ut med F och sen göra mig iordning. Jafg hoppas verkligen att dagen kommer gå fort och att det är roligare och bättre stämning där denna gången. Men men kanske berättar mer ikväll.

Fredag igen då ja

Ja, jag har äntligen blivit frisk igen. Skönt är väl det.
Shoppingen gick riktigt bra och jag fick handlat en hel del så kände mig ganska fattig efteråt.
Lördag var jag på stan här i Ystad och hittade byxor o skor som jag verkligen behövde och sen kom surisen på kvällen.
Söndag var det dags för kör, roligt. :)
Måndags pluggade jag, tisdag plugga och sen kör på kvällen. Så nu sitter verkligen låtarna där tills vi ska ha skördegudstjänst som är en sån viktig tradtion för pensionärerna i skurup så de blev arga förra gången kyrkan försökte ta bort den och de har aldrig haft ngn kör där och alltid lagt bedorna på trappan. I år står mixkören på trappan och ska dessutom sjunga sånger från afrika, ska bli väldigt intressant och se vad de har att säga om det. :)
onsdag pluggade jag och sen kom mamma så vi körde och åt middag efteråt.
Igår körde jag på trafikskolan och det gick ganska bra faktiskt. Fick veta en rolig sak om min förra körlärare, snacka om morsgris. *skrattar* sen var det skola på kvällen, lärorikt och ganska roligt faktiskt.
Idag är det en himla massa saker som händer och se sen om jag orkar åka till M. Jag fick ett erbjudande på en fyra här i stan för under sex tusen, så himla sugen men det är för tidigt att flytta tillsammans den förste december.  och jag kan ju inte bo där själv.

Nu ska jag ut på promenad bortom bibblan och hämta ut en bok, tjugo kr för att de har reserverat den. :S
Sen köpa glödlampa sen hem igen. Och göra en himla massa annat, jag undrar om jag ska hinna med allt menmen återstår att se.
Ha en bra helg.

RSS 2.0