Slut

Då var denna veckan snart slut, som sagt fattar inte vart tiden tar vägen.
I fredags hade jag tenta, sen hem o åt o iväg direkt igen till J. Då vi snackade en massa sen ut o handlade godis sen till mig och tittade på film o sjöng singstar, riktigt trevligt må jag säga. Det får vi göra om igen, minns inte när vi hade filmkväll sist men det var nog några år sen.

Igår var jag o J på stan, så mycket folk så det blev en "snabb" tur och ska ut imorgon igen. Många politiker stod också o försökte vinna ens röst, men jag visste inte att vi redan skulle rösta. :) Men jag tror jag vet vem jag ska rösta på. Efteråt gick jag hemo  tog det lite lungt och sen kom A hit. Då vi gick ut med Harry på gräsmattan, han blev lite rädd men han tyckte om det ocks o fick äta lite o han smet inte. *glad* så jag får nog gå ut med honom lite då o då. Sen kollade vi på film, snackade en massa. Glad att jag har dig, även du inte iheller förstår dig på M. :) Nog ingen som gör det, men jag ska lyda dig.

Idag ska jag ut o gå, tänkte jag. Sen bortom Hemköp o se om de hade det mamma skulle ha. sen till Skurup, äta med mamma o pappa o sen på körövning, sista nu innan konserten. Sen hem o titta på film. :) Så ännu en fullspäckad dag. :)

Kan säga att M hörde av sig igår o i fredags men ingeting om helg. Så vi får väl se hur vi gör på hans födelsedag på torsdag.

ska äta lite frukost nu. kram

torsdag

Jag fattar inte vart veckorna tar vägen, redan en vecka sen jag var hos Emelie. Livet bara passerar verkligen.

I tisdags så satt jag och J ute o solade o åt glass, sen hem o packa o iväg till skurup. Sjunga i kör, var trevligt. Men fick tyvärr dåliga besked., :(

Sen igår passade jag Fanny hela dagen, nu vet jag hur de levde på medeltiden :S ingen tv som fungerade o inget internet. Höll verkligen på att bli galen, så jag satt med en kortlek för det regnade ute så jag kunde inte vara där. :( sen körde jag o mamma in till Ikea o fixade trädgårdsmöbler, så nu kan jag äntigen få fint där ute.

Idag har jag fixat i lägenheten o pluggat, så jag hoppas verkligen att det går bra imorgon. Får se vad helgen har att erbjuda, blir väl att M fixar med bilen denna helgen också. :( men men isf har jag andra planer.

Nej, nu ska jag snart laga mat, har inte hänt så mycket.
ha det bra. kram

Jobb

Igår vet jag inte hur det gick, kändes mest som en skolintervju men vi får väl se. M hämtade mig och vi åt pizza och körde sen hem till mig. Då han sa de orden som jag väntat länge på. *glad*  Mina närmaste vänner vet vad jag snackar om. :) Man tjänar på att tänka positivt och det tänker jag fortsätta med tills jag får det jag vill ha.

Jag var på jobbintervju idag, och jag fick jobbet. *glad* så nu börjar äntligen mitt liv att vända, Snackade tom med min bror en halvtimme på msn innan och det har vi inte gjort på väldigt länge. Vad är det som är påväg att hända? ska jag äntligen få lov att vara lycklig, det verkar så. :)

Så idag blev en riktigt bra dag har suttit ute och solat med J också idag, härligt. skulle behöva plugga men har inte orkat får ta det imorgon.

Imorgon bär det av till skurup och ska sjunga och äta middag med pappa. Onsdag passa Fanny. Torsdag plugga. Fredag omtenta o träffa M hoppas jag på. Lördag umgås med M. Söndag titta på film med A.

Nej, nu ska jag sova ska upp halv åtta imorgon för jag ska tvätta, trevligt värre.
Ha det bra o god natt. kram

söndag

Då var det söndag och jobbintervju som väntar om tre timmar, nervös som bara den men jag kan bara göra mitt bästa. Så jag hoppas att de tycker om den jag är.

Igår kom mamma och vi shoppade lite. Köpte äntligen min torkställning. :D så på tisdag kan jag hänga ut min tvätt, hoppas det är fint väder bara. Sen satt jag en hel dag och väntade på M som inte kunde höra av sig förrän nio på kvällen att han glömt bort tiden, fattar inte vad du håller på med men jag tänker inte bara sitta och ta emot skit ifrån dig, glöm det.
Så jag gick ut en runda vid femtiden och träffade på T o gospelkören så jag umgicks med de en timme sen hem och bara tog det lungt. Ibland behöver man väl det med.

Idag ska jag som sagt på jobbintervju, så håll tummarna. Sen ska idioten hämta mig efteråt då vi antagligen ska äta pizza o sen hem till mig, men får se hur det blir med den saken. Tror inte det lär bli av, tanken på hur han beter sig. Usch o fy för killar.

I fredags kväll hörde J av sig o frågade om vi skulle köra en runda o sen köpa glass, jag säger inte nej till det :) så det var trevligt.

Nu ska jag snart fixa lunch, ha en bra söndag.

Fredag, redan?

Jag tycker denna veckan har gått extremt snabbt, förstår inte vart tiden tar vägen. Idag har jag bott i Ystad i tre månader, känns som en hel evighet för jag är redan extremt trött på det. Alla mina kompisar bor med någon o är lyckliga, när kommer min tid egentligen?

Ja, Marita jag ska fortsätta kämpa. Men hur får jag honom till att inse att jag är den rätta? Hjälp :)

Igår var jag hos Emelie hela dagen och vi/hon snackade i åtta timmar. Men det var väldigt trevligt att träffa dig och se hur du bor nu. Du får komma hit o se hur jag och Harry bor någon dag. :)

Skriver mer senare när hjärnan har vaknat :)

tisdag kväll

usch ska aldrig mer se sorgliga filmer då bryter man bara ihop.
Såg slutet av Marley and me, då kom tanken på att Fanny inte är så ung längre sen kom det in på förhållandet o livet.
Men tack o lov fanns Marita där för mig och fick mig att må bra igen och verkligen visade att jag inte får lov att ge upp, Jag måste fortsätts kämpa. Tack gumman, du är verkligen en underbar vän som verkligen ställer upp för mig.

Johannes du är underbar med dina små kommentarer och får mig alltid att le. Vad som än hänt, du är också verkligen en sann vän. Tyvärr träffas vi inte så ofta. :(

Malin, att du alltid finns där konstigt nog :) vad som än händer.

Tack ni tre att ni fick mig må bra igen.  Er ska jag bjuda på mitt och Mickeys bröllop :D

propp

Idag gick proppen isönder och jag trodde först det var micron som gick i sönder men inget ljus på toa iheller då ringde jag vaktis som förklarade hur propparna skulle se ut sen fick jag ingen mer hjälp av honom.
Så jag tittade o två såg ut som att de gått isönder, jaha vad är det för modell o vart handlar jag såna. Men jag gick till saluhallen o de hjälpte mig. Väldigt snällt :)

så jag har fixat mina proppar nu. lite stolt är jag över att jag fixade det. Jag är inte så dum som jag tror. :D Så lite växte självförtroende bara över en sån sak :)

Annars känner jag mig febrig o ont i halsen :S så får se om jag orkar dra in till malmö idag ska iaf köra på bilskolan idag.

Varit påsk

jag får köra en snabb uppdatering, jag hade min inflyttningsfest förra lördagen det var kul tills en sak hände som förstörde hela festen. Då sjönk du i mina ögon för så gör man inte. Men men..
Sen har jag övningskört med mamma två ggr, träffat Mickey, träffat josse, haft tenta redovisning, bakat bullar och sen kom påsken. Då Mickey hämtade mig i fredags sen körde vi till Simrishamn och åt glass sen hem till han.

Lördag åkte vi till hans mormor, söndags hem till mina föräldrar och släkten var där, Trevligt.
Idag har jag träffat Marita, märktes att det var väldigt länge sen vi träffades iom att vi hade så mycket att säga. Men vi får snart träffas igen.

I veckan så sker följande:
köra, träffa Sandra, köra, puben med Emma, kanske till Emelie, hitta på ngt med mamma, på jobbintervju. Så ganska mycket som händer men skönt :) tycker om att ha fullt upp men ibland kan det vara skönt att ta det lungt.

Nej, nu ska jag göra ngt annat o hoppas på att mitt halsont går över.

RSS 2.0