Slutet av maj

Sista veckan på praktiken var helt underbar. Det var verkligen sorgligt att lämna mina underbara pojkar, men tur att det finns facebook. :) I helgen så tog jag det lungt och hade en vän på besök.

Denna veckan är det plugga som gäller. Har bytat trafikskola vilket jag verkligen inte ångrar. Ångrar bara att jag inte bytat tidigare, men men bättre sent än aldrig. Innan sommaren är slut ska jag ha det älskade kortet. :)
Nu ska jag iväg och träffa Anna innan jag ska köra. :)


mitten av maj

Vet att det var länge sen jag skrev sist, mycket har hänt men orkar inte göra en sammanfattning. :)
Jag är ut på praktik nu varit där en månad. Sista veckan nu vilket känns väldigt sorgligt. När jag började där kände jag åhh vad skönt med en månads praktik, men nu är det redan sista veckan. Förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Jag har varit och festat lite i Helsingborg, så nu känns ju inte Ystad roligt att gå ut i längre, men men vad ska man göra. :) Till helgen hoppas jag att jag ch tre vänner drar till Helsingborg och festar, har skoj och får träffa min sötis.

Denna veckan har jag varit med mina älskade arabiska pojkar. Älskar dom verkligen. I onsdags hämtade jag hem Fanny. i torsdags så var jag hos min handledare med mina arabiska pojkar, de tog verkligen sin plats i mitt hjärta. Helt underbara pojkar. :) Tyvärr flyttar en av mina favoriter imorgon, vilket känns väldigt sorgligt. Men detta har varit ett stopp på deras långa resa. Däremot förstår jag inte hur Sverige tänker, vi vill alla barn deras bästa och bla bla bla sån jävla bullshit. Har verkligen sett bevis på det nu att mkt tal men lite verkstad.

I helgen har jag varit med Anna då vi var ute på en promenad, fikat, haft filmkväll, spelat golf så en mkt bra helg.

Denna veckan så väntar praktiken, vännerna, plugga och party. :) Trodde aldrig att jag skulle älska att vara singel så som jag verkligen gör. Just få göra vad jag vill, när jag vill och ingen som kan bli svartsjuk. Äntligen kommit över Jonas också. Jag vet att jag ser bra ut och att jag kommer få en bra kille, när tiden är inne. Men det lär nog dröja ett tag, just nu är det vännerna och skolan som tar all min tid. och jag klagar inte. :)
Nej, nu ska jag titta på tv. Ska föröka uppdatera varje dag nu eller iaf en gång i veckan :)
kram

RSS 2.0