Vår

Jag kan börja med att sammanfatta sen sist: Fredagen så blev det bowling med Josse, Johan, Robert och jag såklart. :) Sen därefter hamnade vi på krogen så var hemma vid två tiden, men en mycket trevlig kväll. Även jag vet nu att en person blir otrevlig med sprit i kroppen, men bara att ta det med en nypa salt så vet jag det till nästa gång jag festar med honom. Men som sagt trevligt, trots falska rykten efteråt. Sen i lördags var jag halvt död för jag fick bara sova tre timmar fredags natt innan lurblåsaren eller dimmvarnaren satte igång och tuta i fyra timmar, ganska irriterande. Sen på kvällen var jag med josse, vi åt god mat, sjöng, tittade på film och snackade en del. Första gången på år som jag och Josse är hela helgen, men trevligt iaf. :) Söndagen så var jag på kör och sen firades min broder. Så ganska slut när jag väl kom hem. Sen i måndags började "pojkarna" skolan, så det var trevligt. Arabiska i fyra timmar. Super. :)  Tisdags så pluggade jag sen umgicks jag med mille och Rebecka och sen kom Daniel också. Vi snackade en massa, var och åt på Max och gick hem till Jonas för att snacka med honom. :)

Igår hade vi följe på tåget och sen hade jag tenta, därefter åkte jag till Burlöv Center med mamma. Så det har varit fullt upp, men mycket trevligt. Idag ska jag umgås med Mille och sen kommer förhoppningsvis Jonas ikväll. Imorgon blir det bowling med mille, Jonas och en kille. Lördag drar jag till LA, söndag SLAPPA sen är det både långa skoldagar och arbetsdagar som väntar nästa vecka, suck. :) Så med andra ord jag har inte tid för pojkvän. *ler*

Nu har äntligen våren kommit igång och känslorna sprutar åt alla håll. Bara att njuta så länge det varar och så länge vi har solen. :) Ska snart till biblioteket så jag kommer ut lite i solen innan jag ska träffa mille.

Ha en bra dag och helg. kram

sen uppdatering

Pratiken är slut, snyft men jag kommer och hälsar på lite då och då. Jag är en del av dom nu. :) jag var där idag och ska dit imorgon, trivs verkligen bra där och som sagt vet att det är rätt yrke ska bara stå ut i skolan. Skönt när jag kan ta egna elever och göra sådant som lärarna säger, men att de vågar lämna mig själv med eleverna ser jag som ngt väldigt positivt. Jag har iaf fått tillbaka motivationen så tror att jag behöver komma dit lite då o då. På måndag börjar "pojkarna" det ser jag verkligen framemot., inte för jag lär göra så mkt men se hur det går till kommer vara en erfarenhet.

Vad har då hänt sen sist?
Jag träffade Josse, Emma kom till mig, jag var på sjukhuset och hälsa på en kompis, jag tog det lungt, jag har haft en heldag med Jane, varit på montessori skola, varit sjuk, träffat Johan. Det är med korta drag vad som hänt.

Blir så trött på folk som bara vill förstöra och dum som jag är går jag på allting för alla är ju snälla människor eller ngt. Det är väl en nackdel med mig att jag är dumsnäll. Men jag borde ha lyssnat på Jonas från första början men men jag i ett nötskal. Men allting löser sig på ett eller annat sätt.

Till helgen så ska jag träffa josse, fira Robban, fira min bror och sjunga i kör så fullt upp med andra ord. Men det är det jag tycker bäst om. dock vet jag inte vad det är med mig för jag kan bara vara bland vänner eller folk en,två dagar i sträck och sen måste jag vara själv en dag för jag får panik. Inte alls likt mig för innan har jag alltid behövt ha folk omkring mig, men jag är verkligen inte mitt gamla vera mer. Till o med insett att pojkvän är inget viktigt utan jag klarar mig lika bra utan. Kanske börjar få självkänsla :D

Nej, nu ska jag äta lite ballerina :p

Sista veckan på praktiken

Känns lite tråkigt att det snart är över, trivs verkligen bra på praktiken. Det är då man känner att det verkligen är rätt yrke, så jag tänker inte ge upp i första taget. Jag ska bli lärare på ett eller annat sätt.

Vad har då hänt denna veckan? Jag har varit på praktik, fikat med Jane och Stina, varit ute och ätit med Josse. Hamnade hos fest hos henke, pga Robban men det var verkligen trevligt. Sen kom även Jonas dit. Så en lyckad fest tills jag blev sur på Jonas och jag och Josse gick hem. Dock hade vi sagt att vi skulle gå hem vid den tiden så passade bra. Men men så kan det gå när man inte tänker sig för vad man säger.  Jag fick iaf pratat själv med Jonas och reda ut ett och annat, förstår mig bättre på den killen nu. Men ska fira Robban nästa helg så ska bli roligt faktiskt. En härlig killkompis. Han skulle få mig i present, så får väl slå in mig i fint silkespapper. Skämt å sido. Ska nog komma på ngt bra även han inte önskade sig ngt.

Lördags så var jag i kyrkan hela dagen först övning och sen konsert. Sen somnade jag till melodifestivalen men men sånt som händer när jag knappt sov fem timmar i fredags natt. vera behöver sömn. :D Igår tog jag det lungt, städade, bakade, sen var jag och mamma på konsert mysigt. Idag har jag övningskört på trafikskolan, vilket gick bra faktiskt.

Denna veckan förväntas att jag och Rebecka ska fika, jag ska träffa josse, Emma kommer hit. Inte träffat henne sen innan jul så det ska bli mysigt att få hit henne så det blir en lugn helg för en gång skull, sånt kan verkligen behövas. Som sagt jag har praktik denna veckan också. *glad*

Det är väl vad som hänt i stora drag. Har kommit fram till att jag måste verkligen ta tag i min självkänsla innan jag inleder ngt förhållande.

Vart tar tiden vägen?

Nu har det gått en vecka sedan jag skrev jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen den går så himla fort. Så snabb sammanfattning: Jag har pluggat, träffat Jonas två kvällar, haft tenta, varit med mina flickor, övningskört, storhandlat, haft 90 tals fest, varit och bowlat med familjen och släkten. Så jag har haft fullt upp. Och nu är vi tillbaka på praktiken igen, kände mig som en trasa idag så jag hoppas verkligen att det blir bättre men men...

Mkt har hänt men inte så mkt som jag vill berätta om här så det får bli ett kort inlägg idag.

RSS 2.0