Morsdag

Ikväll kom mamma och pappa hit så vi gick ner på stranden, grillade och tittade på båtarna och hade allmänt trevligt.

Jag fattar inte vart tiden tar vägen alltså. *rädd*
Denna veckan har jag varit i skolan, tagit det lungt, pluggat, träffat Angelo, träffat Mickey, träffat Kathy och så nu detta med föräldarna så det har varit en rolig vecka, men alldeles för kort.

Imorgon börjar jag att jobba, blandade känslor. Ska bli roligt att göra ngt om dagarna och få lära sig ngt som jag kommer ha nytta av sen när jag köper hus. Men samtidigt tråkigt för jag ska jobba hela sommaren och då vill man ligga på stranden, festa och träffa sina kompisar. Men men jag tar igen det sen när jag är färdig lärare. :) Men att det redan är första juni imorgon, det fattar jag inte. Men men skriver mer imorgon och berättar hur det gick. :) Ni får hålla tummarna.

kram

Dålig bloggare

Jag är nog en dålig bloggare tanke på att jag inte har skrivit på elva dagar, men jag får väl ta och skriva av mig lite. :)

Det är inte så mycket som har hänt sen sist. I helgen har jag varit med min nalle. :) När jag är med honom mår jag bra, är lycklig och känner mig hel men så fort jag inte är med honom mår jag väldigt dåligt inombords. Är det ett tecken på att det ska vara vi? Jag har insett ett och annat också att jag måste gå till honom direkt när jag tycker att ngt är fel. Men nu har vårt förhållande varit bra i 1½ vecka :D så jag hoppas att det fortsätter så. Vårt öde ligger verkligen i hans händer för jag vet vad jag vill.

Idag har jag fått köra mellan Skurup och Sjöbo, men det gick väldigt bra även jag inte ligger så bra i kurvor men men är man van vid att köra en liten bil och så ska man helt plötsligt köra en stor, det är skillnad. :)

Sen har jag, mamma och morfar varit ute och kört på Österlen och varit ute och gått lite och så. Det var trevligt, men nu inser man hur fort tiden verkligen går. Tyckte morfar var väldigt skrutten nu. :( så man måste verkligen ta vara på tiden som man har.

Jo, jag såg filmen click igår då jag insåg att livet är för kort för att leva på dåtid och framtid som jag tyvärr har väldigt lätt för att göra. Jag måste verkligen börja leva mer i nuet. Men det är svårt.

Ska inte tråka ut er mer nu. ses

helg igen *förvånad*

Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen, tyckte precis att det var lördag nu är det snart lördag igen. Jag hinner verkligen inte med. För  mer än en månad sen fick jag ett jobb och tänkte vad långt tid det är kvar nu är det om två veckor. Jag får panik, hinner inte med att leva mitt liv. Fast jag har ett ganska tråkigt liv iofs :(

En sak som är viktig för mig just nu är att jag får lov att vara lycklig med en kille, jag är inte typen som tycker om att leva singellivet även jag inte har gjort det så mycket. Men jag vill verkligen hitta ngn eller att det blir bättre så jag får lov att vara lycklig igen. Men nej jag får inte lov att vara lycklig, alla andra får det utom jag så känns det just nu. :(

Sofie kom igår och det var väldigt trevligt, vi snackade väldigt mycket. Jag trodde inte att vi hade så mycket att snacka om som vi hade.  Idag var mamma här så vi köpte saker till balkongen och fixade den. Vi var och köpte matta och gardiner så det blev riktigt fint i mitt rum nu. :D

Imorgon kommer Angelo, men innan dess ska jag skriva färdigt min tenta.

Det var roligt att snacka med dig i två timmar gumman. Jag har saknat att snacka med dig i luren, synd att du bor så långt borta bara :( vi måste verkligen snart träffas.

Nej, nu ska jag sova. God natt

snart en vecka sen :P

Ja, förra veckan blev som jag skrev. Förutom att lördagen blev helt förstörd eftersom hon var tvungen att vakta sin pojkvän så han tog nyklarna med sig. *irriterad* Hur kan man göra så mot en vän? nej, jag skiter i vad du tycker så länge jag får sova inatt. Jag sa till henne flera ggr också. Riktigt irriterad så en förstörd kväll.

Igår skulle jag ha kört, men min lille gubbe blev sjuk. :P stackars liten. :) men får ta igen det på lördag iaf. :)
Sen träffade jag Stina, verkligen glad att vi har fått upp kontakten igen. :) För trevligt har vi även jag kanske pratade för mycket igår. :P men jag får snart hälsa på er. :)

Idag har jag tvättat, städat förrådet, varit ute o gått en timme, pluggat lite o tagit det lungt :)

Imorgon ska jag träffa Sofie
Torsdag kommer mamma
Fredag kommer Angelo, så vi kan ha våra fina pratstunder *blink blink*
Lördag ska mixkören, min kör ha konsert i Skurup på gågatan kom gärna förbi. :) Efter det ska jag köra och sen kommer Mickey på kvällen. Så en fullspäckad dag, nice :)

Nej, nu ska jag snart gå och laga mat. Hittat ett recept på recepten.se som jag ska testa. Kyckling med curry så det kan bli spännande :)

Hoppas ni får en trevlig tisdagkväl o missa inte Desperate housewives. :)

onsdag idag då ja

Vi firade hans födelsedag genom att gå ut och äta det var väldigt mysigt. :) Sen hem till mig och tittade på tv och myste. Fredagen så gick vi o köpte glass, sen åkte vi till han och sen kom T och grillade med oss. Det var verkligen trevligt, kändes som att vi bodde ihop igen, mysig känsla. Men lite saknade jag faktiskt den där byn även jag trivs väldigt bra i min lägenhet. Vi hann snacka en del om oss och så. Fredags natt sov jag inget för jag fick en ångestattack, tänkte jaha hur länge ska den nu sitta i. Sist satt den i några dagar, pga flytten. Lördagen var jag å boan, man ska verkligen inte gå dit en lördag o inte när de håller på att möblera om där. Men men jag hittade en del saker, det mesta till harry. :) Därefter skulle jag egentligen åkt hem men jag hamande hos M igen och stannade där tills på söndag morgon. Riktigt trevlig och mysig helg, jag har mått riktigt bra denna veckan men jag saknar honom. Jag vet vad jag vill o jag lär få det.

Söndags så kom Andrea, det var trevligt o snacka av sig lite. :) Igår var jag hos josse samma sak där, tiden går för fort när man har roligt. Idag har jag varit duktig och pluggat. *stolt* Tanke på att jag är extremt skoltrött.

Resten av veckan blir det?
* städa o plugga imorgon, iväg o lämna en lapp till novakliniken
* fredag kommer mamma
* lördag umgås med josse
och sen är det nästan en ny vecka :)

jag har tagit tag i min självkänsla nu känns riktigt bra. Så mitt första mål kommer att bli uppfyllt, dvs körkort, smal o självförtroende inom ett halvår ett år. :)
Hoppas på att mål två snart också uppfylls. Ni får hålla tummarna :D
ska titta på tv nu, ha en bra onsdag kväll. kram

RSS 2.0