Livet vänt

Måste skriva om att jag äntligen har börjat trivas med mig själv, börjat må bra och hittat mig själv. Att en person kan förändra ens liv, verkligen glad att han kom in i mitt liv. En som respekterar mig och verkligen tror på mig, det känns så skönt. Visst han har inte det vackraste bakgrunden men utan den hade han inte varit den killen han är idag. Förut har jag älskat att sova, alltid tänkt en himla massa. Jag somnade två inatt, vaknade två gånger och vaknade igen vid åtta och var rastlös och helt tom i skallen. Klart jag blev orolig för hur jag ska orka med denna dagen, samtidigt som det kändes extremt skönt. Innan har jag sovit till tio och denna veckan fått sätta klockan på nio för att komma upp, jag har verkligen älskat att sova för då har jag mått bra.

Jag vet att jag har en bra insida, som jag uppskattar väldigt mycket, kan inte folk med den så får de helt enkelt gå. För det är den jag är. Igår satte jag mig och skrev ner vad jag vill ändra på i mitt liv och tar en liten förändring per vecka, för blir det för mkt på en gång brukar man inte allvar. Jag har mått bra nu i tre dagar och det känns väldigt ovant. Jag har bra kompisar, några som är mina riktiga vänner, jag har träffat en ny vän som fick upp mina ögon, jag har en familj som älskar mig för den jag är och verkligen bryr sig. Jag har en släkt som stod bakom mig när jag seprererade, utan dessa människor vore inte jag den jag är idag. Ni betyder extremt mycket för mig ska ni veta. Det visste jag innan också men kanske tog alltid för givet man får vårda alla relationer. Nu har jag insett att man lever bara en gång och då ska man må bra, vilket jag inte har gjort på ett och halvt år. Så länge jag har mina vänner, familj och släkt så klarar jag allt jag behöver ingen pojkvän för att må bra. Jag trivs bra med att bo själv, det är riktigt skönt att kunna göra vad jag vill och så men klart att man saknar ngn att mysa med men det lär komma det vet jag. Vissa får det tidigt vissa får det senare, men jag vet att nästa gång är min tur.

Var bara tvungen att skriva av mig. Ett speciellt hjärta till Emelie, Malin, Tamara, Marita, Emma, Emma och Therese att ni har funnits vid min sida hela tiden. Tack.

Nu ska jag äta frukost och börja städa. :)

Några människor

Det är lite konstigt att det finns människor som man aldrig lär glömma. Jag har två stycken, iofs en av dom är min första förälskelse så det är kanske inte så konstigt att han finns kvar i mitt hjärta. Jag hittade honom idag på facebook, lade dock inte till honom som vän. Men blev glad för hans skull att han har flickvän och två barn. Visst man önskade kanske lite att det var jag, men man kan inte få allt man önskar. Den tiden vi hade tillsammans var en underbar tid, jag var 14 år och han 18, han är den enda killen som min mormor tyckt om av de hon hann träffa. :) Han var en snäll kille, men livet går vidare och som sagt jag kan bara glädjas för hans skull. Sen finns det en annan kille också som jag iheller aldrig lär glömma och jag vet att han känner likadant därför vi inte kan vara vänner, tyvärr. För jag vill inget mer med honom.

Sen hittade jag att ett av mina exs styvsyster hade fått barn, det trodde jag verkligen inte skulle ske på länge. Känns som alla får barn och pojkvän, men inte jag jag har jobb och studer det är väl det som jag ska koncentrera mig på först innan kärleken kommer in. O dessutom hitta mig själv, hur man nu gör det. Men vet vad jag vill ändra på så det ska väl gå på något sätt.

Jag fick inte träffa M ihelgen, men jag klagar inte visst jag saknar honom och så men jag hade lika mysigt med lilla E igår. Var ett halvår sedan jag träffade henne så det var på hög tid. :) idag har jag varit lite barnslig och spelat sims, men behövde något annat att tänka på. :)

I veckan blir det: jobba :(, övningsköra, plugga, jobba :( och avslutar med konsert. Så fullt upp så lär inte träffa M denna helgen iheller, men men så är livet ibland. Har sagt till honom att han måste visa att han bryr sig om vårt förhållande och att detta är sista chansen han har, men känner mig mer som singel än som partner.

Nej, nu ska jag inte underhålla er längre. Hoppas ni haft en trevlig helg. kram

En dag närmare sambolivet

Istället för att tänka usch ännu en plågsam ensam dag så tänker jag, ännu en dag närmare sambolivet. Visst jag vet inte om jag och M kommer flytta tillsammans igen, men jag vet att jag kommer bo med någon gång i mitt liv. Jag hade en underbar helg blev upphämtad av en vän i fredags kväll, fick åka hem till M och sen var det ut. Lördag var jag på boan, men så besviken jag blev trodde där var mysigare med julstämning och så men måste säga att Rusta är bättre. visst det var en del julsaker, men verkligen krympt sen i fjor så nej tack inte igen. Men fick handlat lite iaf, sen hem till M och tittade på tv sen när han kom tittade vi film, åt lunch, körde hem till mig och gav H mat sen till svärföräldrarna och sen hem till M igen så det var verkligen en mysig helg. ;) Fick pratat ut en del så jag hoppas nu att det ska bli bättre mellan oss, men det får tiden utgöra. Det jag vet nu är att jag är kär igen och har haft ett leende på läpparna hela dagen. :) Och dessutom fått en hel del pluggande så tror jag lär hinna.

I veckan blir det: plugga, fika med kompisar, ikea, övningsköra, fredagsmys med en kompis och hennes familj och sen förhoppningsvis träffa my baby. :) Saknar honom, men har inte varit ledsen denna gången eftersom jag känner mig mer säker- :)

Hoppas ni haft en bra dag. kram

Ny månad- nya möjligheter

Vi hade en helt underbar semester, dock regnade två av tre dagar men ändå mysigt o skönt att komma iväg och glömma allt. Klart att man längtade tillbaka, men men får väl ta en till semester början av nästa år eller ngt.
Det var ett fint hotell och riktigt bra frukost. De serverade bla wienerbröd. :P
Första dagen gick vi på ströget en o halvtimme blev helt genomblöta, så obehagligt. Sen var det hem o mysa på hotellet och sen ut o äta middag. Tisdag var vi på fisketorv, ingen hit tyckte jag. sen ner på ströget igen. :) sen tillbaka till hotellet myste och sen ut o åt, mycket bättre restaurang än den första. Mysig, men det är riktigt dyrt i Danmark nu för tiden. Onsdag gick vi runt lite i köpenhamn och sen hem.

Fredags firade jag mig själv med familjen.

Idag har jag örjat nytt liv så får se hur det går. För första gången ska jag trivas med mig själv o trivas med att bo själv, annars kommer jag aldrig må bra. Så ni får hålla tummarna för mig :)

RSS 2.0