saknar

Jag trodde inte att jag skulle säga det men jag saknar Mickey. Innan har det varit skönt att vara utan honom, men igår så hände det saker och han gav mig tecken som visar att det är bättre mellan oss. vill verkligen vara i hans famn nu.

I helgen så målade mamma och pappa om i mitt kök och hall så nu är här fint. :) Bara rummet kvar. själv var jag sjuk. :( Har äntligen börjat må bra igen.

Annars i veckan så har det mest varit pluggandet ska ha litteratur seminarium imorgon på gitarr och röst så får se hur det går. Svårt att veta vad man ska säga om böcker när man inte tyckte om dom, men men jag kommer säkert på ngt.

I helgen så imorgon ska jag ta det lungt, lördag ska jag ha tjejkväll och söndag är det mixkör och så fyller mamma år så fullt upp i helgen. :)

Imorgon ska ja ha min första röstlektion och så har jag hosta :P men det ska bli roligt.
Nej, nu har jag inget mer att säga.

tisdag

Idag har jag varit Ystadbo i fyra dagar. :) Det går faktiskt riktigt bra, känns riktigt känt och känns inte så ensamt längre. Jag trodde att det skulle bli jobbigare men det blev inte så.

Till två av mina kompisar, om ni är mina kompisar så sluta och säga att Mickey kommer vara otrogen. Jag litar på honom och ska jag gå runt och vara orolig hela tiden för att han kanske är det så fungerar det inte. Ni är mina kompisar och ska stötta mig, visst det finns många killar som är svin men jag litar som sagt på Mickey och jag vet vad jag vill.

Igår började vi med sidoämne då jag läser gitarr och röst som pedagogiskt verktyg, denna kursen kommer verkligen bli roligt. :)

Vad händer annars i veckan?
Imorgon: plugga
Torsdag: träffa Natha och sen in på kursintroduktion
Fredag: skolan och sen slappa
Lördag: Måla om i hallen, badrummet och köket
Söndag: träffa natha igen :)
Så fullt upp hela vecka så får se när man har tid att träffa Mickey, visst jag saknar honom lite men inte lika mycket som de första dagarna.

Nej, nu ska jag plocka undan lite.

Nytt liv- nya möjligheter

Jag glömde bort mitt lösenord till min förra blogg, därför skapade jag en ny. Men det kan vara ganska bra tanke på att jag börjar ett nytt liv nu i helgen. Mina kompisar vet jag vad snackar om.

Idag har jag bara tagit det lungt, varit ute och rört på fläsket, postat flyttkort osv.

Jag har kommit på min fem års plan. :)
Mål 1: snygg, smal, bra självförtroende och få mitt efterlängtade körkort inom ½-1 år
Mål 2: En bra man och flytta tillsammans med honom inom 1-2 år
Mål 3: Hus, barn och jobb inom 3-4 år.

Välkomna till mitt nya liv. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0