Söndag

Ja, då var det återigen söndag. Denna veckan har verkligen bara flygit iväg förstår inte vart tiden tagit vägen. I veckan så har jag pluggat, varit i skolan, övningskört, gjort halkan i värsta snöstormen. Men skoj var det iaf. :) Träffade på en riktigt het kille som jag har blivit vän med, så aldrig fel när flera positiva saker händer på samma dag. Sen har jag haft en rå- om mig själv dag, jag har aldrig klarat av att bara vara själv. vet att en person har "klagat" på mig men sån var jag förut tvungen att ha en himla massa saker att göra. Men i torsdags så var jag för mig själv och det var verkligen skönt och så glad jag blev. Märkte att några vänner saknade mig, men jag var ute och gick en lång runda, myste med harry, tittade på tv och så vidare. Sån dag får jag ha oftare med andra ord.

Fredags så var jag och mamma på ikea och jag hittade en del men kunde inte ta med det hem pga snöstormen. Tänkte bättre att hämta det nästa gång jag ska till dom. Lite dumt att gå i en paperspåse i snö. :p jag kollade in skånetrafiken visade det sig att tåget inte skulle komma, men sen tittade jag på banverket och där skulle det gå så vi åkte upp och tåget kom.

Igår skulle jag till min älskade Johannes, men det fick vi ställa in pga snön. *arg* men jag pysslade och hade mysigt ändå. Ibland får man göra spontana saker, men en lördag usch. :p idag skulle jag till natha, men hon ställde in. så inte en bra helg med andra ord. så jag har pluggat, städat och rensat garderoben. fyllde en hel resväska med för stora kläder hittade kläder från förut i storlek 38/40 och jag kom i dom. *överlycklig* så har gått ner ganska mkt. Tyvärr blir mina älskade bröst påverkade. *ledsen*

Så en stressad veckan, som har varit helt okej ändå.  Så skönt att vara singel och bara tänka på sig själv. :p och titta på alla fina killar man ser, visst kunde jag gjort innan också. Men konstigt nog tittade jag inte på andra när jag hade M, lite förvånad och mina vänner blev chockade. :p Jo, måste berätta en rolig sak. I tisdags så träffade jag på en gamma kurskamrat så gick hon fram till mig och tittad på mig och utbrast:" vad smal du har blivit" sånt blir man glad av. :)





En underbar dag,  bilden är tagen av Torbjörn.

tiden

vad tiden går fort, fattar inte vart den tar vägen.
Ja, vad har hänt sen sist? ganska mkt men vad ska jag berätta. :p det är skoj att vara tillbaka i skolan och träffa alla igen. Jobbigt att gå upp tidigt men ändå skoj.

Så i veckan har jag varit i skolan, hämtat ut böcker, varit ute och ätit med josse, shoppat med mamma, min moster o hennes barn. Idag har jag bara tagit det lungt, pluggat och städat. Nu är det BARA fokus på mig själv, skolan och körkortet. Ingen kille så långt ögat kan nå. Orkar inte med killar, ljuger, svek. Jag har mina bästa och sanna vänner då behöver jag inget annat. Man ska vara nöjd för det man har och inte tänka på det man inte har. Som jag sagt innan jag vet att jag kommer få en pojkvän, när vet jag inte men jag vet att det kommer med tiden. Så länge får jag njuta av singellivet. :)

Nyfiken på hur det är att vara tillsammans med en utländsk kille finns ju många söta sådana. :) jag menar det finns skitstövlar inom vår kultur också så vilken religion och så han har spelar ju ingen roll egentligen. :) Får se som sagt vad ödet har att erbjuda. :)

Nej, dags att sova. Skola imorgon ju *skoj*

Termin sex börjar imorgon

jag skrev ett inlägg häromdagen. men det ville inte skickas så allt raderades men men ska göra en snabb liten uppdatering. Förra veckan så var det bara pluggande. På helgen så var det salstentan, jag kan bara hoppas på att den gick bra. Sen på kvällen var det party och vi hade väldigt skoj måste jag säga. var dock bakis igår, :S på kvällen kom min lilla sötis hit. vi fick pratat en del och myste mycket. Saknar dig redan. :)

Imorgon börjar jag skolan, känns lite att gå upp fem imorgon men samtidigt ska det bli väldigt roligt att komma tillbaka. Har saknat några från klassen.

Idag har jag varit på bibblan och så har mamma varit här så jag var ute och körde och sen var vi och handlade. Sen har jag rensat i skafferiet och lite små pysslat i hemmet. :)

Min diet går väldigt bra, fortfarande ingen svartsjuka även kompisarna sa en del i lördags men jag ignorerade dom. För de vet inte saker som jag vet. Jag litar på honom. Jag har gått ner sju cm runt midjan. :) kan verkligen se skillnad nu jag är såå glad :D men mer ska ner. Köpte även en våg idag så man kan ha lite koll där också.

Nej, nu ska jag titta på biggest loser.


Lite lagom panik

Jag har fyra tentor till slutet av veckan, förstår inte hur jag ska hinna med men jag orkar inte oroa mig utan det får gå som det går. Jag har dock skickat in den ena tentan idag, känns bra och nästan helt klar med den andra på fritids och sen är det bara att plugga till salstentan som säkert kommer gå bra. Gör den inte det får jag antingen dispans eller så läser jag fritidsvetenskap 2 och sen lärarubildningen 90 hp till hösten så det finns alternativ, jag ska bli lärare iaf på ett eller annat sätt.

Idag är det en vecka sedan jag blev en gipare, det går faktiskt riktigt bra. Gått ner fyra cm runt midjan och fått ett annat tänkande, mer vuxen. :p så det är bra dock sover jag inte så bra men det kommer väl, men jag valde att avbryta meditationen om det kunde vara det som påverkade. Jag tänkte idag att jag skulle sova länge, men det blec förstört när de började att borra och ha sig vid åtta, tack.

Jag kom hem igår efter en helg i skurup. Lördags så åkte vi och bowlade med släkten det var riktigt skoj och jag blev tvåa. Min kusin på nio år vann, hur det gick till fråga mig inte. Iofs hade hon bumpers uppe men ändå. Sen åt vi i en sportbar ingen hit på mat men mycket att titta på. :p Sen igår övade jag med kören så härligt att vara tillbaka verkligen saknat att sjunga och det härliga gänget. Sen övningskörde jag o mamma, det gick bra. Sen hem det var skönt att komma hem och jag njöt verkligen. Nu trivs jag med att bo själv ingen som klagar på en o jag kan ha det som jag vill. Men mitt "mål" var att jag skulle bo själv ett till två år och på söndag har jag bott här i ett år så får se hur det blir med den saken, men lever i nuet så.

Nej, nu är det dags för mellanmål.

Förvånad

Måste säga att jag är förvånad över mig själv idag har det hänt två tre saker som jag i vanliga fall hade blivit arg och ledsen över. Men inte denna gången nu tänkte jag bara jaja det har inte med mig och göra ändå. Hoppas detta betendet håller i sig för evigt. Nu har jag tom börjat känna mig lugn och se positivt på saker som jag varit stressad över innan, känns så skönt att det har gått såhär. Välkommen nya Veronica och hejdå gamla Veronica. :) Nu ska livet börjas leva och inga sura miner över småsaker här inte. :) Är verkligen glad idag, livet känns mkt lättare. Jag tror att jag har börjat acceptera mig själv på ett sätt som jag aldrig har gjort förut. Förut gömde jag mig i förhållande för att slippa vara ensam o tänka på alla negativa saker med mig själv, men nu trivs jag. Visst jag säger inte att jag inte vill ha ngn, för det vill jag. Men jag har de vännerna som älskar mig för den jag är, vill umgås med mig och såhär. Frågar de inte om vi ska träffas så vet jag att det beror inte på mig längre. Tänk att livet kan vända så på tre dagar, jag gör väl det som jag skulle gjort för länge sen. Min svartsjuka är tom borta. :) Bara det håller i sig också detta betedet så det inte försvinner. :S men det märker vi. Idag har mina föräldrar varit här och jag njöt av varje sekund för första gången, innan tog jag de tyvärr för givet. O för första gången var jag inte sorgsen när de åkte, det kändes bra att de åkte för jag vet vart jag har dom.

Så jag vill bara ha SANNA människor i mitt liv, kan ni inte vara det så lämna mig ifred. Säg inte saker för att göra mig glad, va ärliga. Vet att de flesta vännerna är ärliga iaf.

Nej, ska sova nu upp tidigt imorgon o plugga, motioner, meditera och fortsätta dieten. :)

Nytt liv

Jag har verkligen gått in i ett nytt liv nu. Jag har börjat meditera, följa GI-dieten och stärker mitt självförtroende. Jag känner faktiskt att det har blivit bättre magen känns inte lika uppsvälld, jag känner mig nöjdare med den jag är, jag mår bättre och känner mig gladare. Jag har dessutom fått en o annan uppenbarelse. Men det är väl så livet ska vara att man ska vara nöjd med sig själv. Innan har jag varit så beroende av att ha pojkvän men nu nej, det kommer när det kommer och jag har inte bråttom. Blir det inte med killen jag är kär i så blir det med ngn annan det vet jag, bara jag inte stressar. Nu ska jag arbeta med mig själv och umgås med mina vänner och jag känner mig inte lika ensam längre. Klart imorgon kanske jag mår dåligt igen, det vet jag inte men jag ser ljuset och att det kommer bli bättre. Så jag tror att jag kommer ändras både utseendemässigt och hur jag beter mig. Som Matte sa: Du är en mogen tjej och du förtjänar det bästa". 

Drömde en konstig dröm om att jag badade  i en pool sjönk ner till botten, var medvetslös hela tiden sen var det en kraft som drog mig uppåt. Jag tänkte på detta och det måste varit att livet ska äntligen vända, jag kommer må bra om ett tag. Om en vecka, månad, halvår, år det vet jag inte men jag vet att jag kommer må bättre och det får ta den tid det tar. Vet så mkt att jag måste få in maten, meditationen och träningen som en vardag innan jag börjar dejta. Annars vet jag att jag kommer inte bruka allvar. Nu lever jag i nuet och det får bli som det blir, vad som händer imorgon vet ingen men det som händer just nu vet jag.


RSS 2.0