Sammanfattning 2010

Vad har få hänt detta året?
Jag har kommit närmare min kompis Mille och vi har hittat på mycket saker. Jag har varit i götet med mina töser. Jag har brytit min egen regel att aldrig vara tillsammans med en utländsk, då jag haft två och  är fortfarande tillsammans med den tredje. Jag har jobbat mycket i somras. Jag har fått en lägenhet i Landskrona. Jag har blivit kär för andra gången i mitt liv. Jag har förändrats och vågar ta mer plats nu än vad jag vågat innan, tom vågat räcka upp handen på lektioner. Jag har fått fler kompisar. Hittat staden där jag känner mig hemma. Jag har varit på jobbintervju och inte sett det negativt utan som en erfarenhet. Jag har gått och bearbetat Peter och kan vara i Ystad utan att vara lika rädd som förut. Jag har gått ner 20 kg.

Året började ensamt, deprimerande men det slutar med framåt, spontan, lycklig och glad tjej. Året slutar med att först äta med min älskade Johannes, sen ner till mannens jobb och fira med min "familj" där och sen ut till kärnan och titta på raketer. Sen får vi se vart vi hamnar, men skoj ska vi ha iaf. Kommer kännas konstigt att inte vara i Ystad i år. Men gott nytt år till alla. Hoppas ni får en bra början på nästa år, för det kommer jag ha. :) i am in love :)

Julen är över

Då var julen över, jag åkte till mina föräldrar i torsdags då vi bara tog det lugnt o åt god mat. Sen på julafton upp vid halv nio för att äta frukost med min faster o hennes man, sen fixa till sig och åka till Bjärred. Då mina två kusiner också kom, trodde de skulle fira med sin pappa så det värmde. dock förstörde taxi vår jul. Min morfar skulle kommit kl fyra o de hade inte sagt att de först skulle köra runt o lämna en massa folk. Sen kom ham fram vid sex tiden, när vi jagat de två ggr och de kunde absolut inte säga vart taxin var bara att den var mellan Blentarp och Bjärred, så dåligt och arga blev vi. De har en herre på 84 år och som är senil, klart att vi blir extremt oroliga. Egentligen skulle han åkt hem tjugo i sju men vi lyckades flytta fram bilen två timmar. När morfar väl kom fram så blev vi så glada och lättade och morfar bara sken upp och berättade vart han varit och var hur glad som helst. tror inte att han vet hur många timmar han åkt. Men det var mysigt att se honom, men ändå hemskt att se hur gammal han blivit. Dagen efter var han helt förvirrad för han kommit ur sin struktur eller vad det heter. Hemskt. :(

Juldagen och Annan dag jul tog vi det bara lungt, skönt. :) Idag är jag hemma om, ska snart på terapi och sen till trafikskolan och sen äntligen åka upp till min man. Saknar honom så himla mkt. :( vill verkligen inte förlora den mannen, även ibland kommer kurden inom honom fram.

Nej, nu ska jag fortsätta att plocka undan och äta lite.

två dagar till julafton

och jag har gått o blivit förkyld o fått feber, så typiskt :S hoppas att det snart blir bättre. Imorgon bär det av till Skurup för att på börja julfirandet och även berätta att jag har förlovat mig, sjukt nervös. Speciellt för vad pappa sa säga, men det är mitt val och jag vet att jag gör rätt. Jag vill leva med honom, första gången jag är vän med min pojkvän, innan har mina pojkvänner bara varit pojkvänne. Men denna gången är det annorlunda och vi har gått igenom väldigt mkt, jag vet att det är tidigt att förlova sig, men men... I måndags så träffade jag min syster, efter två år. Verkligen trevligt. :) Igår så var jag i skolan. Drygt slutade tre, tog en kaffe med en kompis började åka tjugo i fem o var hemma kl sju. :S men men så är det när skåne aldrig har sett snö. Idag har jag bara tagit det lungt o försökt vila upp mig. Mannen ringde innan och sa att det var mkt folk på jobbet, hur kan folk ha råd att gå ut o äta idag?`kan s'ga att jag blir mero  mer kär i honom för varje gång jag hör hans röst eller får träffa honom. En vecka till sen får jag se honom igen, hatar att vänta men vet också att tiden kommer gå väldigt snabbt.

Idag fick jag hyror från lägenheten i Landskrona och jag gjorde adressändring, nu börjar det falla på plats att jag verkligen ska flytta o få må bra. :)

Nu ska jag sova. God jul på er alla (få) som läser


saknar

Saknar hbg väldigt mkt. Jag trivs så bra där o e omringad av folk som verkligen älskar mig, I torsdags åkte jag upp gick bort till haket o lämnade min resväska så glada alla blev, märktes verkligen att alla hade saknat mig det värmdes verkligen. Sen åkte jag på jobbintervju, sen träffade jag Anna. Sen festade jag o mannen och pratade mycket om vår framtid, om att gifta oss, barn och så vidare. förlovade utan ringar för de kommer på festen. *glad* vill verkligen leva med den killen, allt vi har gått igenom kan jag inte bara kasta bort honom. I fredags träffade min darling o shoppade därefter åkte jag hem till mannen och tittade på tv. I lördags var jag på väla o ikea med Anna o hennes blivande pojkvän, mysigt. sen träffade jag mannens kusin och åkte hem till mannen och snackade, festade o väntade på mannen o sen kom hans kompis. Idag har jag träffat Anna o sen åkte jag hem. Mannen var tvungen att arbeta. :( så saknar verkligen hbg nu, mår så bra där.

När jag skulle åka hem träffade jag på mitt ex o hans kompis, De stannade o kompisen snackade med mig, exet stannade längre bort o gav mig bara ett surt hej. sån idiot han är., Sen gick han för hans kompis ville umgås med mig. Han är sur för han inte får tillbaka mig.

Förstår inte

Varför hos MVC idag för jag bestämt mig för att byta p-piller eftersom jag känt mig deprimerad i tio år. Då visade sig att om jag fortsätter med mina p-piller så kan jag få hjärnblödning för mitt blodtryck var så högt, 140 genom 90. Hon sa också att det varit högt förut, då är det inte konstigt att jag mått som jag gjort. Varför har dom inte sagt ngt förut o jag som gått på samma sort i tio år. Så blev verkligen chockad över ett sånt här besked, tack o lov sista månaden på dessa tabletterna nu hoppas det blir bätte sen.

avreagera mig

Måste avreagera mig, är så trött på vänner där jag ska finnas för dom dygnet runt, men när något händer mig men nej då slutar vi höra av oss, hon får klara sig själv. Jag offrade två veckor för en kompis för att vara hos henne efter hennes operation för hon inte kunde gå. Hon kunde inte ens offra sig för mig nu o fråga om hon skulle köra mig till akuten. Tack o lov hade Noca kliniken öppen så jag kunde gå dit där. Hon vet om att jag är sjukskriven i två veckor nu, men nej då ska vi inte höra av oss till vera. Varför ska jag alltid vara så dum o ställa upp för mina vänner dygnet runt när jag inte får samma tillbaka? Vänskap handlar om att ge och ta och vårda, men nej bara jag som alltid ska höra av mig till mina vänner. Vissa förstår jag, eftersom de har barn och såhär men hur svårt kan det vara att hej hur är läget. Nej, dags att  bli hård och ta bort vänner som får mig att må dåligt, för det är jag som blir lidande inte dom. För dom bryr sig tydligen inte. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig o jag vet att jag får skylla mig själv. Men ge och ta kanske en del av mina vänner borde lära sig att använda sig av.......

3:e advent

idag har det varit tredje advent och vi har firat vår tre månaders dag, utan presenter men mycket mys och har lagat god mat tillsammans. Känns väldigt jobbigt nu när han åker från mig, hatar det verkligen men förhoppningsvis sista helgen som han kommer till mig iaf här i Ystad. vi har börjat prata om framtiden vilket han knappt har vågat förut. *glad*

Idag har vi dessutom varit hos läkaren med mitt knä, inget var brutit men jag får inte överanstränga det på tio dagar o hade blivit sjukskriven om jag hade jobbat. Låter väldigt bra prognos. :S så det blir väl att ta det lungt o försöka gå lite åt gången iaf. Verkligen glad att min man följde med mig till läkaren sådant betyder mycket för en.

Skadad

Så jäkla klumpig jag är. Igår hade jag mobilen i köket så hörde jag att det ringde o jag skulle självklart springa ut och svara med ullestrumpor på mig o trillade. :S värsta blåmärket på armen och skadat knäet så jag inte kan gå. :( igår var mitt knä tre storlekar stort o nu är det bara dubbelt så stort, men har extrem smärta. :( jag har verkligen lärt mig en läxa folk kan ringa igen eller så kan jag ringa upp. :S Så får väl gå till läkaren på måndag om det inte är bätttre, smart nu när jag nästan har körkort o allting. Hoppas på att min man kommer inatt, så får se hur mkt han verkligen bryr sig för sa att jag behövde honom nu när jag inte kan gå. o sen har vi dessutom tre månader imorgon. Tiden har verkligen gått snabbt.

Måste lägga mig i sängen igen nu. :(

Snö igen

Känns som livet börjar vända nu, ena saken efter den andra börjar lösa sig hoppas bara att det håller i sig. Jag har fått tid för uppkörningen nu, nervös. Men denna gången känns det riktigt bra, förra gången när lasse bokade ville jag verkligen inte. Men nu ser jag framemot det så det blir att rå plugga så jag får det innan jag flyttar det är vårt mål. :) Klarade parkera idag hur bra osm helst, gäller att vara lugn när man gör det så går det bra. :) Längtar till nästa torsdag när det är dags att köra igen. :)

Jag var och hälsade på morfar igår, kändes inte roligt att se honom så dålig. Var två månader sist jag såg honom och man ser att det blir värre o värre. Men men hoppas på att få ha honom flera år till i livet. Nu i april är det redan åtta år sedan min mormor gick bort. Tiden går verkligen snabbt, saknar henne för varje dag som går.

Exakt två månader

Idag är det exakt två månader tills vi flyttar, nu börjar det verkligen närma sig. Har sålt mina soffor idag så nu fattar jag att det verkligen är sant. Känts lite som en dröm innan, men kommer bli mysigt. :) Så får man se hur allting slutar med min man. :)

Förra veckan så pluggade jag, sen åkte jag upp till älskade HBG på torsdagen och åkte hem i lördags. Sen kom min gudson igår och ska vara här några dagar, älskar verkligen den ungen. :) Ser framemot att få egna barn. :p Så igår bakade vi lussekatter :) Så det blev lite ändrade planer, men men sånt som händer ibland. :) i fredags var jag och Anna på Väla då jag fick handlat mina älskade skor från mannen. :) och två tröjor. Sen åkte jag hem till honom, sen fick vi gäster. För jag hade sagt till dom för några veckor sedan att de fick komma o hälsa på oss ngn dag, hihi :) vilket de äntligen gjorde. Men jag har inte varit mig själv i helgen så blev ganska irriterad när först mannen säger att de ska prata svenska o sen nästan bara pratar kurdiska och jag som är blyg, som ystadfolket vet om så tar jag inte plats. Vilket han tyckte att jag skulle, eftersom han har en bild av mig där jag är framåt o social. Men men ska arbeta mer med den egenskapen när jag flyttar. Har iaf kommit fram till att jag har fler vänner däruppe än i Ystad. O bäst att mannen inte lämnar mig för jag har verkligen bra kontakt med hans kompisar nu, smsar med två av dom utan att mannen vet om o så.

Nej, nu ska jag inte trötta ut er mer. Nu ska jag se till att jag och Oskar får mat.

RSS 2.0