Hade en bra helg

Måste säga att jag hade en riktigt bra helg trots att jag har varit sjuk.  I fredags fick jag kontakt med en kille jag inte snackat med på tio år var helt säker på att han inte skulle komma. Men han kom så det var trevligt. Lördags så skulle jag till litemer men eftersom jag var sjuk så fick jag ställa in det och fick en sur vän på köpet. Men men vad ska jag göra, jag kan inte hjälpa det,. Så Jonas kom då också så vi lagade mat tillsammans, lyssnade på musik, snackade en massa, tittade på os,  tittade på melodifestivalen så det var en trevlig lördag måste jag säga även jag inte trodde han skulle komma. Men jag får väl tro på att folk verkligen kan förändrats. Igår var jag på ikea med Mickey och sen tittade vi på tv, åt middag tillsammans och såhär. så jag har verkligen haft en fullproppad men mysig helg. Så idag känns det lite ensamt. :p men men sånt man får vänja sig vid. Får passa på och njuta av singellivet man vet aldrig när det tar slut och jag måste hitta tillbaka till min GI diet. Nackdel med att bli sjuk att man slarvar, men men vera ger inte upp. :)

Ha en fortsatt trevlig kväll.

sjuk :(

Då var det dags att vara sjuk igen, så tråkigt. *ledsen* Jag som trivs så bra på praktiken men vad ska jag förvänta mig en massa smittsamma barn, men skoj har jag haft iaf. Ska försöka gå dit på fredag. Idag fick jag sluta halv elva och sen har jag bara sovit, skönt. :) Så jag har mest varit på praktiken och lärt mig en massa. :) Igår var jag hos frisören så nu blev jag mörkhårig. Pappa ville ha en bild så hörde jag mamma i bakgrunden: vem är det? Det är bra när ens föräldrar känner igen en. *ler*

Nej, jag är inte så pratsam idag är helt slut i kroppen så får väl smsa min handledare och sen sova lite.

söndag

Förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. :S
I fredags så fikade jag med Anna. Mille och Sandra sen gick jag hem och tog det lungt.
Igår pluggade jag, var på bibblan, sen fikade jag med Anna och Mille sen hem städa, göra mig iordning sen kom Therese och Jeanette sen iväg till Mille på förfest som gick väl sådär, :S sen iväg till Öja, så fullt upp. Men Öja var inget för mig måste jag säga. Där var mest lammkött, dålig lokal, dålig musik, slagsmål. Nej, sånt har jag växt ifrån. Visst där var j unågra söta killar men nej. Träffade på min kusin där så fick två kramar av honom, fick höra att han är falsk person. Ingen talan om den saken. Idag har jag sovit var hemma kl fyra. då ville sötis att jag skulle ringa o säga att jag var hemma, inte haft ngn kille som brytt sig så mkt om mig. Förvånad att det ens finns. :p
Idag ska jag snart äta lite och sen ut och gå en runda, hoppas på att må bättre sen- Sova tidigt idag iaf.

Imorgon ska jag ut på praktik, första gången på ett år så väldigt nervös. Men det sk bli roligt och tillbaka till skolan :D ingen förskola mer. Ska ha en förberedelseklass i tre veckor, ser jag framemot.

Såhär snygg var jag igår:

snart fredag igen :s

Ja, vad har då hänt sen sist?
lördags åkte jag till skurup efter jag hade tränat då mamma och madde hämtade mig sen åkte vi till Nova i Lund, shoppade inte så mkt men det var trevligt. Sen övningskörde jag med mamma. Därefter åkte jag hem vid tio tiden. Sen på söndag pluggade jag se tillbaka till skurup och gick på körövning, nice. :) Älskar verkligen att sjunga speciellt våra afrikanska låtar då kan man bara le. :) Sen åkte jag hem.

Måndags så var jag i skolan, sen hem och tvätta och tog det lungt. Igår träffade jag H, N och P sen på kvällen ringde M, M och A och ville träffa mig så fullt upp. :)

Idag skulle jag ha kört men dumma snön förstörde det. :( så har pluggat jätte mkt *stolt* sen kom mamma och tog en fika. Så har haft en trevlig vecka faktiskt. :) Imorgon ska jag till öob och så plugga.

Mina sanna vänner betyder allting för mig, ni vet vilka ni är. Malin jag saknar dig gumman, hoppas vi träffas snart igen.

Fredag

Ja, då var det helg igen så skönt. :) skulle egentligen till skolan idag, men vi hade en onödig lektion där vi inte får ställa frågor och han säger precis det som står i boken så bättre att stanna hemma. Jag var tidigt ute på netto, sen hem träna, duscha sen iväg och träffa J, sen till Hm köpte min skärp *glad*, hämtade opera biljetterna, boka tid hos frisören *längtar*, var på apoteket. Väntade en halvtimme för att komma fram sen när jag väl kom fram visade det sig att de inte hade mina p-piller, de hade något liknande som jag blev dålig av förut. Så nej, fick beställa. Men lite frustrerande.  Sen hem plugga en timme, sen bakade jag kaka, lagade mat, tittade på film och nu sitter jag här och skriver ska sova snart. Så det har verkligen varit en bra dag. Hunnit med mycket idag så det är skönt. :)

Imorgon ska jag städa, plugga lite och sen till mor och far. Fick höra att mina nya kläder har kommit så ska bli roligt. :)
Söndag är det körövning så blir en bra helg iaf. :)

Nej, nu ska jag sova så jag kommer upp tidigt imorgon. Hoppas jag inte drömmer samma dröm inatt, blev verkligen helt knäckt när jag vaknade. Kommer inte ihåg hela men det var att jag och Harry var hos min familj och Mickey var också där, och en himla massa katter som ville åt Harry. Ingen av familjen eller Mickey brydde sig och jag fick kasta iväg katterna och de klättrade på mig, försökte ta harry. Sen var där helt plötsligt två kaniner till och de välte ner vattenflaskan så de kom ut där och då kom katterna åt dom. Fortfarande ingen mer än jag som brydde mig och jag var helt förtvivlad vad jag skulle göra och försökte verkligen få hjälp. Till sist tog jag ut kaninernas bur på gräsmattan då följde katterna efteråt. Då sa någon i familjen, men sluta de överlever. Sen vaknade jag helt knäckt det var verkligen en hemsk dröm.

Känns lite som att drömmen vill att jag ska släppa taget om några saker i mitt liv, att jag måste gå vidare för jag klarar det ändå. Att jag är instäng i en bur, men vill ut men är rädd för det som finns utanför. Men samtidigt så står ju kaniner för sex, men kan ju även vara för att jag har en kanin. Kanske rädsla för att förlora min älskade Harry. Ja, mycket i mitt omedvetna var det iaf som knäckte mig. Ville bara ge upp allting när jag vaknade.
Jag får fortsätta fundera på det. :)

Nu ska jag sova. God natt

Alla måsten

Blir så knäpp på alla måsten som man har varje gång man väl är "ledig", när ska man få lov att vara helt ledig en dag egentligen. Visst var det i torsdags men ändå. Skulle hunnit med mycket idag var planen men hann med alla samtalen, pluggat (läste hela boken innan jag gav upp), tränat och pysslat i lägenheten. När ska man hinna med resten, inte alls stressad.

Jag tittade precis ut och såg två koltraster som satt och tittade på mig, stackars fåglar i detta vädret måste ju frysa ihjäl. :(

I måndags kom mamma hit så vi gick ut och åt lunch tillsammans, sen handlade vi och så bjöd jag henne på fastlagsbulle och kaffe. Så var en bra dag faktiskt. :) behöver sånt ibland mor och dotter dagar. :)

Igår var jag i skolan, satt över med arbetet och sen åkte jag hem och pluggade. Vad jag längtar tills skolan är färdig på ett sätt, men känner ändå att jag inte är redo för att få elever. Tur jag förhoppningsvis ska byta utbildning till hösten, känns som den ska ge mer kött på benen. Jag bryr mig inte om det tar ett år till för jag vet att jag kommer nå mitt mål någon dag. Igår växte mitt sjävkänsla lite, men ganska irriterad att jag inte hann.

Nej, nu ska jag duscha tänkte jag nu har magsmärtan lagt sig lite. Illa när man tror att man ska dö när man tränar, men bra nytta gör det iaf. I hope so. Ska sluta min diet i början av mars för nu är målet uppnått, nu är jag smal och snygg. :p

RSS 2.0