onsdag idag då ja

Helgen var väldigt bra. Vi hade inte träffats på tre år så det var väldigt roligt och träffa henne, jag hoppas att vi snart träffas igen.
I fredags kom hon vid halv fyra då gick vi hem till mig och gick sen och handlade. Det tog sin lilla tid speciellt vid godishyllan. *skrattar* Sen gick vi hem med varorna och gick ut och åt. Jag saknar verkligen pizzeria Roma i Tomelilla, där är godast pizzor. Sen tog vi det bara lungt, tittade på film och åt godis. :D

Lördagen gick vi på stan en stund, var hemma och tog det lungt och på kvällen gick vi ut. Så tråkigt när det bara var gymnasieelever ute men men.
Söndagen tog vi också det bara lungt, men det har blivit sena nätter denna helgen. :)

I måndags var jag i skolan och sen tog jag det bara lungt.
Igår pluggade hela dagen och var iväg och körde i åttio minuter. :) Lika roligt varje gång att köra med en sån knasig billärare. *ler* Igår hade jag bott i Ystad i en månad, snacka om att tiden går fort men samtidigt känns det som att jag har bott här i ca ett år. Och jag vet fortfarande inte vad Mickey känner för mig. :( Även allt tyder på att han har känslor för mig.

Idag har jag också pluggat hela dagen, börjar bli trött på detta nu. :) Men på lördag är det salstenta så jag hoppas att jag klarar det.

Nu ska jag fortsätta att plugga. kram på er

12 februari

Nu var det ett tag sen jag skrev så jag får väl uppdatera. :)

Jag har börjat i en kör i skurup, som ni säkert vet så älskar jag att sjunga. :) Så då var väldigt passande och jag läser en kurs nu där vi får lära oss att sjunga.

Annars så har jag övningskört med bilskolan och det går bara bättre och bättre. :) nu är jag iaf halvvägs så jag hoppas att jag får kortet snart. :) Mickey lovade mig att jag skulle få byta däck på hans bil sen när sommaren kommer för att jag ska få träna på det.

Jag har varit och hälsat på förskolan där jag hade min praktik, barnen blev helt överlyckliga. :D härligt med sånt välkommande.

Jag har träffat Mickey och varit hos honom en helg. det var jobigt men mysigt. Jag hoppas att det blir många fler såna helger och det hoppas han med så då blir det väl så. :)

Jag har vrit hos tandläkaren och hade inget hål. Har aldrig haft hål. *stolt*

Igår var mamma, pappa, Madde och min bror här det var ganska trevligt och sen kom Mickey efteråt mycket trevligare då han alltid får mig på bra humör. Älskar min lille nalle. :)

Imorgon kommer Malin hit så det kommer bli en trevlig helg.

Nu ska jag fortsätta att plugga, see yaa,.

RSS 2.0