dagens beslut

Idag tog jag och min kompis beslutet att vi drar utomlands. *glad* ska bli så skönt, upptäckte att jag inte varit utomlands på fem år och då var jag iväg med Mickey, haha så det är verkligen på hög tid att jag åker. :)

Idag har jag sökt 34 jobb och så har jag städat. Har fullt upp resten av veckan så man får passa på. :)

Usch avskyr denna värmen, kan väl vara lagom varmt någon gång suck....

Blir två volentärsjobb denna sommaren kan vara väldigt intressant, alltid en erfarenhet liksom.

Nej, ska sätta mig lite i skuggan nu för går inte vara i värmen, har solen rätt på i lägenheten från morgon till kväll, suck.

skolavslutning

Idag var det skolavslutning, eller vi träffades och pratade  om examensarbetet. Lite synd att det blir så att klassen aldrig träffats utanför skolan, lite sånt jag saknar. Men det är väl för att de flesta har barn.

Sen sist har jag träffat min kompisar, haft heldag med kören, umgåtts med mamma, varit i Ystad och träffat två kompisar och lite sådant. Började på ny kör i lördags, sommargospel sån underbar körledare, kunde skämt och såhär. Tycker mkt om henne så kommer bli en rolig sommar. :)

Hmm, ahr nog inte så mkt att berätta idag. :) Men jag kommer att hålla er uppdaterade. :)

sommar :) 231


Saknar fortfarande Kannah väldigt mycket gör väldigt ont i mitt hjärta och önskar att jag kunde få tillbaka honom, även jag vet att det aldrig skulle fungera mellan oss. Trivs fortfarande väldigt bra i Landskrona, trots att jag vill till HBG men det kommer en dag. :) Jag är godkänd i alla kurserna vilket innebär att jag får lov att skriva examensarbetet till hösten. 231 dagar kvar tills jag är färdig lärare kan knappt fatta det, efter fyra år så är jag snart klar. Vill bara ut och arbeta nu. Jag arbetar extra på en högstadieskola, trevligt men känner att det inte är något för mig. Jag ska ha mina GT elever. Jag är motiverad som bara den och därför struntar jag i kärlek. skolan är den enda som inte kan ta från mig och kärlek får komma efteråt. Orka bli sårad och såhär nej tack ingeting för mig. Jag har lärt känna två underbara tjejer i Hbg som betyder väldigt mkt för mig. Jag har kommit några vänner närmare som bor nere i sydöstra skåne (tror jag det heter :p) men tyvärr tappat en del kontakt med några. Men det är först när man flyttar som man verkligen inser vad man har för vänner. Så livet går bra nu, och äntligen sommar :) kommer arbeta som volentär i två veckor på ett sommarläger för barn, som jag ser framemot annars blir det mest plugga, förberedda examensarbetet och umgås med mina underbara vänner, ragga ;) och leva livet.
Nu ska jag slappa lite innan det är dags för sängen, bara sovit fyra timmar inatt.
Älskar alla mina vänner.

RSS 2.0