Ny vecka, nya möjligheter

Dejten gick riktigt bra. Vi tittade på Flickan som lekte med elden, den var faktiskt bra. Sen åt vi på restaurang, sen hem o myste och åt chips. Så det var trevligt, jag hoppas att det blir sådana. Men vi ska vara tillsammans många år. :)

Idag har jag pluggat, kört på trafikskolan och blivit sjuk. Känner mig febrig, orkeslös och ont i halsen vill verkligen inte bli sjuk har mycket att göra denna veckan i skolan och sen ut på stan med mamma på fredag. Hoppas jag får träffa M något i veckan också bara. Saknar honom redan men vet att vi snart kommer att bo ihop igen. Jag vet att han är den rätte bara att jag måste ge det tid.

Har inte så mycket att säga så ska återgå till vila nu, hoppas ni får en trevlig vecka.

Saknar de vänner som jag hade så bra kontakt med för några månader sedan.

Mår redan lite bättre

Jag måste säga att boken har hjälpt mig redan, igår var jag glad hela dagen och det kändes både skönt och konstigt. Idag har jag också varit glad. Jag har börjat se på saker från ett annat perspektiv och jag har börjat må bra. Så sköt verkligen nu kanske det är min tid att börja må bra och börja nå mina framtidsmål, vi kan alltid hoppas. :) Jag har tom börjat trivas mer med att bo själv, visst det hade inte varit fel att bo med ngn annan. Men igår när jag åkte hem så kände jag inte dethär usch nej hem till ensamheten utan det var mer så skönt det ska bli att komma hem. :) Aå några små framsteg som kan förändra så mycket. Mitt förhållande har tom börja bli bättre då jag har börjat se saker från ett annat perspektiv ser allt som har förändrats, att jag inte hela tiden kan stå i centrum även jag ibland önskar det. I helgen hade jag ett val att följa med honom men jag valde att stanna hemma så egentligen är det mitt fel att vi inte träffades. Allting börjar se ljusare ut tack vore en liten bok. :) Fantastiskt va?

En snabb sumering av veckan då: Måndag pluggade och körde på bilskolan. Igår pluggade jag och sen till föräldrarna åt mat och övningskörde. Idag pluggat, slappat lite och ska snart ut på stan med mamma och morfar.

I helgen ska jag på dejt, det ska bli intressant. :)

Nej, nu får jag gå och göra mig iordning för snart ringer väl mamma men jag skriver kanske mer sen.
Älskar min pojkvännen och mina kompisar.  Malin du är min bästa vän och jag är extremt glad att få ha dig i mitt liv.

Måndag o nytt liv

I helgen så ifredags kom jag hem från skolan och sen tvättade jag och tog det lungt. Lördags så var jag på stan, städade, tog det lungt, var ute och åt med Josse och sen sjöng vi lite singstar. Igår var jag på kör och sen hem till föräldrarna åt middag, beställde bla min jacka :) och sen körde jag kustvägen hem. Så det har ändå varit en bra helg trots att jag inte träffade idioten, är såå trött på honom nu. :S

Idag börjar jag ett nytt liv på 12 veckor ska jag bli självläkt och få börja må bra vilket jag inte har gjort på sju år. Det lär bli en tuff, känslosam resa men jag ska klara det för jag vill må bra igen. Kanske jag förlorar en del vänner och pojkvännen men då var de inte bra för mig. Nu som sagt är det min tur att må bra och jag kan inte ställa upp för alla andra hela tiden utan måste ställa upp för mig själv för en gång skull. Så vi får se hur detta ska gå.

Annats i veckan är det mest plugga, skolan, bibblan, träffa mamma o morfar, köra med mamma som gäller. Nu ska jag snart laga mat. Ha det bra

redan helg igen :)

jag fattar verkligen inte vart tiden har tagit vägen det springer bara iväg. Så vad har lilla vera hittat på i helgen. Måndags skola och sen hamnade jag i skurup åt middag med föräldrarna och körde med mamma. Tisdag pluggade jag hela dagen och körde dessutom på bilskolan. Onsdags skola och hämtade Mickey mig hemma hos mig så åkte vi till honom. Fixade min dator och åt pizza. Idag kom jag hem vid tio, slappade, körde på bilskolan och sen direkt hem till Natha.

Så det är väl min vecka. Imorgon är det skolan och sen tvätta. Lördag ska jag ev träffa Mickey, söndag är det kör, köra med mamma. Så fullt upp förhoppningsvis.

Jag hittade en lägenhet som jag ville ha framtills jag upptäckte att det var en balkong och inte altan som jag trodde eftersom den ligger på första vången. Jag vill inte bo själv längre, hur länge ska jag bo själv. Jag vill bo med Mickey men samtidigt inte, vet inte om jag är redo samtidigt som jag vantrivs att bo själv. Men jag vet att min tid kommer den med förr eller senare.

Nej, ska fortsätta se lyxfällan nu.

Pluggdag hela dagen

Ja, han blev glad att jag kom och sa att han visste att jag skulle komma. Men det tror jag inte eftersom vi annars bara brukar träffas lördag till söndag. Men det var skönt att få vara med honom enda tills igår morse, mysigt att sova bredvid sin nallebjörn tre nätter. Älskar verkligen den killen och jag lär inte förlora honom. :) Det ska vara jag o han så är det bara. Fredags kväll så lagade vi mat och sen tog vi det bara lungt, tittade på tv sen somnade vi tidigt. Men inte så konstigt när jag var uppe sex två dagar i rad. Fast det blev inte så mycket sömn för Mysan lärde sig öppna dörren så hon gjorde det två ggr. (min kusins katt), sen ringde hans pappa, sen ringde hans hyresvärd. Men men... Lördagen gick jag till boan och den nye djuraffären. Därefter myste vi lite, körde och matade harry och sen till kristianstad skulle på bio men vi hann inte. Så vi hälsade på Per och sen åt vi på en restaurang som jag verkligen INTE rekomenderar, kristianstads restaurang. Vi fick vänta 45 min på maten och sen var det väldigt lite mat så man blev knappt mätt men dyrt var där. så aldrig mer. Sen körde vi hem hyrde film och myste. Söndag myste vi typ hela dagen, jag handlade skor och övningskörde. Sen myste vi lite till och körde sen hem till mig åt paj och tittade på film. Myste lite till. :) Så det har varit en underbar helg, hoppas det snart blir en sån helg igen.

Igår hade jag en föreläsning i tre timmar om material, var väl sådär. Vad det finns för trädsorter, vad de används till osv. Låter intressant va?
Sen träffade jag min lärare och gick igenom min gamla tenta, mest småfel irriterande. sen åkte jag till skurup åt middag och sen körde vi en sväng. Hemma vid åtta tiden, så harry var inte så glad inte varit ute på många dagar. Men men sånt han får ta den lille skitungen. :)

Idag har jag bara pluggat hela dagen och varit och kört på bilskolan, går bättre och bättre, Känner mig lugn nu och att det är roligt att köra eftersom nu vet man inte när uppkörningen är. skulle egentligen kört upp den 21 oktober, men eftersom jag bara är på grunderna pga Tomelillas trafikskola, riktigt dålig trafiskola. Försök undvika den om ni kan. Jag kände att om jag ska köra upp om en månad ska jag egentligen vara på landsvägs körning och jag kände mig panikslagen hur jag skulle hinna lära mig allt, så nej bättre att avboka och vänta tills grunderna sitter.

Nej, nu är det dags att fortsätta att plugga. Ha en bra dag

Första skoldagen

Då var man tillbaka i skolbänken, men dock i en träslöjdssal. Trodde vi skulle ha syslöjd också men tydligen fel kurs så får se hur detta utvecklas om jag ska fortsätta eller inte. Ganska roligt idag dock, men vi får som sagt se. Känner att jag inte är så duktig på att skapa saker, men det är väl därför man går kursen för att utvecklas. Är såå trött idag, vaknade redan kl sex och var nervös när jag egentligen kunde sova till halv åtta. Ganska irriterande och tanken på att jag ska iväg redan vid sju imorgon, drygt. Men men snart helg. Ska träna idag kl 6, måste göras.

Ska åka hem till Mickey imorgon kväll, han vet inget. Så det ska bli intressant att se hur han reagerar i värsta fall får jag åka hem igen nu åker jag ju ändå gratis buss o tåg eftersom jag köpte mitt studetkort idag.

Ja, vad händer annars. Fullt upp med skolan och körkortet nu ett tag. Skriver mer en annan dag för trött för att tänka.

RSS 2.0